Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر رضا جلیلی خشنود عضو ستاد مقابله با کرونا در تهران و رئیس بیمارستان شهدای تجریش با بیان اینکه به دنبال اعمال محدودیت‌ها و افزایش سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، ورودی‌ بیمارستان‌ها تا ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: البته تاثیر این محدودیت‌ها بر کاهش مرگ و میرهای ناشی از کرونا به صورت تدریجی بوده و تقریبا ۳۰ درصد کمتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه این روند نزولی و دستیابی به شرایط مطلوب را مستلزم تداوم محدودیت‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم دانست و گفت: پرهیز از دورهم‌نشینی‌های خانگی و سفرهای درون‌شهری و برون‌شهری و همچنین عدم حضور در تجمعات غیرضرور، به ادامه این روند نزولی و قطع زنجیره انتقال بیماری کمک زیادی می‌کند.

کاهش محسوس آمار ابتلا به آنفلوآنزا در سال جاری

وی با بیان اینکه به دنبال رعایت اصول بهداشتی آمار آنفلوآنزای معمولی نیز در سال جاری بسیار پایین بوده است، گفت: این کاهش آمار کاملا در بیمارستان‌ها مشهود است که مهمترین دلیل آن رعایت اصول بهداشتی همچون پوشش ماسک، فاصله‌گذاری‌های فیزیکی و شستن مرتب دست‌هاست؛ اصولی که در سال‌های گذشته با وجود توصیه‌های مکرر اجرا نمی‌شد ولی امسال به دلیل شیوع کرونا رعایت و به کاهش چشمگیر آمار ابتلا به آنفلوآنزا منجر شد.

خشنود با تاکید بر اینکه شرایط فعلی اپیدمی کرونا بسیار متزلزل و شکننده است، گفت: عادی‌انگاری شرایط موجود و عدم رعایت پروتکل‌ها و یا لغو ناگهانی محدودیت‌ها مطمئنا به بازگشت شرایط سخت اپیدمی و شیوع بالای بیماری در سطح جامعه منجر خواهد شد.

احتمال وقوع پیک چهارم در صورت لغو ناگهانی محدودیت‌ها

عضو ستاد کرونای استان تهران با اشاره به وضعیت سخت بیماری در فصول سرد سال و احتمال تداخل آن با سایر بیماری‌های ریوی و تنفسی این فصل، اظهار کرد: اگر مجددا دورهم نشینی‌ها و عدم رعایت پروتکل‌ها  شروع شده و محدودیت‌ها لغو شود، قطعاً با پیک چهارم اپیدمی روبرو می‌شویم.

خشنود همچنین هشدار داد: مردم در دو مورد باید آگاه باشند اول اینکه یک بار ابتلا به این بیماری به معنای مصونیت و ایمنی دائم نبوده و احتمال ابتلای مجدد و گاه سخت‌تر از مرتبه اول وجود دارد، لذا بهبودیافتگان نیز باید تمام اصول بهداشتی و پروتکل‌ها را همچون گذشته رعایت کنند. مساله دوم اینکه فکر نکنیم که درصد زیادی از مردم کشور مبتلا شده و دچار یک ایمنی دسته‌جمعی شده‌ایم، هنوز درصد مبتلایان به آن نقطه نرسیده و در اصل ایجاد ایمنی دسته جمعی در اپیدمی کرونا امکانپذیر نیست.

رئیس بیمارستان شهدای تجریش در پایان در خصوص واکسن به  عنوان یک مطالبه عمومی نیز عنوان کرد: در حال حاضر دو مورد از واکسن‌های داخلی وارد مرحله کارآزمایی بالینی شده‌اند که امیدواریم  نتایج خوبی به همراه داشته باشند. در رابطه با واردات واکسن‌های خارجی نیز  مطمئنا اگر شرایط آن فراهم باشد از سوی وزارت بهداشت و دولت اقدام خواهد شد.

کد خبر 576070 برچسب‌ها كرونا در ايران واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران واکسن رعایت پروتکل ها محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۲۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ۷۰ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بهداشت و درمان منطقه کاشان محقق شد.

کوروش ساکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کاشان، اظهار کرد: از ۷۰۰ میلیارد ریال مصوبات سفر رئیس‌جمهور به منطقه کاشان ۵۰۰ میلیارد ریال محقق شده است.

وی افزود: این مبلغ برای تجهیز و بهره‌برداری از بیمارستان امام حسن (ع) آران و بیدگل مصوب شده که تاکنون حدود ۷۰ درصد آن محقق شده است و به زودی شاهد بهره‌برداری از این بیمارستان خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل غیراستاندارد است، خاطرنشان کرد: کمبود تخت و فضای درمانی در آران و بیدگل موضوع مهمی است که ضرورت بهره‌برداری از بیمارستان امام حسن (ع) را دو چندان کرده است.

ساکی با بیان اینکه بیمارستان شهید بهشتی کاشان جزو بیمارستان‌های فرسوده منطقه به شمار می‌آید که ۸۰ درصد تجهیزات آن از بین رفته است، تصریح کرد: این بیمارستان معین شمال استان اصفهان محسوب می‌شود و بار درمانی شهرهای اطراف را علاوه بر منطقه به دوش می کشد و سال گذشته به ۲۵۲ هزار بیمار خدمت‌رسانی کرده است.

وی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های درمانی منطقه کاشان بیمارستان بقیه‌الله است که عملیات اجرایی آن حدود پنج سال پیش کلید خورده است، اما با پیشرفت کندی که دارد مشمول مصوبات سفر نشد و ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز است تا این مرکز در خدمت درمان منطقه باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص راه‌اندازی مجدد «سی تی اسکن» بیمارستان نقوی گفت: با توجه به اهمیت این دستگاه در تشخیص و درمان بیماری‌ها، پس از شناسایی قطعه معیوب با پیگیری‌های انجام شده و مساعدت مالی از محل درآمد موقوفات مرحوم حاج محمد صادق نقوی، قطعه مورد نیاز به قیمت پنج میلیارد ریال تهیه و توسط شرکت پشتیبان روی دستگاه نصب و راه‌اندازی شد.

ساکی افزود: واحد سی تی اسکن این مرکز با پذیرش روزانه بیش از ۱۰۰ بیمار، آماده ارائه خدمات به بیماران با تعرفه دولتی است.

کد خبر 749393

دیگر خبرها

  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان کرمانشاه
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز