Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: باید کلینیک ازدواج و خانواده در کرمان راه اندازی شود تا از این طریق مشاوره‌های قبل، حین و بعد از ازدواج، آموزش مهارت‌های زندگی و... به جوانان ارائه شود. خبرگزاری میزان - سیدمهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان در همایش همکاری و مشارکت سردفتران ازدواج استان کرمان (در آموزش‌های هنگام ازدواج) که با حضور مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به صورت ویدئوکنفرانس با سردفتران سراسر استان کرمان برگزار شد، اظهار کرد: سلامت خانواده به عنوان جامعه کوچک، از ضروری‌ترین نیاز‌های اجتماع در تمام اعصار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان افزود: در دنیای کنونی که عصر ارتباطات و فناوری است، با فروپاشی مرز‌های فرهنگی، ساختار‌ها و حریم‌ها مواجه هستیم و علاوه بر آن، از سوی سایر کشور‌ها تهاجمات فرهنگی به سبک زندگی وارد می‌شود، به همین جهت ضروری است ما راهکار‌هایی را پیدا کرده و به شیوه‌های جدیدی جهت مقابله با این هجمه‌ها مجهز شویم.

قویدل با اشاره به اینکه انسان‌ها قابل تغییرند و در این میان نقش آموزش خانواده‌ها قبل و بعد از ازدواج یک ضرورت انکارناپذیر است، تصریح کرد: بسیاری از مشکلات خانوادگی بر اثر عدم آموزش، جهل و ناتوانی در مهارت هاست و قطعاً ارائه آموزش‌ها به جوانان موجب می‌شود با چالش‌هایی مانند طلاق مواجه نشوند.

وی در ادامه گفت: ترغیب جوانان به ازدواج، ارائه آموزش‌های مورد نیاز و تحکیم بنیان خانواده بر عهده ماست و باتوجه به اینکه سن ازدواج و بارداری در کشور بالا رفته است باید به مهارت‌های اجتماعی، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی توجه کنیم.   بیشتر بخوانید: ازدواج در استان خراسان رضوی صعودی شد قویدل با تاکید بر اینکه کشور ما در مقایسه با سایر کشور‌ها رتبه مطلوبی در زمینه توجه به مشاوره قبل از ازدواج ندارد، بیان کرد: فاصله گرفتن از واقعیت‌های زندگی در افزایش طلاق بسیار موثر است.

وی یادآور شد: از سال ۷۲ وزارت بهداشت جهت برگزاری کلاس‌های آموزشی و بهداشت زناشویی به زوجین برنامه ریزی کرده است و بعد از فرمایش مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در خصوص سیاست‌های ابلاغی افزایش جمعیت قرار شد آموزش‌های مورد نیاز به جوانان ارائه شود و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، برنامه ششم توسعه و قانون خانواده همه به تلاش در این حوزه تاکید می‌کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان ادامه داد: در شرایط کنونی چاره‌ای جز برنامه ریزی برای جوانان و آموزش‌های قبل و حین ازدواج نداریم و چنانچه به مسئله آموزش قبل از ازدواج توجه کنیم کیفیت و سلامت ازدواج ارتقاء خواهد یافت و ضرورت آموزش در سطح جامعه باید نهادینه شده و آحاد مردم متقاعد و مکلف به انجام این آموزش‌ها باشند.

قویدل اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی را در کاهش طلاق بسیار موثر دانست و تاکید کرد: کاهش طلاق موجب کاستن از آسیب‌هایی مانند کودک آزاری، فساد، فرزندان بی سرپرست و کاهش انحرافات جنسی خواهد شد.

وی گفت: بسیاری از پرونده‌های دستگاه قضایی که مربوط به مسائل خانواده است را موضوعاتی همچون طلاق توافقی، مطالبه مهریه، الزام به تمکین و طلاق به درخواست زوجه تشکیل می‌دهد به طوری که تا پایان آبان ماه قریب به شش هزار پرونده را به دادگستری استان کرمان روانه کرده اند.

قویدل سپس با تاکید بر اینکه یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری کاهش طلاق و یافتن راهکار مناسب در این زمینه است، اظهار کرد: چنانچه به اصول مدیریت زندگی، نحوه ارتباط زوجین و کسب مهارت‌های زندگی توجه نشود در آینده با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم بود به همین جهت تقاضا داریم هر دفترخانه ازدواج به کانون فرهنگی آموزشی تبدیل شده و نگاه صرفاً اقتصادی حاکم نباشد.

وی سردفتران ازدواج استان کرمان را سرمایه‌های فرهنگی و آموزشی خطاب و خاطرنشان کرد: به دنبال راه اندازی کلینیک ازدواج و خانواده باشیم تا از این طریق مشاوره‌های قبل، حین و بعد از ازدواج، آموزش مهارت‌های زندگی و ... به جوانان ارائه شود.

قویدل در پایان ضمن تقدیر از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی کرمان و همکاری سران دفاتر، با اشاره به اینکه با همدلی و تلاش قادر خواهیم بود اقدامات پیشگیرانه را در سطح گسترده تری از استان کرمان پیاده کرده و شاهد اثربخشی باشیم، گفت: همگی باید به سلاح علم و آگاهی مجهز شویم؛ چرا که در برخی مواقع اندکی تلاش می‌تواند تلنگری به جوانان باشد تا از چالش‌ها و مشکلات و تصمیمات احساسی آن‌ها جلوگیری کند.

انتهای پیام/ برچسب ها: پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمان ازدواج

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمان ازدواج آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۵۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت

مجتبی عبداللهی در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص لزوم اتخاذ تدابیر ویژه برای افزایش و جوان سازی جمعیت کشور که یکی از مهم‌ترین تکالیف مشخص شده از سوی مقام معظم رهبری بر دوش مدیران است، گفت: باید با اهتمام و جدیت ویژه ای وارد عمل شد و اهداف مد نظر جوانی جمعیت را در قالب قرارگاهی با سرعت بیشتر دنبال کرد.

استاندار البرز با بیان اینکه دولت سیزدهم با توجه به اهمیت موضوع نسبت به اعطای تسهیلات برای ازدواج، فرزند آوری و تأمین مسکن طی ابلاغ به بانک‌ها اقدام کرده است، مطرح کرد: برنامه ریزی برای ازدواج آسان جوانان دغدغه مهمی به شمار می‌رود و باید متولیان امر و خیرین نسبت به اطلاع رسانی از بسته‌های تشویقی و حمایتی اقدام کنند.

وی بیان کرد: تسهیلات ویژه ای برای مسکن، ازدواج و فرزندآوری مصوب شده است اما بیشتر مردم از آن بی اطلاع هستند، از این رو باید اطلاع رسانی در این زمینه از سوی رسانه‌ها و مسؤولان انجام شود. علاوه بر این، به نظر می‌آید باید در قالب طرحی، مدیران دستگاه‌ها با خانواده‌های دارای فرزندان چند قلو دیدار کنند و حمایت‌های لازم انجام شود.

عبداللهی تصریح کرد: ضرورت دارد با بهره گیری از ظرفیت دانشگاهیان و نخبگان در قالب طرح، مقاله، پایان نامه و … در زمینه حمایت از جوانی جمعیت کمک گرفته و حتی در ابعاد ملی طرح‌هایی با قابلیت اجرا ارائه شود. راه اندازی مهدهای کودک در دستگاه‌های مختلف با هدف ایجاد آرامش خاطر برای مادران شاغل در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم باید مد نظر قرار گیرد.

استاندار البرز گفت: در این رابطه شهرداری‌ها می‌توانند با امکانات خود نسبت به راه اندازی مهدهای کودک اقدام و دستگاه‌های اجرایی طبق قانون مکان مورد نظر را پیش بینی یا هزینه‌های مصوب را تقبل کنند. در قانون وظایف بانک‌ها و مصوبات حمایتی مشخص است، از این رو شعب بانک‌های دولتی و خصوصی باید پویاتر باشند و در راستای تسهیل مسیر اخذ تسهیلات همراه‌تر عمل کنند. سخت گیری های بی مورد بانک‌ها تمرد از قانون است و برخورد جدی قانونی را از سوی مراجع ذی صلاح می‌طلبد.

کد خبر 6095838

دیگر خبرها

  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند