Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار سنندج در جلسه نهایی ارائه برنامه راهبردیعملیاتی شهر و شهردار ی سنندج اعلام کرد: بودجه سال آینده شهرداری براساس برنامه راهبردی – عملیاتی شهر و شهرداری سنندج تهیه و تدوین می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ جلسه نهایی ارائه برنامه راهبردی – عملیاتی شهر و شهرداری سنندج با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر سنندج، معاونین و مدیران سازمانها و مناطق و نواحی منفصل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار سنندج اظهار داشت: تهیه و تدوین برنامه راهبردی بالاترین سطح برنامه ریزی شهری است که هدف از آن تعیین و تبیین اهداف راهبردی و راهکارهای دستیابی به آن اهداف در چارچوب جهت گیری راهبردی خواهد بود.

 حشمت اله صیدی بیان کرد: یکی از عمده ترین نیازهای مدیریت شهری تدوین برنامه راهبردی است، به نحوی که بتواند در بخشی از مسائل روزمره شهر مورد استفاده قرار گرفته و همچنین بر ساماندهی فعالیتها، هزینه ها و افزایش بهره وری سازمان تاثیرگذار باشد.

وی عنوان کرد: دستورالعمل اجرایی تهیه برنامه عمرانی پنج ساله شهرداری ها از سوی وزارت کشور در واقع یک الگوی تلفیقی از برنامه های راهبردی بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت است.

وی در جلسه نهایی ارائه برنامه راهبردی – عملیاتی شهر و شهردار ی سنندج اعلام کرد: بودجه سال آینده شهرداری براساس برنامه راهبردی – عملیاتی شهر و شهرداری سنندج تهیه و تدوین می شود.

صیدی با توجه به اینکه حجم کاری در شهرداری و مجموعه مدیریت شهری بسیار بالاست؛ ابراز امیدواری کرد: با این برنامه بتوانیم به الگویی برای سایر شهرها و شهرداریها تبدیل شویم.

وی تصریح کرد: تا کنون چنین برنامه پایش شده ای نداشته ایم و روند پیشبرد کارها به صورت سنتی بوده است و این برنامه می تواند افق و چهارچوبی را جهت پیشبرد اهداف، برنامه ها و سیاست ها در اختیارمان قرار دهد.

شهردار سنندج خاطرنشان کرد: این برنامه باعث پایش و ارزیابی می شود و برای اولین بار است که در سنندج تهیه و تدوین می شود.

 

اداره شهر به صورت سنتی دیگر امکان پذیر نیست

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج نیز در ادامه این جلسه گفت: خوشبختانه شهرداری سنندج نیروهایی جوان، تحصیلکرده و زبده دارد که این دست مدیریت شهری را باز گذاشته و پتانسیل خوبی ایجاد کرده است.

 سید غریب سجادی عنوان کرد: اداره شهر دیگر به صورت سنتی امکان پذیر نیست و به همین دلیل تهیه سند راهبردی – عملیاتی توسعه شهر در دستور کار شهرداری و شورای اسلامی شهر قرار گرفت.

وی تصریح کرد: بودجه سال آینده شهرداری سنندج در صورتی به تصویب شورا می رسد که برنامه راهبردی – عملیاتی شهر و شهرداری در آن مد نظر گرفته شود و مورد تایید صاحبنظران و متخصصان قرار گیرد.

 

برنامه محوری بر توسعه شهر و بازیابی اعتماد شهروندان تاثیر بسزایی دارد

نائب رییس شورای اسلامی شهر سنندج در ادامه خاطرنشان کرد: شهر سنندج تا کنون بدون برنامه پیش رفته است این در حالی است که از دیرباز در خصوص اداره شهر توسط انجمن شهر از شهروندان نظرخواهی شده است.

ارسطو گویلی با تاکید بر اینکه برنامه محوری بر توسعه شهر و بازیابی اعتماد شهروندان تاثیر بسزایی دارد؛ گفت: باید شیوه مدیریت فرد محور به مدیریت برنامه محور تبدیل شود که این مهم باعث بازیابی جایگاه واقعی شهرداری در میان سایر نهادها و ادارات خواهد شد.

وی افزود: اگر سیستم شهرداری خودباوری داشته باشد کارهای بزرگی را می تواند انجام دهد در سال 95 سرانه شهری سنندج 200 هزار تومان بوده و دارای رتبه چهلم در کشور بوده ایم این در حالی است که در سال 98 با تحقق بودجه به یک میلیون 63 هزار تومان رسید که باعث رسیدن به رتبه دوازدهم در کشور شد.

گویلی گفت: برای اینکه برنامه ها را تبدیل به مطالبات مردم کنیم نیازمند تدوین برنامه راهبردی – عملیاتی هستیم که این خود همکاری همه جانبه مجموعه شهرداری را می طلبد پس باید با تمام توان در این زمان باقیمانده در راستای آبادانی شهر و افزایش رضایتمندی شهروندان گام برداریم.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان برنامه بودجه شهرداری سنندج بودجه سال آینده شهرداری عملیاتی شهر و شهرداری عملیاتی شهر و شهردار شورای اسلامی شهر برنامه راهبردی شهرداری سنندج تهیه و تدوین تدوین می شود شهر سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحیدی: ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در فارس تعریف شده است

وزیر کشور با اشاره به اینکه در دو سال اخیر موضوع شناسایی زنجیره‌های ارزش و ارایه توانمندی‌های استان‌های مختلف از طریق استانداری‌ها در حال پیگیری است؛ گفت: نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در سومین روز از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو 2024)، رونمایی از 20 فرایند و محصول زنجیره ارزش راهبردی با حضور وزیر کشور، معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور، استانداران استان‌های فارس، خوزستان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، کردستان، در دستور کار قرار گرفت.

وزیر کشور در ابتدای این مراسم با اشاره به اینکه در دو سال اخیر موضوع ارایه توانمندی‌های استان‌های مختلف از طریق استانداری‌ها در حال پیگیری است؛ گفت: خوشبختانه شاهد روند رو به رشدی در تعریف و شناسایی زنجیره‌های ارزش بودیم.

احمد وحیدی با تاکید بر اینکه فارس از جمله استان‌هایی است که اقدامات خوبی در زمینه شناسایی و تعریف زنجیره های ارزش داشته است، افزود: به عنوان نمونه می‌توان به ظرفیت‌های این استان در زمینه زنجیره های ارزش گیاهان دارویی و فولاد اشاره کرد.

وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه نزدیک به 700 همت برنامه سرمایه گذاری در استان فارس تعریف شده است، گفت: سرمایه گذاران می‌توانند با مراجعه به متولیان این حوزه در استان فارس، اطلاعات لازم برای انجام سرمایه گذاری را کسب کنند.

وحیدی با اشاره به وجود زیرساخت‌های مطلوب در زمینه زنجیره‌های ارزش در استان فارس تصریح کرد: خوشبختانه همه استان در زمینه مدیریت زنجیره ارزش‌ راهبردی اقدامات مناسبی داشته و حرکت‌های خوبی را در این مسیر انجام می‌دهند.

فارس 20 برگ برنده خود را در اکسپو 2024 رو کرد

به گزارش تسنیم، سومین روز از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو 2024) با قدرت‌نمایی استان فارس آغاز به کار کرد.

در این رویداد که با شعار "فارس پیشرو در مدیریت هوشمند زنجیره‌های ارزش راهبردی" و با محوریت دانش، تولید و توسعه برگزار می‌شود، از 20 فرایند و محصول زنجیره ارزش راهبردی رونمایی و 9 تفاهم نامه در حوزه زنجیره ارزش فولاد منعقد شد.

علاوه بر این، 10 تفاهم‌نامه نیز در حوزه زنجیره ارزش بخش کشاورزی به امضای مدیران مربوطه رسید که بیشتر شامل زمینه‌های صنایع تبدیلی، شیلات و باغبانی است. نکته حائز اهمیت در خصوص برخی از این تفاهم نامه‌ها این بود که با استان‌های هرمزگان و بوشهر به صورت بین استانی به امضا رسید.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • برنامه های عملیاتی عدلیه  کرمان در سال۱۴۰۳ تشریح شد
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • «وعده صادق»؛ عملیاتی که نباید فراموش شود
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • وحیدی: ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در فارس تعریف شده است