Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان جعفر مرادی حقیقی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در جلسه هم اندیشی و هم افزایی معاونین و مدیران ستادی این اداره کل که به منظور بررسی عملکرد اقدامات ۹ گانه جهشی نیمه دوم سال جاری برگزار شد، بر آموزش و پیشگیری اطفاء حریق عرصه های منابع طبیعی در این استان تأکید کرد و گفت: حفاظت از عرصه های منابع طبیعی وظیفه اصلی مجموعه منابع طبیعی است که برنامه «ارتقا پوشش حفاظتی و بلوک بندی مناطق بحرانی و بهره گیری از همیاران طبیعت » با هدف بالا بردن ضریب حفاظتی عرصه های ملی به عنوان یکی از برنامه های مهم در قالب «طرح ۹ در ۹۹» سال جاری به شمار می آید و به طور جد تا پایان سالجاری در دستور کار قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جعفر مرادی حقیقی از ارائه آموزش و پیشگیری اطفاء حریق به ۸ هزار و ۶۲۰ نفر روز در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان و شهرستان‌های تابعه خبر داد. 
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان عنوان کرد: اداره آموزش، ترویج و مشارکت مردمی اداره کل با برنامه‌ریزی قبلی و بر اساس وظائف سازمانی  با هماهنگی فرماندهی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان اقدام به برگزاری دوره های کارگاه آموزشی اطفای حریق برای گروه‌های سمن تشکل‌ها و تعاونی‌ها ۱۹۰ نفر روز، دهیاری‌ها و شهرداری‌ها ۲۱۰ نفر روز، همیاران طبیعت ۷۱۴۰ نفر روز و نیروهای حفاظتی و مجریان طرح‌های مرتع‌داری ۳۳۰ نفر روز، کارشناسان مروج پهنه ۴۳۰ نفر روز و تسهیلگران و شوراهای اسلامی ۳۲۰ نفر روز که در مجموع به ۸ هزار و ۶۲۰ نفر روز آموزش ارائه‌شده است.
این مسئول منابع طبیعی استان سمنان سرعت بخشی در پیشرفت فیزیکی فعالیت های ۹ گانه جهشی منابع طبیعی را مورد تأکید قرار داد و خاطر نشان کرد: )طرح ۹ در (۹۹ به عنوان اقدام عملی و نقشه راه فعالیت های منابع طبیعی به شمار می آید که برای تسریع در انجام این فعالیت ها ضرورت ایجاب می کند تا موضوع برنامه ریزی سرلوحه کارهای ادارات شهرستانها و اداره کل قرار بگیرد.
جعفر مرادی حقیقی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان اظهارداشت: با توجه به بهره گیری از همیاران طبیعت، جذب همیار طبیعت در سالجاری به تعداد ۵۰۰ نفربعنوان مروج افتخاری در استان سمنان تا کنون انجام شده است. 
وی عنوان کرد :اقشار مختلف جامعه و بهره‌برداران و اعضای شوراهای اسلامی و تشکل‌های مردم‌نهاد و اعضای تعاونی‌های روستایی و NGO ها می‌توانند نقش مهمی در کاهش حریق در مناطق بحرانی داشته باشند.
مرادی حقیقی گفت: نقش آموزش در کاهش وقوع حریق و اطفای حریق‌های احتمالی از سنوات گذشته برجسته بوده و حمایت‌های مردمی در کنار دستگاه‌های مسئول می‌تواند اثربخشی بیشتری داشته باشد.
 وی افزود: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی و فرماندهان پایگاه‌های بسیج و نیروی‌های تحت امر از عواملی هستند که در روستاهای حاشیه جنگل در نزدیک‌ترین فاصله به حریق به وجود آمده قرار دارند، با آموزش و در اختیار قرار گرفتن لوازم اولیه اطفاء حریق می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن حریق‌های به وجود آمده را کنترل کنند.
جعفر مرادی حقیقی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: با آموزش و تشویق عوامل مؤثر در اطفای حریق در روستاها، شوراهای اسلامی اقدام به احداث پایگاه‌های مردمی اطفای حریق کرده و با انعقاد تفاهم‌نامه فی‌مابین ادارات منابع طبیعی و اعضای شوراهای اسلامی این امر را گسترش داده و باعث ایجاد پایگاه‌های جدید در سطح روستاهای حاشیه جنگل شده است.

46

کد خبر 1470388

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان منابع طبیعی منابع طبیعی شوراهای اسلامی اطفای حریق اداره کل نفر روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری سه شنبه شب در دیدار رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از بزرگ‌ترین خدمات را دانشگاه علوم پزشکی ارائه می دهد و با تلاش هایی که در استان شده شرایط به سمت پیشرفت است اما با افق شایسته هنوز فاصله وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: نگاهمان به مراکز استراتژیک در استان همچون آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی و بهداشت درمان که دستگاه هایی هستند که زیربنای تمدن را تولید می کنند باید تغییر کند.

وی بیان داشت: پیامبر اکرم (ص) امنیت و سلامت را زیر ساخت تمدن عنوان کردند، به همین خاطر باید به حوزه سلامت فوق العاده توجه کرد و به لحاظ اعتبارات در حوزه تامین تجهیزات، زیرساخت و نیروی انسانی نیاز است این عرصه دیده شود و نیز مدیریت اقتصاد سلامت بر مساله پیشگیری متمرکز باشد، لذا باید روی خیرین پیشگیری در عرصه درمان کار و طراحی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: اگر خیریه ها و وقف های پیشگیری از بیماری داشته باشیم هم هزینه آن کمتر است و هم اثر آن بیشتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر اظهار داشت: یکی از کارهایی که باید انجام داد استفاده از طب دریا برای سلامت است، در حالیکه می توان با آماده سازی عمق و کف دریا به راحتی پیاده روی دریایی داشته باشیم که در نشاط و شادابی و سلامت مفاصل بسیار موثر است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان کرد: استان بوشهر به خاطر شرایط خاصی که دارد و به ویژه در جنوب استان، باید بیش از جمعیت به لحاظ نیازهای درمانی توانمند باشد و جغرافیایی در عرصه سلامت موفق است که بیش از نیازهای استاندارد جمعیت بیمار، دارای توانمندی باشد.

وی با بیان اینکه به حوزه بهداشت و درمان مثل عرصه امنیتی باید کمک کرد گفت: پیشگیری، درمان، هم زیر ساخت و هم حوزه نرم افزار گران است، لذا کار سخت اما شدنی است و می طلبد مسئولان اعتبارات لازم را برای زیرساخت تامین کنند و به مساله درمان همانند مسائل استراتژیک نگاه داشته باشند.

وی با اشاره تصمیماتی در خصوص ساخت بیمارستان صنعت نفت در استانی دیگر گفت: نباید طوری باشد که صنعت و انرژی در این استان به همراه آلاینده ها باشد و بیمارستان نفت در استان دیگری احداث شود.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین خواستار تجهیز بیمارستان های شهرستان های دیگر شد و گفت: نباید تمرکز درمان روی مرکز استان باشد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به مراجعه برخی از مردم به دیگر استان ها جهت درمان گفت: برخی از مردم برای درمان به خارج از استان مراجعه می کنند، در استان نباید کمبودی باشد که منجر به این شود بیمار به خاطر این کمبود امکانات به استان دیگری برود؛ اگر بیمار به خارج از استان مراجعه می کند به صورت اختیاری باشد.

آیت الله صفایی بوشهری افزود: بایستی طراحی استاندارد صورت گیرد که در یک بازه زمانی این کمبودها تمام شود.

کد خبر 6093649

دیگر خبرها

  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان