Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه در مراسم بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی در اهواز اظهار کرد: اسطوره‌ها شناسنامه‌های یک ملت‌اند، شخصیت یک ملت اسطوره‌هایی هستند که مورد تکریم قرار می‌گیرند و شناسنامه ملت ایران شهید حاج قاسم سلیمانی است.

وی افزود: این جمله‌ای که من یک سلیمانی هستم و از اقشار مختلف همه اقوام می‌شنویم یک حقیقت غیرقابل انکار است و مکتب او مکتب ملت ایران است و ایران را باید با چنین شخصیتی شناخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگ‌کننده سپاه گفت: اگر می‌گوییم شهید سلیمانی شناسنامه ملت ما است باید مکتب او را شناخت، هر انسان بزرگ و مهمی که تلاش می‌کند همه آنچه را که از حقیقت‌های می‌دانند در موقع وصیت چکیده‌اش را به نسل بعد منتقل کند.

وی ادامه داد: امروز می‌توانیم از روی وصیت شهید سلیمانی او را بشناسیم اگر نسل امروز شهیدان باکری، باقری، همت، متوسلیان و بروجردی را ندیده‌اند و به دنبال تفکر آن‌ها می‌گردند می‌توانند همه را در مرام و تفکر شهید سلیمانی ببینند.

محمدرضا نقدی تصریح کرد: شهید سلیمانی در کنار میراث ارزشمند قهرمانی‌هایش، و فتوحاتش، رد پایش در جاهای دیگری نیز وجود دارد برای مثال در خوزستان گلگون که وجب به وجبش شاهد فداکاری‌های بی‌مثال اوست و در خندق‌های شلمچه، خیبر، بدر و در سوسنگرد و حمیدیه قهرمان آثار وجود و حضورش نمایان است وصیت نامه امروز او است.

وی بیان کرد: اگر می‌خواهیم در مورد کسی صحبت کنیم نباید با تحریف و القاء تفکرات خودمان از او بگوییم بلکه باید با سندیت حرف زد، تاریخ پر از تحریف هاست، کتب و پیامبران الهی، شخصیت‌های بزرگ مورد تحریف قرار گرفتند. این شهید را هم مورد تحریف قرار دادند اما آثار او روشن و واضح تفکرش را بیان می‌کند.

نقدی اظهار کرد: وصیت نامه شهید چند برگ بیش نیست که ای‌کاش آموزش‌وپرورش و آموزش عالی بی‌کم‌وکاست در متن کتب درسی قرار می‌داد تا هم از این سرچشمه جوشان حقیقت سیراب شوند و معرفت را از این مکتب بیاموزند.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی وصیت‌نامه‌اش را مانند امام خود با توحید، عبودیت، شکر و ثنای الهی و با ذکر ولایت اهل‌بیت شروع می کند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران گفت: در صدر وصیت‌نامه شهید سلیمانی آمده شکر خدا را که مرا در مسیر امام قرارداد، شکر خدا را که مرا در مسیر امام خامنه‌ای عزیز که جانم فدای او باد قرارداد که این بزرگ‌ترین میراث شهید برای نسل‌های آینده است تا تفکر او را بخوانند.

وی ادامه داد: مکتب شهید سلیمانی مکتب معنویت، امید، دعا و تضرع است که به‌وضوح در وصیت‌نامه‌اش قابل‌مشاهده است.

محمدرضا نقدی اذعان کرد: مکتب شهید سلیمانی مکتب جهاد و مبارزه است نه مذاکره و مسامحه او با ۴۰ سال مبارزه خود بدون وقفه در غرب، شرق و جهان اسلام این موضوع را گواه می‌بخشد.

وی عنوان کرد: عشق به شهادت‌طلبی و نه عافیت‌طلبی و سخنانش در محافل مختلف شهدایی که از خانواده‌ها طلب شهادت برای خود می‌کرد مکتبش را معرفی می‌کند.

نقدی بیان کرد: مکتب شهید سلیمانی مکتب مرزبندی با دشمنان است که در وصیت‌نامه‌اش از تمام طیف‌های سیاسی می‌خواهد با دشمن مرزبندی کنند چراکه شرط با هم بودن بیان صریح اصول است.

وی ادامه داد: ایشان در بیان اصول خود خطاب به جناح‌های سیاسی پنج اصل را بیان می‌کند که شامل ولایت فقیه، اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی، به‌کارگیری افراد پاک‌دست، مقابله با فساد و احترام مردم است.

محمدرضا نقدی افزود: این خصوصیات کارگزاری است که می‌خواهد در راه شهید سلیمانی حرکت کند همچنین شهید سلیمانی می‌گوید مسئولان به تربیت جامعه توجه داشته باشند و به‌خاطر مسائل سیاسی اباحه‌گری را ترویج ندهند و تربیت را حراست کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: شهید سلیمانی محمدرضا نقدی وصیت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۸۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود

ایسنا/کرمان مدیرعامل مجمع خیّران حرم‌ساز کشور گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

احمدرضا عاملی امروز هشتم اردیبهشت ماه در جمع اعضای هیئت مدیره مجمع خیّران حرم‌ساز استان کرمان اظهار کرد: کرمان سرمایه‌های معنوی عظیمی دارد که به فعلیت درآمده و بر اساس تفکر شهید حاج قاسم سلیمانی پیش رفته است.

وی با بیان این نکته که برخی شهرها به عناوینی مشهورند مانند اصفهان که به پایتخت فرهنگی ایران و شیراز به پایتخت شعر و ادب معروف است، افزود: طی بازدیدی که از نمایشگاه خدمات استان کرمان در بازسازی عتبات داشتم، من فکر می‌کنم کرمان پایتخت عشق و ارادت به ائمه علیهم‌السلام است.

عاملی، این توفیق را نتیجه‌ تفکر شهید سلیمانی در بحث مردمی کردن بازسازی عتبات دانست و گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

وی تاثیرات وسیع شهید سلیمانی را در عرصه‌های مختلف به ویژه عتبات عالیات، شگفت‌انگیز برشمرد و بیان کرد: حاج قاسم از سال ۱۳۸۳ محوریت بازسازی حرم مطهر ائمه علیهم‌السلام را از دوش سلاطین برداشته و بر دوش مردم گذاشت.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور افزود: بحث نذورات برای بازسازی عتبات، جنبه‌ فرهنگی هم دارد چرا که معتقدیم هر کس برای این کار مراجعه می‌کند، مورد عنایت ائمه علیهم‌السلام قرار گرفته است.

عاملی در ادامه تصریح کرد: محبت به اهل بیت علیهم‌السلام فقط به ذکر و گفتن صلوات نیست، بلکه خدماتی هم که به آستان ائمه(علیهم السلام) می‌شود، ذکر است.

وی افزود: نگاه حاج قاسم به مردم، نگاه به گنجینه بود و مجمع خیّران حرم‌ساز نیز تشکیلاتی مردمی است و همین خصیصه، پشتوانه‌ آن است.

عاملی بیان کرد: در راستای هرچه بیشتر مردمی کردن توسعه و بازسازی عتبات، مجمع خیّران و کانون‌های حرم‌ساز راه‌اندازی شده است.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور تاکید کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی عتبات را بستر تمدن اسلامی می‌دانست و در همین راستا برای توسعه و بازسازی آن تلاش می‌کرد.

در این نشست محمد سلطان‌زاده مدیرعامل مجمع خیران حرم‌ساز استان کرمان طی سخنانی اظهار کرد: هدف از تشکیل کانون‌های خیّران حرم‌ساز علاوه بر جمع‌آوری نذورات، ترویج و نشر فرهنگ حسینی، زینبی و عاشورایی است.

وی راه‌اندازی کانون‌های فوق را زمینه‌ساز جذب خادمان ائمه علیهم‌السلام و فعالیت در راستای ایجاد شور و نشاط در جامعه، جذب نذورات و هدایای مردمی و شناسایی خیّران و ساماندهی آن‌ها دانست.

سلطان‌زاده از فعال شدن ۱۰۰ کانون ۲۲ نفره در استان کرمان خبر داد و گفت: از ابتدای سال‌جاری ۳۰ کانون در حال جمع‌آوری و واریز وجوهات هستند.

وی دولتی نبودن این طرح را مورد تاکید قرار داد و افزود: این طرح در ارتباط چهره به چهره و رفاقتی در حال پیشبرد است.

در ادامه جانشین مدیرعامل مجمع خیران استان کرمان نیز طی بیاناتی از راه‌اندازی ۴۶ کانون خیرین حرم‌ساز در شهرستان کرمان خبر داد و افزود: با شناسایی فعالان اجتماعی و جذب و توجیه آن‌ها، کانون‌ها راه‌اندازی و فعال می‌شوند.

اکبر یزدی‌زاده اضافه کرد: هر کانون حداقل ۲۲ و حداکثر ۳۰ عضو دارد که هر یک از اعضا متعهد می‌شوند ماهانه حداقل ۵۰ هزار تومان به حساب ستاد توسعه و بازسازی عتبات واریز و فیش آن را به مسئول کانون ارائه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در مراغه
  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • پزشک متخلف در اهواز محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • پزشک متخلف در اهواز محکوم شد
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور