Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک مرادی رئیس اداره سوادآموزی اندیمشک در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: اداراتی از جمله بهزیستی، کمیته امداد و شبکه بهداشت و درمان با شناسایی و معرفی افراد بی سواد جهت تعلیم و تربیت، همکاری لازم را با آموزش و پرورش دارند و همچنین تاکنون ۱۰۸ نفر از آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی به عنوان معلم حق التدریس، جذب آموزش و پرورش شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او مسئله بی سوادی را یک معضل در حال جریان و تولید دانست و افزود: کسی که نتواند دوره ابتدایی را تکمیل کند به عنوان فرد بی سواد شناخته می‌شود و این افراد بعد از سال‌ها که به سن ۱۸ سالگی می‌رسند که یا درس نخوانده اند یا در حد یک یا ۲ سال درس خوانده اند که این به عنوان سواد محسوب نمی‌شود و برای همین است که بعد از ۴۲ سال از گذشت انقلاب اسلامی هنوز نتوانسته ایم این مشکل را ریشه کن کنیم.

مرادی ادامه داد: یکی از مشکل‌های مهم در امر سواد آموزی این است که افراد بی سواد با دادن اطلاعات غلط به عنوان فرد باسواد در اموری مانند سرشماری، ثبت نام گذرنامه‌ها یا والدین در زمان تشکیل پرونده برای ثبت نام فرزندانشان در مدارس خود را به عنوان فرد باسواد معرفی می‌کنند و این اشتباهات ثبت کشوری می‌شوند که باعث مشکلات بسیاری برای سوادآموزی مجدد آن‌ها است چرا که ویرایش این معلومات اشتباه بسیار سختی است و همچنین در شناسایی جامعه بی سواد با مشکل جدی مواجه می‌شویم.

رئیس اداره سوادآموزی اندیمشک تصریح کرد: در برخی مواقع کارگر و نیرو‌های روزمزدی از سوی ادارات به کار گرفته می‌شوند که بی سواد هستند، اما تاکنون از طریق ارگان‌ها به ما معرفی نشده اند که این امر توجه جدی مسئولان را می‌طلبد و مسئولان باید افراد بی سواد در حیطه کاری خود را به ما معرفی کنند تا افراد آموزش دهنده و مجرب را در اختیار آن‌ها قرار دهیم و این مشکل نیز برطرف شود.

رئیس اداره سواد آموزی گفت: همه خدمات ارائه شده به سوادآموزان همچون لوازم تحریر و حضور در کلاس آن‌ها نه تنها بدون هیچگونه هزینه‌ای برگزار می‌شود بلکه در پایان دوره به هر نفر مبلغ ۲۰۰ هزار تومان به عنوان هدیه داده می‌شود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش سواد آموزی بی سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۰۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری ظهر دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان رشت اظهار کرد: شورای آموزش و پرورش از مهم‌ترین جلسات بوده و حضور افراد الزامی است.

وی با تاکید بر لزوم تشکیل جلسات شورای آموزش و پرورش افزود: استمرار جلسات شورای آموزش و پرورش منجر به عارضه یابی نقاط ضعف و قوت می‌شود.

فرماندار رشت با گرامیداشت هفته معلم و روز بزرگداشت شهادت استاد مطهری بیان کرد: معلمان یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین ارکان آموزش و پرورش به شمار می‌روند.

عاشوری با بیان اینکه معلمان معمار آینده نظام هستند، گفت: نسل امروز محصول تعلیم و تربیت معلمان و جامعه فرهنگیان هستند.

فرماندار رشت با اشاره به محرومیت‌های گیلان زیر پوستین سبز بیان کرد: گیلان در زیر پوشش سبز و طراوت دارای محرومیت در بخش‌های مختلف است.

عاشوری با بیان اینکه دانش آموزان آینده سازان جامعه هستند، گفت: حل مشکلات کشور از مسیر آموزش و پرورش می‌گذرد.

وی با تاکید بر لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی افزود: رفع نیازهای جامعه دانش آموزی سبب ارتقای سواد آموزشی می‌شود.

فرماندار رشت با اشاره به فاصله چند فرسنگی نسل امروز و دیروز بیان کرد: فاصله بین نسلی زیادی از لحاظ اندیشه‌ها، تفکرات و باورهای اعتقادی وجود دارد که خلاء ها باید آموزش پر شود.

عاشوری با تاکید بر به روز رسانی آموزشی معلمان و جامعه فرهنگیان اضافه کرد: آموزش ّباید محور کار معلمان و فرهنگیان جهت ارتقای سطح آموزشی و پرورشی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پیوند بین نسلی در آموزش و پرورش پر می‌شود، افزود: معلمان خلاء ها و شکاف‌های بین نسل‌ها را پر کنند.

فرماندار رشت با اشاره به جنگ رسانه‌ای و فضای مجازی و ایجاد شبهات در بین دانش آموزان بیان کرد: فرهنگیان با علم روز و دانش به شبهات دانش آموزان پاسخ منطقی و مستدل دهند.

عاشوری با ارائه آماری از تعداد دانش آموزان در شهرستان رشت بیان کرد: بیش از ۲۰ هزار دانش آموز رشتی در مقاطع دهم، یازدهم و دوازدهم برای انجام آزمون نهایی آماده می‌شوند.

کد خبر 6092090

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • چهره برتر سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!