Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@22:02:28 GMT

مصرف روزانه «آووکادو» موجب حفظ سلامت روده می شود

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۷۹۶۳۳

مصرف روزانه «آووکادو» موجب حفظ سلامت روده می شود

به گزارش خبرنگار مهر، آووکادو میوه‌ای سرشار از فیبر غذایی و چربی‌های اشباع نشده است.

«شارون تامسون» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایلینوی آمریکا، در این باره می‌گوید: ما می‌دانیم که خوردن آووکادو به ایجاد حس سیری کمک می‌کند و غلظت کلسترول خون را کاهش می‌دهد اما نمی‌دانستیم که بر میکروب‌های روده و متابولیت های ناشی از میکروب‌ها تأثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دریافتند افرادی که روزانه آووکادو مصرف می‌کردند دارای فراوانی بیشتر میکروب‌های روده بودند که موجب تجزیه فیبر شده و متابولیت های را در حمایت از سلامتی روده‌ها تولید می‌کند. همچنین این گروه از افراد دارای تنوع میکروبی بیشتری در روده‌های شأن بودند.

تامسون در ادامه می‌افزاید: متابولیت های میکروبی ترکیباتی هستند که میکروب‌های تأثیرگذار بر سلامت را تولید می‌کنند. مصرف آووکادو باعث کاهش اسیدهای صفراوی و افزایش اسیدهای چرب زنجیره کوتاه می‌شود. این تغییرات با نتایج مفید برای سلامتی همراه هستند.

در این مطالعه ۱۶۳ فرد بزرگسال در رده سنی ۲۵ تا ۴۵ سال که دارای اضافه وزن یا چاقی بودند مورد بررسی قرار گرفتند. یک گروه از شرکت کنندگان وعده غذایی همراه با آووکادو و گروه کنترل همان وعد غذایی بدون آووکادو دریافت می‌کردند. در طول ۱۲ هفته مطالعه، نمونه خون، ادرار و مدفوع شرکت کنندگان جمع آوری شد.

آووکادو سرشار از چربی است. با این حال محققان دریافتند با اینکه گروه آووکادو از گروه کنترل کالری بیشتری مصرف می‌کردند، اما مقدار کمی چربی از طریق مدفوع دفع می‌شود.

به گفته محققان، دفع بیشتر چربی به این معنی است که شرکت کنندگان انرژی کمتری از غذاهایی که می‌خورند جذب می‌کنند. این احتمالاً به دلیل کاهش اسیدهای صفراوی بوده است، مولکول‌هایی که سیستم گوارش ترشح می‌کند و به ما امکان جذب چربی را می‌دهد.

انواع مختلف چربی‌ها، تأثیرات متفاوتی بر میکروبیوم ها دارند. چربی‌های موجود در آووکادو اشباع نشده بوده که برای سلامت قلب مفید هستند.

کد خبر 5106252

منبع: مهر

کلیدواژه: میوه اووکادو کلسترول میکروب ویروس کرونا آمار کرونا سیما سادات لاری کووید 19 ستاد ملی مقابله با کرونا تغذیه سالم ناشنوایان شیوع کرونا واکسن کرونا تغذیه سازمان غذا و دارو سازمان بیمه سلامت علیرضا رئیسی چاقی میکروب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۹۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه حضور دانش‌بنیان‌ها در عرصه حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده بود، گفت: با توجه به اینکه نیاز به دانش‌بنیان‌ها احساس می‌شود، توانمندی لازم در مکانی همچون بدنه دانشگاه‌ها برای پرورش این استعدادها وجود داشته و در نتیجه نیاز و توانمندی موجب این جرقه شده است.

میثم اکبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: حمل‌ونقل بخشی از زیست شهری است، بنابراین با سایر شئونات زندگی مردم درهم‌تنیدگی دارد و در عین حال که جلوی چشم همه قرار دارد، اما پیچیده است و موجب تغییرات سریع در روند حمل‌ونقل می‌شود.

وی افزود: فراهم کردن سریع و درست زیرساخت‌های حمل‌ونقل از سوی مسئولان امر اهمیت زیادی دارد، به این معنا که کندی‌ها و خطاهایی که زیست‌بوم‌های انسانی دارند را با استفاده از فناوری از سیستم خارج می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه در حیطه فناوری تولیدکننده و مصرف‌کننده داریم، گفت: تولیدکنندگان شرکت‌ها و مصرف‌کنندگان مدیریت‌های حمل‌ونقلی به نمایندگی از شهروندان هستند.

اکبرزاده ادامه داد: نمایشگاه‌ها و رخدادهایی که همچون نمایشگاه حمل‌ونقل مکانی است که تولیدکننده و مصرف‌کننده را در یک مکان گرد هم می‌آورد تا بتوانند یکدیگر را پیدا کنند، چرا که در حالت عادی نیازها تولید می‌شود، اما فرصتی برای پیدا کردن تأمین‌کننده آن‌ها نیست، در واقع افرادی بالقوه می‌توانند مواردی را تأمین کنند که مطمئن نیستند مصرف‌کننده داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه حضور دانش‌بنیان‌ها در عرصه حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه نیاز به دانش‌بنیان‌ها احساس می‌شود، توانمندی در مکانی همچون بدنه دانشگاه‌ها برای پرورش این استعدادها وجود داشته، در نتیجه نیاز و توانمندی موجب این جرقه شده است.

کد خبر 750495

دیگر خبرها

  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • غذای پزشکی تولید شد
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال