Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: سامانه نسخه الکترونیک به تدریج در حال جایگزین شدن به جای دفترچه‌های کاغذی است.

به گزارش برنا؛ مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در جلسه هفتگی رسیدگی به روند پیشرفت طرح نسخه الکترونیک که به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور مدیران درمان تأمین اجتماعی استان‌های سراسر کشور و مدیران ستادی بخش درمان و فن‌آوری اطلاعات این سازمان برگزار شد، گفت: طرح نسخه الکترونیک با سرعتی قابل قبول در حال پیشرفت است و شاهد افزایش استفاده از این سامانه در بین مراکز درمانی طرف قرارداد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با پیشرفت کار و استفاده بیشتر از این سامانه اهمیت و ارزش آن نیز بیشتر می‌شود و بطور قطع نیازمند تلاش و جدیت بیشتر برای استقرار کامل سامانه نسخه الکترونیک در کشور هستیم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از آمادگی این سازمان برای همکاری و استفاده از ظرفیت اپلیکیشن‌ها برای توسعه و تسهیل دسترسی به سامانه نسخه الکترونیک خبر داد و گفت: امکان نسخه نویسی آفلاین و بسیاری خدمات دیگر با کمک اپلیکیشن‌ها قابل انجام است و بستر مناسب برای این کار بزودی فراهم می‌شود.

سالاری با تأکید بر اینکه اقدامات لازم از سوی سازمان تأمین اجتماعی برای استقرار سامانه نسخه الکترونیک به طور کامل انجام شده است، افزود: سامانه نسخه الکترونیک تکمیل و آماده بهره برداری است و هدف و اولویت فعلی ما ترغیب و تشویق مراکز درمانی طرف قرارداد برای استفاده از این سامانه است.

او رصد دائمی و رفع مشکلات احتمالی سامانه نسخه الکترونیک را از اولویت‌های اصلی واحدهای مختلف درمانی و فن‌آوری اطلاعات این سازمان برشمرد و گفت: برای ارتقاء سامانه و تسهیل استفاده از آن محدودیتی نداشته و از تمامی امکانات سازمان تأمین اجتماعی و کشور برای تکمیل این برنامه بسیار مهم استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به روز رسانی کدینگ دارویی کشور را نیز گام مهمی برای ارتقاء سامانه نسخه الکترونیک عنوان کرد و گفت: این موضوع مهم با محوریت وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی و مشارکت سازمان تأمین اجتماعی و بیمه سلامت درحال انجام است و طی روزهای آینده نهایی می‌شود.

سالاری با اشاره به صدور بخشنامه جدیدی برای تسهیل پرداخت مطالبات مراکز درمانی که از سامانه نسخه الکترونیک استفاده می‌کنند، گفت: علاوه بر پرداخت ۹۵ درصدی پزشکان داری امضای دیجیتال و ۸۵ درصدی سایر پزشکان، ۱۰۰ درصد مطالبات مراکز طرف قراردادی که از سامانه نسخه الکترونیک استفاده می‌کنند، حداکثر طی ۱۰ روز پس از پایان هر ماه پرداخت می‌شود.

او ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی الزامی برای استفاده از سامانه نسخه الکترونیک ایجاد نکرده و در عوض با پرداخت منظم و بسیار سریع مطالبات مراکز درمانی که از سامانه نسخه الکترونیک استفاده می‌کنند، پزشکان و تمامی مراکز درمانی کشور را به استفاده از این سامانه تشویق می‌کند.

در این جلسه مدیران درمان تأمین اجتماعی استان ها و همچنین مدیران ستادی سازمان تأمین اجتماعی به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود درباره توسعه استفاده از سامانه نسخه الکترونیک و بهبود فعالیت این سامانه پرداختند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نسخه الکترونیک دفترچه های کاغذی سامانه نسخه الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی مدیرعامل سازمان مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۲۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است

نماینده شهرستان فلارد در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: کافی نبودن اعتبارات عمرانی شهرستان فلارد دلیل اصلی پیشرفت نکردن این شهرستان است.

محمد قنبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: ساماندهی حریم رودخانه و مسیل‌ها همچنین پارک گردشگری شهرستان فلارد باید تعیین تکلیف شود و بودجه مورد نیاز آن با توجه به موافقت‌نامه سازمان برنامه و بودجه استان در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به لزوم اختصاص اعتبارات لازم در حوزه‌های مختلف شهرستان فلارد و موافقت‌نامه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با ادارات، افزود: کافی نبودن اعتبارات عمرانی شهرستان فلارد دلیل اصلی پیشرفت نکردن این شهرستان است.

نماینده شهرستان فلارد در شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری، با اشاره به تأمین اعتبارات توسعه بیمارستان شهید ارجمند شهر مال خلیفه، تصریح کرد: با توجه به این‌که طرح توسعه بیمارستان شهید ارجمند شهر مال‌خلیفه به تصویب رسیده و به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ابلاغ شده، هنوز تأمین اعتبار لازم برای آن صورت نگرفته است.

قنبری با اشاره به چهار بانده شدن جاده گوشکی به قرح گفت: هر روز جوانان زیادی در این جاده کشته می‌شوند و تأمین اعتبار پروژه این جاده ضرورت است.

کد خبر 749909

دیگر خبرها

  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است