Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@22:20:23 GMT

مالیات از تراکنش‌ها در حد پیشنهاد باقی مانده

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۷۴۱۶۹

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به جزئیات تراکنش‌های مالی در لایحه بودجه سال 1400 گفت: پیشنهاد اصلاح تراکنش‌های بانکی هراز گاهی از سوی کارشناسان اقتصادی مطرح می‌شود که یک از این پیشنهادات موضوع دریافت عوارض یا مالیات در زمینه های مختلف است که برخی در حد پیشنهاد باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس افزود: یکی دیگر از پیشنهادات مطروحه بحث دریافت مالیات یک در 1000 از تراکنش‌های مالی و واریز مستقیم آن به خزانه به عنوان منابع درآمدی بودجه است که این طرح هم تصویب نشده است.

وی تصریح کرد: برخی پیشنهاد دریافت مالیات 3 در 1000 از تراکنش‌های مالی را نیز مطرح کردند که این موضوع هم تصویب نشد.

میرتاج‌الدینی با تاکید براینکه متاسفانه مطلبی در گفت‌وگو با من در یکی از رسانه‌ها در خصوص تراکنش‌ها به درستی انعکاس نیافته است، بیان کرد: من در آن مصاحبه اعداد را در بحث دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی به صورت تعدیل شده، مطرح کردم یعنی اعلام کردم، مالیات 1 در 1000 تراکنش‌های بالای 10 میلیون تومان 10 هزار تومان و یک در هزار تراکنش 100 میلیونی هم صد هزار تومان می‌شود که البته این موضوع در حد پیشنهاد باقی مانده است.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس با اشاره به هدف پیشنهاد دهندگان از تعیین رقم 10 میلیون تومان به عنوان معیار دریافت مالیات از تراکنش‌ها هم گفت: این عدد با این هدف مطرح شد که شامل اقشار متوسط و رو به پایین جامعه نشود زیرا بیشتر تراکنش‌های بالای بانکی مربوط به قشر ثروتمندان می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مایلات از تراکنش‌های مالی می‌تواند علی‌الحساب مالیاتی برای شخص محسوب شود، اظهار کرد: در صورت تصویب اخذ مالیات از تراکنش‌های بانکی در بحث اصلاح نظام مالیاتی این رقم می‌تواند، جایگزین برخی مالیات‌های دیگر شود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس با بیان اینکه گاهی پیشنهادها و ایده‌های مطرح می‌شود اما تصویب نمی‌شود، تاکید کرد: همانطور که اکنون پیشنهادهای زیادی در بودجه 1400 مطرح شده اما فرصت رسیدگی به همه آنها وجود ندارد.

میرتاج‌الدینی تصریح کرد: پیشنهاد اخذ مالیات از تراکنش‌های بانکی هم می‌تواند، درآمد سرشاری برای بودجه داشته باشد، بنابراین چنین طرحی اعلام شد تا با دریافت نظرات کارشناسان، دانشگاهیان و افراد جامعه طرحی دقیق‌ و جامع تدوین شود./

منبع: تابناک

کلیدواژه: واکسن فایزر کرونای انگلیسی کواکس زلزله بم کربلای چهار ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی میرتاج الدینی مجلس مالیات واکسن فایزر کرونای انگلیسی کواکس زلزله بم کربلای چهار ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی مالیات از تراکنش ها تراکنش های بانکی تراکنش های مالی دریافت مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین

سمیوئل لنگهورن کلمنز، که بیشتر با نام هنری مارک تواین شناخته می‌شود، نویسنده و طنزپرداز شهیر آمریکایی است که رمان‌های معروف و ارزشمندی مانند ماجراهای هاکلبری فین و ماجراهای تام سایر را نوشته است. تواین کمی پس از دیده شدن ستاره دنباله دار هالی به دنیا آمده و پیش‌بینی کرده بود که با همان نیز از دنیا خواهد رفت. او روز پس از بازگشت ستاره دنباله دار از دنیا رفت. تواین به عنوان بزرگ‌ترین طنزپرداز آمریکایی دوران خود شناخته می‌شود و ویلیام فاکنر او را پدر ادبیات آمریکا خوانده است.

 


رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ

در این ویدیو، رشد جمعیت بشر در تاریخ روی نقشه جهان نشان داده می شود که آنچه از آن برمی آید، از قرن بیستم شاهد انفجار جمعیت بوده‌ایم.

 

 

هند جنوبی از نمای نزدیک

«هند جنوبی / Southern India» منطقه‌ای است در جنوب کشور هند که شامل ایالات‌ و قلمرو‌های آندرا پرادش، کارناتاکا، کرالا، تامیل نادو و تلانگانا و همچنین سرزمین‌های جزایر آندامان و نیکوبار، لاکشادویپ و پودوچری است که ۱۹ درصد از مساحت کشور هند را از آن خود کرده است. تصاویری از این منطقه جغرافیایی گسترده را با کیفیت ۴K در تابناک می‌بینید.

 


فضای شخصی چیست و چه میزان است؟

گاهی پیش می‌آید با کسی برای نخستین بار صحبت می‌کنید و آن شخص بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا اینکه می‌خواهید از دستگاه خودپرداز استفاده کنید و شخصی که پشت سر شماست، بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا مثلا در آسانسور هستید و شخصی که کنار شماست بیش از حد نزدیک شما می‌ایستد، یا به شما خیره می‌شود، یا بوی بدنش شما را آزار می‌دهد؛ تمام این ها نمونه هایی از نقض فضای شخصی هستند که می‌توانند به شما حس ناخوشایندی بدهند. فضای شخصی، فاصله فیزیکی بین دو انسان در محیط روزمره اجتماعی است. بدون شک این فاصله با توجه به نسبتی که با افراد مختلف دارید و اینکه چقدر او را می‌شناسید، متفاوت خواهد بود. اما اینکه این فضا برای اولین بار چطور تعریف شد و اینکه این فضا در موقعیت های مختلف اجتماعی چقدر باید باشد، خود داستان جالبی دارد که می‌توانید آن را در این ویدیو ببینید.

 


بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

همیشه یکی از معایب خودروهای برقی، زمان شارژ شدن باتری های آنها بوده، در حالی که در مدت چند دقیقه شما می توانید باک خودروی بنزینی خود را پر کنید؛ اما تسلا یکی از پیشگامان تولید خودروی الکتریکی ادعا می کند، با روش هایی که در نظر گرفته، مدت زمان رسیدن از یک خودروی بدون شارژ را از پر کردن یک باک خالی سریع تر کرده است. در این ویدئو به رقابت این دو می پردازیم تا ببینیم یک خودرو با باک خالی سریع تر به حالت بیشینه سوختی خود می رسد، یا یک خودرو الکتریکی با باتری خالی؟

 


دفاتر باز، گزینه مبالغه شده

استفاده از پلان آزاد در «محیط‌های اداری /Open Office» در اوایل سال ۱۹۵۰ آغاز شد. در آغاز، ایده این که محیط‌های کاری از اتاق‌های محدود و بسته به محیط‌های باز و بدون پوشش تبدیل شوند، مخالفان و منتقدان زیادی داشت؛ اما به تدریج به یکی از محبوب ترین روش های طراحی دفاتر اداری تبدیل شد. استفاده از محیط‌هایی که باز و بدون مرز بندی بودند، باعث شد تا بسیاری مزایای این نوع طراحی به مرور زمان خودنمایی کنند. استفاده از فرصت‌های بیشتر برای دیدن و آموختن از نیروهای خبره و یادگیری ناخودآگاه در اثر کار کردن کنار با تجربه‌ها، از اولین بازخورد‌های این نوع طراحی دفاتر کار بودند؛ اما به تدریج با فراگیر شدن این طرح ها ایرادات آنها مشخص تر گشت. یکی از مشکلات کپی های ناقص و بدون توجه به جزئیات از طرح اصلی این دفاتر بود. در این ویدیو به بررسی تاریخچه این دفاتر از آغاز تا کنون می‌پردازیم و نقاط قوت و ضعف آنها را بررسی می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • اوسمار: هنوز ۵ بازی دیگر باقی مانده است/ تا آخرین لحظه می‌جنگیم
  • اوسمار ویرا: ۵ بازی باقی مانده و برای حق‌مان تا آخر می‌جنگیم
  • بغزیان در گفت و گو با قدس: اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است که دارایی و موجودی انبار آنها را شفاف می کند
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده است
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده
  • تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟
  • کامیابی‌نیا: پیروزی در ۶ بازی باقی‌مانده نشدنی نیست
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت