Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) وحید کیا مدیرکل فنی و حرفه‌ای و کاربنیان معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه‌ای که با حضور فعالان صنعت چرم و کفش و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در این واحد دانشگاهی برگزار شد با قدردانی از عزیز جوانپور رئیس این واحد دانشگاهی برای ارتباط خوبی که میان صنعت و دانشگاه برقرار کرده است، بیان کرد: سالانه سمینارها و در شرایط فعلی وبینارهای مختلفی برگزار می‌شود که صرفا دانشگاه‌ها متکلم وحده هستند؛ اما در مراسم امروز صنایع بیشتر صحبت کردند و بیشتر به درد و رنج‌ها و مشکلات خود پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همانطور که در اسناد بالادستی و پایین دستی‌ دیده می‌شود از موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه غفلت شده و یکی از آن اسناد بالادستی، سند چشم‌انداز است که باید از نظر علم‌وفناوری در منطقه به قله‌های متعددی دست می‌یافتیم و به نوعی جایگاه نخست را کسب می‌کردیم و در زیردست‌های آن سندهای زیر بخشی دیگری مدون شده که قرار بود با توسعه‌های استراتژی صنعتی همخوان شود.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای و کاربنیان معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی (سازمان سما) با بیان اینکه وزارت صنایع و سازمان‌های مرتبط با آن در صنعت کفش و کیف چرم برنامه‌هایی دارند، مطرح کرد: با توجه به اینکه نظام آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه رئیس دانشگاه و معاونان به  مهارت تفقد ویژه‌ای دارند، جای قدردانی دارد.

این مسئول در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: با اینکه در بسیاری از رشته‌ها کنکور برداشته شده است، اما با این‌حال شاهد صف کنکور و هزینه خانواده‌ها هستیم و در واقع باید گفت اینهمه هیاهو برای هیچ است؛ زیرا بسیاری از فارغ‌التحصیلان کارشناسی و ارشد را می‌بینیم که به‌دنبال کار هستند.

کیا ادامه داد: کشورهای توسعه یافته دو روند پیشرفت آموزشی شامل آموزش‌های عالی با حضور استادان برجسته در حوزه‌های علمی و دیگری مهارت و آموزش را در پیش می‌گیرند که بخش دوم یعنی مهارت و  آموزش با توجه به فرمایش رهبری مورد توجه کمتر دانشگاه‌هاست که باید بیشتر به آن توجه شود.

وی با بیان اینکه خیل عظیم فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها بدون مهارت هستند و بعد از پایان تحصیل تازه به فکر فراگیری مهارت در رشته تحصیلی خود می‌افتند، گفت: معاونت فنی‌وحرفه‌ای که در سمای دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است، درصدد رفع همین مشکل بوده و باید مهارت را عمیق آموزش بدهیم.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای و کاربنیان معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مدارس عالی مهارتی نقش مهمی در روی آوردن به صنعت دارند، ابراز کرد: در موضوع چرم نیز این دانش نقش مهمی در شناخت و مهارت‌آموزی دارد و یک نگاه آینده‌پژوهی هم باید به  صنعت چرم کفش شود.

کیا با بیان این که تبریز همواره جزء نخستین‌ها بوده است،  اظهار کرد: اگر همه در این پروژه مشارکت دارند باید سهم هرکس مشخص و در شکل دهی مدرسه مهارت  به این موضوع دقت شود.

انتهای پیام/

شایان دنیادیده کد خبر: 1085662 برچسب‌ها مدارس سما ارتباط دانشگاه و صنعت مهارت آموزی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدارس سما ارتباط دانشگاه و صنعت مهارت آموزی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۵۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج

‌طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دستاوردها، ابتکارات و توانمندی‌های خوداتکایی، خودکفایی و خوداشتغالی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان در سومین نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات و تولیدات کارگاه‌های خود اتکایی مدارس شبانه‌روزی استان در سنندج عرضه شد.

‌وی بیان کرد: این نمایشگاه‌ها فرصتی است تا دانش‌آموزان ضمن کسب مهارت‌های زندگی و آماده شدن برای ورود به مرحله دیگر از زندگی، توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته و استعدادهای بالقوه خود را فعل سازند.

محمدی با بیان اینکه در سه غرفه این نمایشگاه توانمندی‌های دانش آموزان با نیاز ویژه شهرستان سنندج به نمایش گذاشته شده، مهارت آموزی را از بهترین کارها برای دستیابی به اشتغال مطمئن دانست و اظهار کرد: در این نمایشگاه‌ها دانش آموزان آثار و دست سازه‌های خود را در زمینه‌های مختلف هنری و فنی به نمایش گذاشته‌اند.

وی هدف از حضور دانش آموزان مراکز متوسطه استثنایی در این نمایشگاه را ارتقای اعتماد به نفس و ایجاد پیوند میان دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و عادی عنوان کرد و افزود: این دانش‌آموزان دارای توانمندی‌های زیادی هستند که با فراهم شدن امکانات و بستر مناسب می‌توانند بر محدودیت‌های خود غلبه کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: خودباوری و خود اتکایی از محوری‌ترین اصول تربیتی دانش آموزان است که باید در آموزش و تربیت دانش آموزان مد نظر قرار گیرد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهارت آموزی است، گفت: پرورش یافته سیستم آموزشی باید دارای حداقل یک مهارت باشد به گونه‌ای که در صورت جدایی از نظام تعلیم و تربیت رسمی در هرمرحله، توانایی تأمین زندگی خود و اداره خانواده را داشته باشد.

محمدی با اشاره به پرورش نیروی ماهر و فراهم کردن ساختارهای مناسب مهارت‌آموزی به‌عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر افزود: مهارت آموزی، استعدادیابی وتقویت مهارت‌های پایه با رویکرد کارآفرینی در نظام آموزش وپرورش می‌تواند برطرف کننده بسیاری از نیازهای آینده بازار کار متناسب با ظرفیت درونی دانش آموزان باشد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه توجه به حرفه آموزی در نظام آموزش و پرورش می‌تواند برطرف‌کننده بسیاری از نیازهای آینده کشور باشد، اظهار کرد: همواره تلاش بر این است که بسترهای لازم برای آموزش مهارت‌های حرفه‌ای به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه فراهم شود.

گفتنی است؛ این نمایشگاه از ۸ تا ۱۰ اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۱۵ الی ۲۱ با نمایش دست ساخته‌های دانش آموزان متوسطه کاردانش خاص هنرستان‌های دخترانه گل‌ها وپسرانه نوآوران سنندج برای بازدید عموم آزاد است.

کد خبر 6090988

دیگر خبرها

  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است