Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، اسلامی دبیر کمیته روستایی بیمه سلامت آذربایجان‌شرقی در همایش تجلیل از پزشکان خانواده و مراقبین سلامت گفت: برنامه پزشک خانواده برای یک میلیون و ۵۰۰ نفر در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر اجرا می‌شود.

او افزود: بر اساس برنامه پزشک خانواده برای هر ۴ هزار نفر یک پزشک، برای هر ۷ هزار نفر یک ماما و برای ۱۵ هزار نفر یک دندانپزشک تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیته روستایی بیمه سلامت آذربابجان‌شرقی گفت: در حال حاضر ۳۸۴ پزشک، ۳۰۰ ماما و ۱۰۴ دندانپزشک ارائه خدمات می‌دهند.

او گفت: ۲۲۹ مرکز بهداشت و بیش از یک هزار خانه بهداشت در استان وجود دارد که خدمات پزشکی، مامایی، دندانپزشکی، دارویی، آزمایشگاهی، دارو‌های مکمل و رادیولوژی ارائه می‌دهند.

اسلامی افزود: در سیستم نظام سلامت، پزشک خانواده به عنوان دروازه‌بان سلامت نامیده می‌شود از این‌رو اگر تقویت شود قطعا در آینده شاهد اثرات مثبت در شاخص‌ها خواهیم بود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکی پزشک خانواده هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۵۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش سلامت دهان و دندان

 

 رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این پویش همزمان با  سراسر کشور از فردا ۱۷ اردیبهشت تا ۱۹ ارددیبهشت به مدت سه روز با شعار " دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم" برگزار می‌شود.

دکتر میر شفیعی آموزش بهداشت دهان دندان، معاینه، شناسایی و غربالگری مشکلات دندان بین دانش‌آموزان را از اهداف اجرای این پویش عنوان کرد و افزود: در این پویش دانشجویان دندانپزشک در مدارس حضور پیدا خواهند کرد و خدمات آموزش سلامت دهان و دندان و خدمات فلوراید تراپی را برای دانش آموزان ابتدایی ارائه می‌دهند.

او گفت: پایگاه‌های سلامت، خانه‌های بهداشت، مراقبین سلامت و بهورزان هداشت دهان و دندان و اهمیت آن با سلامت بدن را به مردم اموزش خواهند داد.

میرشفیعی با توجه به اینکه سلامت دهان و دهان با سبلامت بدن از جمله بیماری فشار خون، دیابت و بارداری در ارتباط است، افزود: افرادی که بهداشت دهان ضعیفی دارند دارای بیماری فشار خوهند بود و افرادی که دیابت دارند اگر بیماری آنها کنترل شود، بر روی بیماری‌های دهان و دندان تاثیر بسزایی دارد.

رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مردم توثصیه کرد: نسبت به رعایت بهداشت دهان و دندان اهمیت دهند تا بیماری‌هایی که مرتبط با سلامت دهان و دندان است، کمتر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • پویش سلامت دهان و دندان
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم شمال غرب در مراغه
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • برپایی کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم در مراغه
  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت