Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به حضور مردم تبریز در تمامی صحنه‌های سیاسی، اجتماعی و ... کشور، اظهار کرد: مردم با بصیرت تبریز با حضور در صحنه‌های مختلف در طول تاریخ، هم‌چون حماسه هشتم دی، نشان دادند که تنها حرف نمی‌زنند بلکه همواره به گفته‌های خود، عمل می‌کنند.

عزیز جوان پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تبریز از گذشته تاریخی خود تا دوره معاصر، از دوره مشروطه تا انقلاب اسلامی و فتنه‌های اخیر، همواره بصیرت، بیداری و پیش گامی خود را در مسائل سیاسی و اجتماعی کشور نشان داده است؛ این پیش گامی، نشان از بصیرت و آگاهی مردم و تشخیص مسائل درست و غلط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که بصیرت در زمان تشخیص فتنه که حق و باطل مخلوط می‌شود، نقش مهمی دارد، گفت: در روز هشتم دی ماه ۸۸ نیز مردم تبریز ثابت کردند که بیش از سایر مردم کشور از بصیرت برخوردار هستند و در نهایت با پیشتازی و حضور در عرصه‌ای که برخی افراد به دنبال تضعیف نظام جمهوری اسلامی بودند، تلنگری به موضوع بیداری باقی شهرهای کشور زده و حرکت به سوی حماسه نهم دی را آغاز کردند.

وی با تاکید بر اهمیت بصیرت و بیداری، اظهار کرد: انسان اگر بصیر نباشد، نمی‌تواند حق و باطل را از هم تشخیص دهد و در تصمیم گیری‌ها دچار اشتباه می‌شود، زمانی که باید برای خدمت به اسلام کاری انجام دهند نیز با تفکرات اشتباه، تصمیمات غلط می‌گیرد.

جوان پور افزود: بصیرت به این معنی است که افراد، مطلب را به درستی دریافت کنند و با تشخیص به موقع، اقدام صحیح و به جایی را انجام دهند؛ بصیرت تنها به آگاهی ختم نمی‌شود، بلکه انگیزه‌ای برای حضور در صحنه، پس از بیداری و اطلاع از رویدادها و مسائل پیرامون، است و بیداری، شناخت تمامی ابعاد مسائل و عکس العمل و واکنش نسبت به آن را شامل می‌شود.

وی در خصوص سایر نشانه‌های تاریخی از بصیرت مردم تبریز، گفت: مردم تبریز در جنبش مشروطه، کاملا استکبار و سلطه‌های انگلیس، روسیه و توطئه‌ی دولت قاجار را برای نابودی مشروطه احساس کردند و دانستند که قاجار به دنبال برچیدن مشروطه است، پس از شناخت حقایق، در صحنه حضور یافتند و محکم ایستادند و در نهایت، صحنه مشروطه را تغییر داده و منجر به پیروزی دوباره این جنبش شدند.

وی افزود: اگر مردم تبریز در مقابل فتنه دوره مشروطه نمی‌ایستاد، قطعا مشروطه با توطئه دولت قاجار و روسیه با به توپ بستن مجلس و استکبار صغیری که بر جامعه حاکم شد، سقوط می‌کرد؛ اما بصیرت، شجاعت، غیرت و حمیت مردم تبریز باعث پیروزی انقلاب مشروطه و فتح تهران شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی، ادامه داد: در جریان ۲۹ بهمن و چهلمین روز شهدای قم نیز، مردم تبریز که در زنده نگه داشتن یاد این کشته شدگان، قیام کردند و جهت و سمت را درست تشخیص دادند، باعث شد تا سایر مردم شهرها نیز در روز چهلم شهدای ۲۹ بهمن قیام کنند و این رویداد زنجیروار ادامه یابد و در نهایت منجر به سقوط رژیم پهلوی شود.

وی با بیان این‌که آگاهی مردم تبریز، شاخصی برای بصیرت در کل کشور است، اظهار کرد: در اوایل جریان انقلاب، ولایت فقیه توسط افرادی زیر سوال برده شد، مردم تبریز بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی، حرکت و قیام کردند تا از ولایت پشتیبانی کنند.

وی با اشاره به حضور قاطع این مردم در هشت سال دفاع مقدس، گفت: حضور جدی مردم تبریز در جریان جنگ تحمیلی، نشان از این دارد که مردم برای دفاع از جمهوری اسلامی، پیروزی در جنگ را ضروری می‌دانستند، تا از این طریق، از اندیشه دشمنان برای براندازی نظام جلوگیری کنند؛ مردم تبریز در مقابله با بنی سعد، گوهرشاد، مخالفان انقلاب و صدام و ... همیشه پیش قدم و پیشرو بوده است.

جوان پور با بیان این‌که غیرت دینی، نشان از بصیرت واقعی مردم تبریز است، اظهار کرد: شهید قاسم سلیمانی جزو شهدای گرانقدر و بصیر انقلاب اسلامی است، که توانست فتنه داعش را به درستی تشخیص دهد و با بیداری و درایت خود، آن را از بین ببرد و دشمنان را محکوم کند.  

وی افزود: دلبستگی که ایشان به ولایت داشت، نشان از آگاهی و بصیرت است و لزوم پشتیبانی از رهبر را یادآوری می‌کند؛ این مطلب گویای آن است که برای ادامه راه شهید سلیمانی، باید همواره پشت سر رهبری حرکت کرد و از اوامر ایشان اطاعت کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مردم تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۴۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت‌زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: راهبرد امام راحل در مبارزه علیه رژیم پهلوی و در پیروزی انقلاب تا زمان حیاتشان آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌ها بود و امام این عنصر یعنی مردم را قدرت نرم در سیاست جلوه داد و از این قدرت بهره گرفت.

وی افزود: امام خمینی(ره) هیچ گاه با جنگ مسلحانه و چریکی موافقت نکرد و باید این راهبرد (حضور مردم) انقلاب را به پیروزی رساند و موجب تکوین، اثبات و استمرار انقلاب همین عامل مردم و حضور آنها در صحنه‌های مختلف بود.

موسی پور بیان کرد: امام برای اینکه این قدرت نرم را سامان بدهد، از چهره‌های برجسته انقلاب (شهیدان مطهری، بهشتی، حقانی و ...) برای اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و ساماندهی حرکت‌های مردم علیه رژیم پهلوی استفاده کرد و بعد از انقلاب این گروه کارش را ادامه داد تا سال ۵۹ که امام نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را برای همین کار تشکیل داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه برهه خطرناک ابتدای انقلاب بر اثر ساماندهی مردمی همین مجموعه به سلامت عبور داده شد، افزود: سیاست‌گذاری، ساماندهی، برنامه‌ریزی، نظارت و راهبری مناسبت‌ها، فراخوان و مراسم ملی، سیاسی مذهبی و انقلابی به دوش شورای هماهنگی نهاده شده و تاکنون به خوبی این ماموریت انجام شده است.

وی تصریح کرد: شورای هماهنگی با کمک مردم و هم‌افزایی کمک‌های دولتی و مردم توانسته انقلاب را از گردنه‌های سخت عبور داده و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

موسی پور گفت: کارنامه شورا در جنگ قابل مطالعه است. در فتنه ۷۸ و توطئه سنگینی که علیه نظام بود، با حضور به موقع شورا و هماهنگی بین نهادهای مردمی و حاکمیت خنثی شد و بعد از آن همه مسائل سال‌های ۸۸، ۹۶ و ... با قدرت و حضور مردم خنثی شد و مردم حرف اول و اخر را زدند.

وی بیان کرد: در فتنه پیچیده و سهمگین سال ۱۴۰۱ که دشمن با تمام ظرفیت و ابزارها آمده و مطمئن بود نظام اسلامی را سرنگون خواهد کرد؛ حضور مردم خنثی سازی کرد و از زمانی که فتنه اوج گرفت، میلیون‌ها نفر از مردم در قالب تظاهرات، راهپیمایی‌ها، محکومیت‌ها و ... به میدان آمدند و استکبار دید قدرت مردمی نظام هنوز سر جایش است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: علی رغم همه مشکلات، گرفتاری و ضعف‌ها، مردم پای نظام ایستاده‌اند و در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که مردم چگونه به صحنه آمدند و رهبری عبارت بی‌نظیری درباره این حضور بیان کردند و این حضور خنثی ساز توطئه‌ها و نقطه قوت نظام اسلامی است.

وی بیان کرد: هر آنچه که این سرمایه اجتماعی و حضور مردم را افزایش بدهد، یک عبادت، وظیفه و فضیلت است و هر چه موجب بی‌اعتمادی و کاهش حضور مردم بشود، گناه بزرگ و نابخشودنی است.

موسی پور با تاکید بر اینکه وظیفه ما و شما در افزایش این سرمایه اجتماعی بسیار سنگین است، گفت: در تبیین و ایجاد اعتماد و خدمت به مردم هر کاری که می‌توانیم انجام بدهیم، نباید کوتاهی کنیم زیرا حضور مردم در همه صحنه‌ها گره‌گشا و راهگشاست.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی و تولید که مداوم و مستمر باید باشد، زمانی امکان‌پذیر است که مردم به صحنه بیایند و وظیفه تک تک مسئولان است برای این مسئله راهکار اندیشیده و پروژه‌های رغبت انگیز تعریف کنند تا مردم سرمایه‌های خود را وارد چرخه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم عرصه تولید، صرفه‌جویی است، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار اتلاف انرژی در کشور داریم که باید به سمت حل این مسئله برویم؛ بهره‌وری در کشور ما کاهشی است و تا نقطه مطلوب فاصله داریم در حالی که یک سوم رشد اقتصادی را بهره‌وری تشکیل می‌دهد.

موسی‌پور اظهار کرد: ۹۲ درصد منابع آبی ما صرف کشاورزی می‌شود و اگر ۱۰ درصد در این حوزه صرفه‌جویی صورت بگیرد، مشکل آب در کشور حل می‌شود و این هم با آگاه‌سازی و مشارکت مردم ممکن است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بصیرت و رفتار سیاسی تقویت شود
  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • محفل مشق حماسه به مناسبت عملیات «وعده صادق» در رشت برگزار شد
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • جهاد تبیین اولویت اول برنامه های سپاه
  • فوری | گل محمدی تایید کرد؛ از مردم تبریز ممنونم | دلیل نرفتن یحیی به شهر پرشورها مشخص شد
  • مرتضی اشراقی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود/ شاخص و ملاک حقیقت اندیشه حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند/ یکی از وظایف مهم مورخ، جهاد تببین است/ امروز مردم غزه تاریخ ساز یک حماسه عظیم هستند