Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@19:23:03 GMT

روستای چمنار کجاست؟

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۸۱۹۱۰

روستای چمنار کجاست؟

روستای چمنار در ۱۴ کیلومتری جنوب شرقی دورود در غرب اشترانکوه واقع شده است. اهالی این روستا از ایل بختیاری (لر بزرگ) و از طایفه چهار لنگ میباشند و کلیه افراد این روستا با هم نسبت فامیلی نزدیک دارند و ازطایفه سالاروند و چندین خانوار از طوایف عبدالوند ، حاجیوند و لک هستند که خانوار های نامبرده وابستگی و ریشه فامیلی در طایفه سالاروند دارند و یکی از شاخه های بزرگ ایل بختیاری به حساب می آید و شاید تنها روستایی است که اکثریت افراد آن فامیلی سالاروند دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوه‌هایی سپید و سر به فلک کشیده و گندم‌زارهای طلایی تنها قسمتی از زیبایی‌های روستای چمنار به شمار می‌آیند. خرید سوغات یکی از شیرینی‌های سفر است که تا مدت‌ها با شما می‌ماند و هر شهری در ایران سوغات مخصوص خود را دارد. در سفر به روستای چَمنار خرید جاجیم و فرش‌های دستباف را به شما پیشنهاد می‌دهیم. جاجیم‌های رنگارنگی که با داستان توانمند و ذهن خلاق زنان سخت‌کوش روستا بافته شده است. اگر بخت با شما یار باشد مراسم عروسی و چوب‌بازی روستای چمنار را خواهید دید.

پخت نان تیری در روستا
خوردن صبحانه و یا ناهار در کنار آتش و پختن نان محلی و استفاده از نان گرم در کنار چای آتشی به همراه کره محلی زیباترین لحظات از یک زندگی کاملا سنتی را رقم می زند.آیا از نانی خورده‌اید که گندمش دست چین و به صورت دیم به دست آمده، با سبوس و در آسیاب سنگی آرد شده، با آب چشمه خمیر گشته، بدون خمیرمایه ور آمده و با چوب هیزم پخته شده است؟! آیا این نان سنتی خوردن ندارد؟!/ سیری در ایران

     

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۱۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد

محمد کریمی گفت: در راستای تحقق شعار دولت سیزدهم که مصمم است با تمام توان برای رفع محرومیت و آبادانی ۱۰ هزار روستا در کشور را در قالب جهاد آبرسانی تامین آب نماید این مهم به سرانجام رسید.

کریمی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی به این روستا گفت: بهسازی و محوطه سازی یک دهنه چشمه، نصب اتاقک برق، حفر و تجهیز چاهک پمپاژ همچنین نصب و راه اندازی سیستم گندزدایی آب شرب از جمله کار‌هایی است که در محل آبگیر انجام شده است

وی از اقدامات دیگر در جهت بهره‌مندی مردم کهن دژ از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار را اجرای چهار کیلومتر شبکه آبرسانی در روستا، اجرای هزار و ۲۵۰ متر خط انتقال آب از چشمه به مخزن، نصب و مدفون سازی یک عدد مخزن ذخیره آب به حجم ۵۰ مترمکعب از جنس پلی اتیلن، خرید انشعاب و اجرای شبکه برق سه فاز، نصب ۳۵ فقره انشعاب با تجهیزات کامل نظیر کنتور آب و... عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت آبفا استان گفت: این پروژه آبرسانی با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی ارتش جمهوری اسلامی و با هدف تامین آب شرب اهالی این روستا اجرا شده است.

بیشتر بخوانید

تامین آب شرب ۵۴ روستا و شهر با طرح آبرسانی آتشگاه

کریمی اعتبار هزینه شده برای این طرح آبرسانی روستایی را ۵۰ میلیارد ریال معادل ۵ میلیارد تومان اعلام کرد.

 روستای کهن دژ از توابع بخش ناغان شهرستان کیار در حدود یکصد کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • یک روز ناب در دل طبیعت بکر در چند کیلومتری تهران
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • آیین گاوکشان 
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد