Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، اسدالله بادامچیان در نشست دبیران این حزب در اعلام مواضع هفتگی خود با اشاره به سالگرد شهادت سردار دل‌ها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: سالگرد شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و یاران آنها فرصت مناسبی برای تجدید عهد با شهدا و امام شهدا است که از این فرصت باید برای بصیرت‌یابی در رابطه با استکبار جهانی و درس‌آموزی از مقاومت و استحکام مواضع در برابر دشمنان اسلام و ایران و همچنین ترویج مکتب سلیمانی و آمادگی برای انتقام خون پاک شهدا استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: حزب موتلفه اسلامی با گرامیداشت خاطره و اهداف این شهیدان،  مکتب سلیمانی را به‌صورت آموزش حزبی تقدیم می‌کند.

بادامچیان در ادامه با بزرگداشت حماسه عظیم و شکوهمند ملت در نهم دی، بصیرت ملت هوشمند ایران در حضور مردمی گسترده و درهم شکستن خط فتنه توطئه استکباری و خطوط انحرافی داخلی را ستود و تاکید کرد: بیداری و بصیرت ملت مایوس کننده دشمنان بوده و خواهد بود و آنها که دچار توهم هستند و مذبوحانه راه انحرافی فتنه‌گران را دنبال می‌کنند جز پشیمانی و سیاه رویی برای آنها نخواهد بود.

وی در بخش دیگری از این گفت وگو با قدردانی از همه پرستاران و پزشکان که در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند از دولت و مجلس خواست پیرو رهنمود و تاکید ولی امر مسلمین درباره حقوق پرستاران و تجلیل و قدردانی از آنها اقدامات سریع و جدی داشته باشد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین دیدار روسای مجلس و دولت را کاری مثبت دانست و ابراز امیدواری کرد که تداوم آن و تفاهمات آنها موجب حل مشکلات مردم باشد.

بادامچیان درباره قانون انتخابات و رسیدگی به آن در مجلس گفت: شان مجلس و نمایندگان این است که قانون را جامع تهیه کنند تا مردم از آن کاملاً پشتیبانی کنند.

وی عنوان کرد: از آنجایی که تفسیر قانون اساسی به عهده شورای نگهبان است، در نامه‌ای از شورای نگهبان خواستیم تعریف جامع رجل سیاسی-مذهبی را عنایت کنند تا نامزدهای ریاست جمهوری و معرفی‌کنندگان آنها بر حسب تعریف قانون اساسی انجام وظیفه کنند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از این گفت وگو درباره حملات سایبری در آمریکا، آن را ناشی از بحران همه جانبه آمریکا دانست که آسیب‌پذیری‌های آمریکا را افزایش داده است و گفت: تا زمانی که سران آمریکا تسلیم خواسته‌های ملت آمریکا نشوند و سیاست‌های ضدحقوق بشری و سلطه‌گری و حمایت از ضدملت‌ها اعم از دیکتاتورها و داعش‌ها را کنار نگذارند، این آسیب‌ها ادامه خواهد داشت و بیهوده فرافکنی نکنند.

بادامچیان درباره خروج انگلیسی‌ها از اتحادیه اروپا نیز خاطرنشان کرد: این خروج برای بازگشت انگلستان به قدرت قبلی است؛ زیرا انگلستان دریافته که آمریکا دیگر ابرقدرتی که به آنها اتکا کند یا آمریکا، انگلیس را شریک خود بداند نیست و می‌خواهد خود تصمیم گیر باشد و از طرف دیگر گرفتار کشورهای درگیر مشکلات اقتصادی در اروپا نباشد.

وی افزود: البته این تصمیم مشکلات فراوانی را برای انگلستان خواهد داشت و فرصتی است تا کشورهای مستقل و آزاد در سیاست خود را بازنگری کنند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اضافه کرد: ایران نیز باید بر پایه سیاست‌های انقلابی و گام دوم مصالح و منافع ملی خود و جهان اسلام را در این رویداد مدنظر داشته باشد؛ به ویژه آنکه استعمارگر کهنه و پیر به شدت دچار بحران داخلی و کرونای انگلیسی است که کوشید آن را از جهانیان مخفی کند و رسوایی جدیدی به بار آورد.

برچسب‌ها کرونا انگلیس شورای نگهبان اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا قانون انتخابات اسدالله بادامچيان قانون اساسی قاسم سلیمانی حزب موتلفه اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا انگلیس شورای نگهبان اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا قانون انتخابات اسدالله بادامچيان قانون اساسی قاسم سلیمانی حزب موتلفه اسلامی کرونا انگلیس شورای نگهبان اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا قانون انتخابات اسدالله بادامچيان قانون اساسی قاسم سلیمانی حزب موتلفه اسلامی اخبار کنکور دبیرکل حزب موتلفه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۵۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان

به گزارش «تابناک» به نقل از اعتماد، جواد هروی سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در ارزیابی دلایل رد صلاحیت روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و اظهارات اخیر وی گفت: البته آقای روحانی در جلسه اخیر مباحثی را به  اعضای دولت خودشان اشاره کردند و گفتند من دلایل رد صلاحیتم را در روزهای آینده به تفضیل خواهم گفت. اما اینکه در مقابل دلایل ردصلاحیت سکوت کنند، هم نمی‌پذیرند. چون این موضوع جایگاه شورای نگهبان را تضعیف می‌کند نه شخص را، لذا به جهت قداست شأن شورای نگهبان چنین دفاعی را انجام خواهند داد و ظاهرا دلایلی که شورای نگهبان به ایشان اعلام کرده مقبول نظرشان نیست و  می‌خواهند دلایل خودشان را به صورت علنی در رسانه‌ها اشاره کنند، اما اینکه مفاد آن چیست کسی دقیق خبر ندارد.

حرکت‌هایی مثل حرکت آقای روحانی، می‌تواند این شأنیت را حفظ کرده و دوباره برگرداند. شاید شورای نگهبان نسبت به عملکرد خود تجدیدنظر کند. بسیاری از ردصلاحیت‌ شدگان نتوانستند پاسخ‌های مجاب‌کننده‌ای را بگیرند و این روند صورت خوبی در تصویر نظام ندارد که یک دستگاهی بدون دلیل بخواهد چیزی را بگوید و بحثی را باز کرده باشد.
سابقه این موضوع را هم  ما قبلا داشتیم که آقای لاریجانی این اتفاق برایشان مطرح شد و جواب‌هایی که شورای نگهبان به ایشان داده بود نه تنها قانع‌کننده نبود بلکه آقای لاریجانی به تفصیل حدود ۴۰ صفحه پاسخ دلایل ناموجه شورای نگهبان را دادند که شاید این قضیه بتواند مؤثر واقع شود که حالا مؤثر واقع نشد.

کسانی مثل آقای روحانی از جایگاه شایسته‌ای در نظام برخوردار بوده و شخصیت‌ قابل‌توجه و موجهی در نظام هستند، فکر می‌کنم اینکه ایشان پاسخی بر پاسخ‌های شورای نگهبان بدهند و عدم‌قانع‌کننده بودن و مجاب‌کننده بودن پاسخ‌های شورای نگهبان را پاسخ بدهند، امر مقبول و پسندیده‌ای است و باید شورای نگهبان هم بپذیرد و فکر می‌کنم اگر آنها هم پاسخ‌های مجاب‌کننده‌ای متقابلا داشته باشند، فضای مخدوش فکری رسانه‌ای و اجتماعی را هم روشن خواهد کرد. 

کسانی مثل آقای روحانی یا پاسخ‌هایی مثل آقای  لاریجانی حرکت‌هایی در بعد نقض نظارتی می‌بینم که اگر دستگاه‌های نظارتی به آن توجه نکنند ما آسیب‌های جدی‌تری خواهیم دید.  در جلسه گذشته اجلاس حزب اعتدال و توسعه مطرح شد که اگر همین روند موجود دستگاه‌های اجرایی و نظارتی وزارت کشور و نظارتی شورای نگهبان ادامه پیدا کند، باید منتظر باشیم انتخابات ۱۴۰۴ از آنچه که در ۱۴۰۲ انجام گرفت هم افت بیشتری داشته باشد.

من باب نقد را نه تنها در جمهوری اسلامی، بلکه در دستورات صریح مکتب حیات‌بخش اسلام کاملا می‌بینم، در روایات و تاریخ اسلام، در شخصیت مبارک حضرت پیامبر(ص) و حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) شما می‌بینید که کاملا به نقد یا نقادی به نحوه حاکمیت یا نظارت آن بزرگواران اعتنا می‌کردند. اما دستگاه شورای نگهبان اگر از جریان نقد و نقادی بخواهند عامدانه فاصله بگیرند ضربه‌ای بر شاکله نه تنها شورای نگهبان، بلکه بر شاکله نظام و کشور وارد خواهد شد. 

اگر شورای نگهبان در آن مقطع زمانی به فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری واقعا توجه می‌کردند و پشت گوش نمی‌انداختند، تصور می‌کنم آحاد جامعه آنقدر ناامیدانه وارد فضای انتخابات ۱۴۰۲ نمی‌شدند و آن آسیب‌شناسی که در نگرش تیزبینانه مقام معظم رهبری وجود داشت، اگر در دستور کار شورای نگهبان قرار می‌گرفت و نگرش نقادپذیری را پیشه می‌کردند، انتخابات ۱۴۰۲ ما به اینچنین آفتی که دچار دور شدن مردم از صحنه انتخابات باشند، منجر نمی‌شد.

دیگر خبرها

  • شورای نگهبان، آماده دریافت گزارش تخلف احتمالی نامزد‌ها
  • انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیت
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان
  • روحانی باز هم به شورای نگهبان نامه نوشت
  • ایامی رئیس شورای هیئات مذهبی آذربایجان غربی شد