Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم میری‌مقدم امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بیرجند، اظهار داشت: وظیفه سازمان انتقال خون جمع‌آوری و فرآوری پلاسمای بهبود یافتگان است چراکه پلاسمای بهبود یافتگان از کرونا به‌دلیل وجود پادتن ضد ویروس برای نجات بیماران مفید است.

بهترین زمان برای اهدای پلاسما توسط بهبودیافتگان حداقل ۱۴ و ترجیحا ۲۸ روز بعد از بهبودی است

 

وی بیان داشت: بهترین زمان برای اهدای پلاسما توسط بهبودیافتگان حداقل ۱۴ و ترجیحا ۲۸ روز بعد از بهبودی است تا در این فاصله زمانی مطمئن شویم که آن‌ها دیگر ناقل نیستند و می‌توانند بدون هیچ دغدغه‌ای پلاسما اهدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل انتقال خون خراسان‌جنوبی مطرح کرد: همه بهبود یافتگان شرایط اهدا را ندارند و سن اهدا باید بین ۱۸ تا ۶۰ سال باشد لذا برخی مبتلان به کرونا که بهبود یافته‌اند دارای فشار خون چاقی، دیابت یا برخی علائم دیگر هستند که شرایط اهدای پلاسما را ندارند.

۷۵۹ واحد پلاسما از بیماران کرونایی استان دریافت شد که از این تعداد ۶۶۶ واحد به مراکز درمانی استان ارسال شد

 

میری‌مقدم از دریافت ۷۵۹ واحد پلاسما از بیماران کرونایی استان خبر داد و تبیین کرد: از این مقدار ۶۰۹ واحد به روش فرزیس، ۱۵۰ واحد به روش ریکاور، ۲۴ واحد از مشهد و شش واحد از زاهدان تأمین شد.

وی با اعلام اینکه طی این مدت ۶۶۶ واحد پلاسما به مراکز درمانی استان ارسال شد، تصریح کرد: به‌دلیل عبور از پیک کرونا درخواست پلاسمای بیمارستان‌ها قدری کاهش یافته است.

مدیرکل انتقال خون خراسان‌جنوبی از بهبودیافتگان کرونا خواست با اهدای پلاسمای خون خود بیماران کرونایی را یاری کنند و اضافه کرد: اهداکنندگان خون و پلاسما می‌توانند برای اهدای خون و پلاسما با توجه به ضرورت آن، نجات‌دهنده جان بیماران نیازمند به خون، فرآروده‌های آن و پلاسما باشند.

میری‌مقدم با اشاره به اینکه با استفاده از دستگاه پلاسما فرز سه برابر حالت عادی پلاسما از فرد گرفته می‌شود، افزود: با دستگاه‌های معمولی ۲۰۰ سی سی پلاسما از فرد دریافت می‌شود در حالی که با استفاده از دستگاه پلاسما فرز ۵۰۰ تا ۶۰۰ سی سی پلاسما دریافت می‌شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی دستگاه بلاست فریزر در پایگاه انتقال خون استان و افزایش سرعت فرآوری پلاسما، تصریح کرد: این دستگاه ۴۸پلاسمای اهدایی را همزمان در یک ساعت فریز می‌کند.

انتهای پیام/3403/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی بیرجند مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی میری مقدم پلاسما درمانی اهدای پلاسما بیماران کرونایی اهدای پلاسما واحد پلاسما انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۴۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات دستگاه‌ برای برگزاری انتخابات سالم افزایش یابد

استاندار خراسان جنوبی گفت: سطح تعاملات دستگاه‌های اجرایی استان برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی افزایش یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، جواد قناعت صبح امروز در ستاد انتخابات استان خراسان جنوبی اظهار داشت: از چهار حوزه انتخابیه خراسان جنوبی در سه حوزه تکلیف انتخابات در مرحله اول مشخص شد و حوزه انتخابیه بیرجند، خوسف و درمیان به مرحله دوم کشیده شد که 21 اردیبهشت انتخابات مرحله دوم برگزار خواهد شد.

وی افزود: در مرحله دوم انتخابات حساسیت بیشتری وجود دارد، اینکه مرحله دوم انتخابات در مرکز استان برگزار می‌شود و در این مرحله بین دو داوطلب رقابت انجام می‌شود، لذا باید دقت لازم در مناظرات انجام شود. همه دستگاه‌ها باید در مرحله دوم انتخابات پای کار باشند تا در یک فضای سالم و رقابتی انتخابات برگزار شود.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: جلسه توجیهی با حضور دو داوطلب مرحله دوم انتخابات برگزار شود و پیش‌بینی‌های لازم درباره نیروهای پشتیبانی انجام و اگر لازم باشد، افراد مورد نظر در شعب اخذ رأی جایگزین شوند. با توجه به وقوع سیل در روزهای اخیر اگر سیل در جاهایی منجر به تخریب جاده‌ها شده است، باید پیش‌بینی‌های مورد نظر و تست دستگاه‌های احراز هویت به خوبی انجام شود. با توجه به شرایط آب و هوایی در صورتی که در روز انتخابات بارندگی داشته باشیم از یکی دو روز قبل از انتخابات پیش بینی‌های لازم باید توسط دستگاه‌های مربوط انجام شود.

قناعت با اشاره به پیش‌بینی‌ها انجام شده در مرحله اول انتخابات که با سردی هوا و بارش برف همراه بود گفت: از ساعت 8 صبح روز انتخابات باید همه دستگاه‌های احراز هویت در شعب اخذ رای فعال شوند. در مرحله دوم انتخابات سه شهرستان استان یعنی یک چهارم خراسان جنوبی درگیر برگزاری انتخابات هستند. در مرحله اول انتخابات هیچ موضوع امنیتی نداشتیم و انتظار داریم رسانه‌ها با حضور فعال در این موضوع، شاهد حضور حداکثری مردم در شهرستان‌های مورد نظر در مرحله دوم انتخابات باشیم. 

استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: سطح تعاملات دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکلات احتمالی باید افزایش یابد، زیرا استانی در این زمینه موفق خواهد بود که سطح تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی آن بیشتر باشد و امیدواریم که ستاد انتخابات استان رتبه خوبی را در کشور در این زمینه کسب کند و انتخابات در فضای سالم و رقابتی با مشارکت خوب مردم و بدون هیچ مشکلی برگزار شود.

انتهای پیام/ 251

دیگر خبرها

  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تعاملات دستگاه‌ برای برگزاری انتخابات سالم افزایش یابد
  • چتر باران بر سر خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • کشف ۳ هزار لیتر سوخت قاچاق از ۱۰ خودرو
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد