Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام غلامی با اشاره به همکاری شبکه ۵ هزار نفری امامان محلات با عملیات «شهید سلیمانی»، گفت: تمرکز کمک‌های مومنانه مساجد در روزهای ۱۱ تا ۱۳ دی‌ماه، سالروز شهادت سردار دل‌ها است. پس از آن برای فاطمیه بر دعا و توسل همگانی تمرکز می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین «رضا غلامی» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به اجرای عملیات «شهید سلیمانی»، اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی به دلیل رسالت سیاست‌گذاری فرهنگی به ویژه در حوزه دین، از 13 آبان تا 13 دی ماه فاصله بین روز جهانی مبارزه با استکبار تا سالروز شهادت حاج قاسم، عملیات شهید سلیمانی را در دست اجرا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول عملیات شهید سلیمانی بنیاد هدایت ادامه داد: ذیل این عملیات کمیته های مختلفی شکل گرفته اند، که بنیاد هدایت با در اختیار داشتن شبکه پنج هزار بابی مساجد و محوریت امام محلات، کمیته مسجد این عملیات را عهده دار است.

 

وی با بیان اینکه بنیاد هدایت عملیات شهید سلیمانی را در دو مرحله اجرایی می کند، گفت: نخست بازه زمانی 13 آبان تا 13 دی ماه با محوریت حاج قاسم و دوم 8 تا 28 دی ماه مقارن با فاطمیه اول و دوم و با اولویت دعا و توسل همگانی.

 

حجت الاسلام غلامی با اشاره به مناسبت های ملی مذهبی در طول اجرای این عملیات، بیان کرد: در سالروز ولادت حضرت زینب(س) عملیات را بر تکریم و تقدیر از پرستاران و سایر اعضای کادر درمان در مقایس محلی و با محوریت امام محلات و مساجد قرار دادیم و این کار را از طریق ارسال لوح تقدیر و سر زدن های حضوری و حتی ارسال پیامک انجام دادیم.

 

 

 

تمرکز کمک های مومنانه در سالروز شهادت حاج قاسم

 

وی ادامه داد: اگرچه مواسات و کمک های مومنانه در همه این دو ماه عملیات، انجام شده اما تمرکز اصلی را در شب یلدا قرار دادیم و دومین نقطه تمرکز ما، در بازه زمانی 11 تا 13 دی ماه به مناسبت سالگرد شهادت حاج قاسم است.

 

حجت الاسلام غلامی درباره میزان مشارکت مساجد در عملیات «شهید سلیمانی»، ابراز کرد: مسجدی داریم که با هزینه پنج میلیارد تومانی بسته های معیشتی را بین محرومان توزیع کرده است؛ این شبکه پنج هزار بابی مساجد اولویت بندی شده اند در سه دسته: برترین ها شامل 280 مسجدی که کارهای فاخر در طول اجرای عملیات داشته اند، 2500 مسجد فعال و جدی در حوزه های مختلف و 2300 مسجد فعال در برخی عرصه ها، به دلیل استقرار در مناطق کم برخوردار.

 

 

 

 

 

نحوه تامین منابع اجرای عملیات

 

مسئول عملیات شهید سلیمانی بنیاد هدایت درباره محل تامین منابع این عملیات در مساجد، گفت: بر اساس رصدها، بیشترین سهم در بسته های معیشتی توسط کمک های خُرد مردمی و دومین محل تامین خیران محلی و بخشی هم توسط دستگاه های حاکمیتی بوده است. در این راستا حدود 10 میلیارد تومان در سطح ملی توزیع شده است و باقی کمک ها نیز از در سطوح استانی و شهرستانی و با هماهنگی دستگاه های حاکمیتی در شبکه مساجد توزیع شده و می شود.

 

شناسایی نیازمندان و جنس نیازها

 

وی با شرح اولویت های عملیات «شهید سلیمانی» در مساجد، بیان کرد: شناسایی نیازمندان محلی، شناسایی جنس نیازها چراکه همه نیازها مالی نیست بلکه برخی اهالی و محلات به خدماتی مثل خرید مایحتاج، تهیه جهیزیه و ... نیاز دارند، شناسایی خیران متناسب با شبکه نیازمندان و جنس نیازها و رسیدگی به خانواده های مبتلا به کرونا در قالب بسته های معیشتی، کمک رسانی، تامین مایحتاج و ... با هدف جلوگیری از حضور آنها در جامعه و گسترش ویروس اولویت های این عملیات است.

 

حجت الاسلام غلامی با بیان اینکه شش جریان را هم در دستور کار قرار داده ایم، اضافه کرد: ایجاد جریان استغفار، دعا و توسل جمعی، آموزش همگانی با مقیاس محلی، همدلی و مواسات مومنانه در محورهایی همچون تهیه جهیزیه، بسته های معیشتی، پرداخت اجاره بهای آسیب دیدگان اقتصادی کرونا و ...، همکاری با کادر درمان همچون شناسایی، روحیه دهی، تقدیر و تجلیل و ...، اشتغال زایی برای آسیب دیدگان اقتصادی کرونا و ترویج و گسترش مشاغل خانگی، ایجاد جریان روایت جهاد عظیم در لبیک به رهبری معظم انقلاب و روایت آوینی‌گونه این اتفاقات مبارک و بیان تجربیات 50 نفر از امامان محلات در این عملیات از طریق حضور در برنامه رادیویی «هواتو دارم» و تجربه نگاری این برترین ها جریان هایی است که در این عملیات دنبال شد.

 

وی با بیان اینکه مساجد و امامان محلات همدلی های متعددی را در دوران شیوع کرونا رقم زده اند، ابراز کرد: در همدلی اول در ماه مبارک رمضان 30 میلیارد تومان در سطح ملی برای توزیع کمک های مومنانه در میان محرومان توسط مساجد، اختصاص یافت. در همدلی دوم ویژه ماه های محرم و صفر بر تهیه و توزیع بسته های معیشتی متمرکز شدیم، همدلی سوم با عملیات شهید سلیمانی در حال انجام است و در همدلی چهارم ویژه ایام فاطمیه بر دعا و توسل همگانی تمرکز داریم. در صورت تدوام شیوع کرونا، در گام پنجم نیز کمک های مومنانه را ادامه می دهیم.

 

وی درباره پویش ها و برنامه های پیش بینی شده برای گام چهارم، خاطرنشان کرد: تمرکز این گام بر دعا و توسل است و استان ها اختیار اجرای پویش های مردمی ذیل آن را دارند البته راه هایی همچون پویش روضه تلفنی نیز در بنیاد طراحی شده و بر بسته محتوایی و صفحه فاطمیه طراحی شده در پایگاه اطلاع رسانی بنیاد هدایت برای این گام تمرکز داریم.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: اجرای عملیات شهید سلیمانی طرح امام محله فعالیت های مسجدی عملیات شهید سلیمانی حجت الاسلام غلامی بسته های معیشتی کمک های مومنانه بنیاد هدایت توسل همگانی دعا و توسل حاج قاسم کمک ها دی ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۴۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی

به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشست خبری جشنواره فیلم دینی رضوان، با حضور فرهاد قائمیان مدیر جشنواره بین المللی امام رضا (ع) و محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره، دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه، در محل سازمان سینمایی سوره برگزار شد.

در ابتدای این نشست و پس از پخش سرود ملی و صلوات خاصه امام رضا (ع)، فرهاد قائمیان مدیر جشنواره بین المللی امام رضا(ع)، عنوان کرد: امیدوارم این جشنواره که متعلق به امام رضا (ع) است توسط شما اهالی رسانه حمایت شود. برای من افتخار است در جشنواره فیلم رضوان، در کنار برادر و دوست عزیز خودم، محمدحسین لطیفی هستم.

وی ضمن اشاره به حمایت جدی بنیاد امام رضا (ع) و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: با توجه به فراز و نشیب ها در این دوره جشنواره فیلم امام رضا (ع) تلاش شده است تا با رویکردی جدی در طول چند ماه جشنواره، برای جوانان علاقه مند استان های مختلف کارگاه آموزشی برگزار کنیم.

قائمیان در ادامه با اشاره به این‌که سلام همه دبیران را به شما می‌رسانم، مطرح کرد: با شروع این مرحله از جشنواره تصمیم گرفتیم یک فیلم سینمایی با فرهنگ امام رضایی را استارت بزنیم و از قبل با آقای لطیفی به موضوع فیلم فکر کردیم. این اثر به نویسندگی حامد عنقا از رمان «عشق آباد تا عشق آباد» اقتباس شده است و این پروژه سینمایی سال ها به نتیجه نرسیده است. احساس می‌کنم امسال آقا امام رضا (ع) خودشان لطف کرده اند تا این فیلم ساخته شود.

وی در پایان با توضیح این که در این جشنواره بخش فیلم دینی با موضوعات مشخص جدا شده است و بخش ویژه رضوی هم به طور خاص جدا شده است، گفت: اختتامیه جشنواره در آبان ماه و اختتامیه بخش بین الملل در اردیبهشت سال بعد برگزار می‌شود و در بخش بین الملل مرحله جدیدی را در تعامل با سایر کشورها در موضوع دین مد نظر داریم.

پس از این محمدحسین لطیفی دبیر اولین‌ جشنواره فیلم رضوان، ضمن تشکر از امام رضا (ع) و فرهاد قائمیان برای این مسؤولیت، مطرح کرد: امیدواریم مسیری را آغاز کنیم که انتها نداشته باشد. در جهان امروز جای خالی آن آرامشی که از دین حاصل می‌شود ملموس است و هستی آرامش خود را از قلب‌های آرام می‌گیرد. بارها شنیده ایم که افراد تعریف کرده اند با پا گذاشتن در حرم امام رضا (ع) آرامش پیدا کرده اند و ما هم دوست داریم مخاطب با دیدن یک فیلم حال خوب پیدا کند.

وی ضمن اشاره به این‌که گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم هایی با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و ... می‌شود، گفت: این فیلم‌ها عقبه ای در جان کارگردان و نویسنده دارد. به واسطه زمان کوتاهی که وجود داشت، امکان برگزاری بخش بین الملل برای مهر امسال امکان پذیر نبود و بخش بین الملل در اردیبهشت ۱۴۰۴ ‌برگزار می‌شود.

وی از اهالی رسانه درخواست‌ کرد: فضایی ایجاد شود که این جشنواره به خوبی دیده شود، کسی جانماند و فیلمسازان بتوانند کار کنند.

وی در پایان گفت: برای این جشنواره به کارهایی که فرهنگ رضوی را به دور از خرافات نشان دهد نیاز داریم تا ان شاء الله به آیین و مسلک امام رضا (ع) متوسل شویم.

در ادامه سید جواد رفایی مشاور راهبردی بنیاد امام رضا (ع) با مرور دوره های گذشته جشنواره امام رضا (ع)، عنوان کرد: علت توقف جشنواره برای یک مدت این بود که فیلم ها، ارتباطی با امام رضا (ع) نداشتند و تنها در بخش هایی به امام رضا (ع) اشاره می کردند از این رو تصمیم گرفتیم امسال در قالب پانزدهین دوره جشنواره رضوی اولین دوره جشنواره فیلم «رضوان» با بخش ویژه امام رضا (ع) را داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه بخش دینی جشنواره همه ادیان الهی را در بر می‌گیرد، گفت: در این جشنواره برخلاف دوره های قبلی، بخشی تحت عنوان فیلمسازی با موبایل داریم همچنین بخش ایده تا فیلم «سراج» برای آن هایی که احساس می‌کنند برای ساخت فیلم در مورد امام رضا (ع) توانایی دارند اما به کارشناس برجسته دینی و سینما نیاز دارند در نظر گرفته شده است. این بخش برای توجه ویژه به جوانان صاحب ایده اختصاص یافته است. همچنین در قالب سه کارگاه آموزشی آموزش هایی در جهت ارتقای تولیدات ارسالی به جشنواره برگزار می‌شود.

در ادامه، سعید زمانی مدیر اجرایی ۲۱ امین جشنواره امام رضا(ع)، گفت: پس از این نشست رسمی، فراخوان این جشنواره در بستر سایت شمس طوس بارگذاری خواهد شد و همه علاقه مندان و مخاطبان می‌توانند نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی در انتها همه جوانان و فعالان سینما را دعوت به مشارکت در این رویداد کرد.

پس از اتمام نشست خبری از پوستر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» رونمایی شد.

کد خبر 6091710 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • اجرای پروژه «نصب توری» جاده کرج_چالوس را مسدود کرد
  • محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند تا ۱۰ خردادماه
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • دستگیری سارقان سابقه‌دار در طرح «امنیت محله محور» در اسفراین