Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد مرکز تحقیقات بیولوژی مولکولی گفت: مسئولین نمی‌گویند قصد دارند از کجا واکسن بخرند، امیدوار هستم با وجود اینکه یکی از کارخانه‌های معروف و بزرگ واکسن سازی دنیا را در هند داریم، ایران واکسن کرونا را از هند خریداری نکند.

علی کرمی در گفت‌وگو با میزان با انتقاد از اظهارنظرهای ضد و نقیض در مورد واردات واکسن کرونا به ایران گفت: مسئولین نمی‌گویند قصد دارند از کجا واکسن بخرند، امیدوار هستم با وجود اینکه یکی از کارخانه‌های معروف و بزرگ واکسن سازی دنیا را در هند داریم، ایران واکسن کرونا را از هند خریداری نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاد دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: به نظرمی‌رسد که هند می‌خواهد واسطه شود و واکسن را با قیمت ارزان به ما بفروشد که این مسئله من را نگران می‌کند و پیشنهاد می‌کنم که اگر می‌خواهند واکسن کرونا بخرند، مستقیما از خود کشور تولیدکننده آن را تهیه کنند.

بیشتر بخوانید:  لزوم بهره گیری از طب سنتی برای مقابله با کرونا

این متخصص بیوتکنولوژی اظهار کرد: نکته دیگر این است که مردم انقدر به واکسن فکر نکنند چرا که قرار نیست این واکسن به جمعیت ایران زده شود و فقط قرار است به دو گروه کادر بهداشت و درمان که در معرض خطر جدی اند و  افراد سالخورده که بیماری‌های زمینه‌ای دارند و به آن‌ها گروه‌های پرخطر گفته می‌شود، تزریق گردد و بنابراین اصلا دنبال این نباشید که واکسن کرونا قرار است به شما زده شود و بنده به عنوان کسی که در این حوزه زندگی ام را در این حوزه گذاشتم و کار کردم دارم و تهدیدات بیولوژیک را می‌شناسم،  واکسن کرونا را تا زمانی که واکسن ایرانی تولید شود، نخواهم زد.

کرمی با اشاره به ۹ دهه سابقه واکسن سازی در ایران، افزود: اگر اعتمادمان به دانشمندان ایرانی بیشتر بود و همچنین حمایت مالی بیشتری از آنها می کردیم قبل از کشورهای دیگر می توانستیم واکسن کرونا را تولید و به دنیا صادر کنیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۹۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تارنمای خبری وکس، این سناتور جمهوری‌خواه که از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی و نیز از حامیان روابط قوی میان ایالات متحده و عربستان سعودی است، در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: اکنون زمان آن فرا رسیده است که درباره آنچه در سنای آمریکا در مورد توافقات احتمالی بین ایالات متحده و عربستان سعودی می‌تواند اتفاق بیفتد و نمی‌تواند اتفاق بیفتد شفاف باشیم.

گراهام در ادامه اظهار کرد: اگر توافقنامه امنیتی متقابل میان واشنگتن و ریاض در قالب یک معاهده دفاعی مذاکره شود، برای الزام‌آور شدن نیازمند ۶۷ رأی مثبت از سوی سناتورهای آمریکایی است و بدون عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو و تأمین نیازهای امنیتی (رژیم) اسرائیل در مورد مساله فلسطین این معاهده دفاعی از آرای (مثبت) کمی در سنای آمریکا برخوردار خواهد بود.

این سناتور جمهوری خواه افزود: انعقاد پیمان دفاعی میان واشنگتن و ریاض از همان ابتدا هم مشروط به عادی‌سازی روابط عربستان سعودی با (رژیم) اسرائیل بوده و تا به امروز نیز همین‌‎طور است.

متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه در اظهاراتی مدعی شد که واشنگتن به توافق با عربستان سعودی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بسیار نزدیک شده است.

میلر به خبرنگاران، افزود: ما به توافقی درباره ابعاد دو جانبه موافقتنامه عادی‌ سازی روابط بسیار نزدیک شده‌ایم.

وی گفت: بخشی از جزئیات توافق هنوز باقی مانده است اما فکر می‌کنم که به زودی می‌توانیم به توافق درباره این جزئیات دست پیدا کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، تاکید کرد: در مورد یک بخش جداگانه که به مسیر تشکیل دولت فلسطینی مربوط می‌شود، هنوز کار زیادی باقی مانده است.

میلر خاطرنشان کرد که موضع عربستان در مورد عادی‌سازی روابط با (رژیم) اسرائیل دو پیش‌ شرط دارد که شامل بازگشت آرامش به غزه و ایجاد مسیری برای تشکیل دولت مستقل فلسطین است.

وی اظهار کرد: این بسته توافقی شامل بخش‌هایی درباره روابط دو جانبه و همچنین مسیری برای تشکیل دو دولت است. ما در این باره صراحت داشته‌ایم و عربستان نیز مواضع بسیار روشنی داشته است.

کد خبر 849061 منبع: ایرنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه عربستان ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • عربستان و آمریکا به توافق نزدیک شدند؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟