Web Analytics Made Easy - Statcounter

از ۱۲ بهمن ماه ۹۹، نشست‌های تجاری آنلاین ایران و هند در حوزه‌های دانش‌بنیان، توسط مرکز فناوری‌های پیش رفته ایران-هند برگزار خواهد شد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، از ۱۲ بهمن ماه ۹۹، نشست‌های تجاری آنلاین ایران و هند در حوزه‌های دانش‌بنیان، توسط مرکز فناوری‌های پیش رفته ایران-هند برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهلت ثبت‌نام در این رویداد تا ۲۲ دی‌ماه خواهد بود. این رویداد با حمایت مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علمی ریاست جمهوری و با همکاری کریدور صادرات محصولات دانش‌بنیان ایران برگزار خواهد شد.

سید مجتبی قدمگاهی، مدیر مرکز فناوری‌های پیشرفته ایران-هند می‌گوید: «اکنون هند بزرگترین بازار خرده فروشی دنیا را دارد. سومین کشور دنیا از لحاظ تولید ناخالص ملی (GDP) است؛ طی شش سال گذشته رشد تولید ناخالص ملی آن بصورت پی در پی و با شیب مثبت اتفاق افتاده است. تورم پایین (۴٫۵ درصدی) به نسبت دیگر کشور‌های در حال توسعه، و رشد اقتصادی چشمگیر ۷٫۵ درصدی از دیگر ویژگی‌های اقتصاد هندوستان است. ۵۷۰ میلیارد دلار ورادات هندی­‌ها نشان از تشنگی و بزرگی این بازار غول‌پیکر است. ما باید شرایطی را فراهم کنیم تا تولیدکننده و فناور ما بتواند خود را در یک شرایط امن و با برنامه­‌ریزی درست به بازار هند ورود پیدا کند. راه توسعه و توانمند کردن شرکت­‌های فناور ایرانی از مسیر صادرات می­گذرد.»

قدمگاهی می‌افزاید: «هندوستان در طول تاریخ بزرگترین تعاملات تجاری خود را با ایران و با استفاده از راه ابریشم و گذر از مرز‌های ایران تجربه کرده است. ایران نیز چه در سطح فرهنگ و چه در جایگاه اقتصاد تاثیرات زیادی را از شبه قاره هند به خود دیده است. ما باید تلاش کنیم تا آن جایگاه قدیمی را احیا کنیم. فرصت­‌های نو ظهور هند که امروز یک ابر قدرت اقتصادی است پنجره‌­های جدیدی را رو به ما باز کرده است.»   وی افزود:«سهولت تجارت با هند نسبت به دیگر کشور‌ها و مزیت­‌های متنوعی که برای کار با یک کشور ۱٫۴ میلیارد نفری وجود دارد هر شرکتی را ترغیب می­‌کند تا شانس خود در این ابر بازار را بیازماید. برگزاری این نشست که بصورت مجازی برگزار خواهد شد، با ثبت‌نام از شرکت‌های ایرانی و یافتن متناظر‌های هندی بصورت کاملا حرفه­‌ای انجام خواهد شد. ما تا اخرین قدم صادرات همراه شرکت­‌های ایرانی خواهیم بود و با داشتن امکانات خود در کشور هند سعی خواهیم کرد محصولاتی که شأنیت صادرات داشته باشند را به بهترین نحو برای مشتریان هندی ارائه و تبلیغ کنیم. ایشان افزودند: صادرات و تبادل فناوری یکی دیگر از اهداف برگزاری این نشست است. سطح فناوری نانوی ایران و هند به لحاظ تعداد مقالات و تولیدات نزدیک به هم است و از این جهت امکان برقراری ارتباط و تعامل سازنده وجود دارد.»

این نشست در حوزه‌­های مختلف نانو، عمران و ساخت، خودرو و صنایع وابسته، صنایع کامپوزیت و مواد پیشرفته، صنایع و محصولات پلیمری، صنایع دارو‌های گیاهی و صنعتی، سلامت و بهداشت و تجهیزات پزشکی و فناوری اطلاعات و پویانمایی برگزار خواهد شد. مهلت ثبت‌نام در این رویداد تا ۲۲ دی‌ماه بوده و شروع نشست‌ها از ۱۲ بهمن خواهد بود.

متقاضیان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۰۹۳۵۴۳۶۸۵۲۲ و ۰۲۱۶۳۱۰۳۴۲۰ تماس حاصل فرمایند. امکان ثبت‌نام از طریق سایت https://tesc.ir/service/۵/۱ برای شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نشست تجاری فناوری نانو تعاملات بین المللی تولید ناخالص ملی برگزار خواهد شد ایران و هند دانش بنیان ۱۲ بهمن ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۴۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، توانمندی‌های صادراتی فناوران فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داد.

این نمایشگاه، بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازار‌های بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

آی‌هیت نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدید کنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تور‌های تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز، در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه، با هدف گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از  ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قرارداد‌های تجاری با ایران اعلام کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی در پایان اشاره کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه  ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاورد‌های خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴