Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه وزارت جهاد کشاورزی، « حمید رسولی » در بیست و سومین جلسه کارگروه خودکفایی کودهای کشاورزی با تولیدکنندگان کودهای زیستی افزود: قرار گرفتن کودهای بایو فسفاته در لیست کودهای تکلیفی جهت توزیع سراسری از طریق شبکه بزرگ کارگزاری شرکت خدمات حمایتی کشاورزی را یکی از مهمترین اقدامات سال جاری برای خودکفایی در زمینه کودهای فسفاته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: درچارچوب برنامه‌های طرح خودکفایی کودهای کشاورزی، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی توجه ویژه‌ای به تولیدکنندگان داخلی کودهای کشاورزی داشته است.

مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی تصریح کرد: طی یکسال گذشته ۲۵ مناقصه داخلی و ۳۲ فراخوان عمومی برای جلب همکاری تولید کنندگان داخلی کودهای کشاورزی برگزار شده و در همین راستا برای معرفی محصولات کودی تولید شده توسط تولیدکنندگان داخلی کودهای کشاورزی، ۵۰ همایش معرفی محصولات سبد کودی توسط این شرکت در سراسر کشور برگزار و با استقبال خوبی از سوی کارگزاران و کشاورزان مواجه شده است.

به گفته رسولی، ‌اکنون یک قرارداد ۵۰۰ هزار تنی به علاوه یک تفاهم‌نامه ۵۰۰ هزار تنی برای تامین خاک فسفات از منابع معتبر منعقد و ۱۰۰ هزار تن آن تحویل شده است.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خاطرنشان کرد: برای اجرای برنامه تامین و توزیع کود بایوفسفات در شبکه توزیع شرکت خدمات حمایتی کشاورزی نیز در چارچوب برنامه منسجمی که تمامی وجوه فنی و بازرگانی را شامل شود، اقدمات لازم از سوی این شرکت بزودی آغاز خواهد شد.

در این کارگروه، تولید کنندگان کود بایوفسفات، از ورود این کود به لیست کودهای تکلیفی وزارت جهاد کشاورزی قدردانی و حضور شرکت خدمات حمایتی کشاورزی را به عنوان معتبرترین مجموعه تامین و توزیع نهاده‌های کشاورزی در کشور بسیار پراهمیت دانستند.

در ادامه این جلسه  رسولی و هیات همراه از فرآیند تولید باکتری در کارخانه شرکت فناوری زیستی طبیعت‌گرا بازدید کرد و توضیحات فنی لازم از سوی مدیران آن شرکت داده شد.

گفتنی است؛ در راستای اجرای اهداف طرح خودکفایی کودهای کشاورزی تاکنون ۲۳ جلسه کارگروه برگزار و اقدامات شایسته‌ای در زمینه تامین کود از منابع داخلی به عمل آمده، که تاکنون در کشور بی‌سابقه بوده است.

به گزارش ایرنا، در سال ۹۹ تامین، تدارک و توزیع ۵۰۰ هزار تن کودهای فسفاته در دستور کار شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قرار دارد.

ترکیب مواد آلی با فسفات کارآیی کود فسفاته را به شدت افزایش می‌دهد بر همین اساس و بنابر توصیه کارشناسان موسسه تحقیقات خاک و آب کشور، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی برای نخستین بار تامین و توزیع کودهای ترکیبی فسفاته با مواد آلی را پیگیری می‌کند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی حمید رسولی کاظم خاوازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی حمید رسولی کاظم خاوازی وزارت جهاد کشاورزی حمید رسولی کاظم خاوازی اخبار کنکور شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خودکفایی کودهای کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۶۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر دفتر بهره برداری و توسعه  فاضلاب شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور گفت: وجود حشرات و جانوران موذی در شبکه فاضلاب از معضلات زندگی شهری است و این شرکت برای جلوگیری از تکثیر حشرات، دریچه‌ ها و منهول‌ های فاضلاب را سم‌ پاشی می‌ کند.

 

ابوالفضل رستمی افزود: شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور هرسال در ۲ مرحله نسبت به سمپاشی خطوط اصلی، فرعی و شبکه جمع آوری فاضلاب شهر اقدام می‌ کند، مرحله اول از نیمه فروردین ماه آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه به طول می انجامد و نوبت دوم نیز از خرداد ماه تا پایان تیر ماه ادامه دارد.

 

وی اظهار داشت: در شهر نیشابور در حدود ١٠ هزار منهول فاضلاب و حدود ۴۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب وجود دارد که هر ساله در راستای حفظ سلامت و بهداشت شهری در دو نوبت شستشو و در دو نوبت متوالی نیز سمپاشی می شود.

 

منهول (به انگلیسی Manhole به معنی: آدم رو) یک نوع از اتصالات است که برای متصل کردن چند شبکه و خط راه رو به هم مورد استفاده قرار می‌ گیرد. مثلاً در سیستم فاضلاب برای آنکه چندین خط لوله فاضلاب را به یکدیگر متصل کنند و به یک مسیر هدایت نمایند از منهول استفاده می‌ شود.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • بهره مندی 3 هزار و 741 مشترک نهادهای حمایتی از خدمات رایگان شرکت گاز
  • بهره‌مندی ۳۷۴۱ مددجوی خراسان جنوبی از خدمات رایگان شرکت گاز
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد