Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رضا جمشیدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: نرخ تورم نقطه به نقطه کل خانوار در نقاط شهری استان ۴۴.۸ و روستایی ۵۳.۶ درصد بوده که در نقاط شهری نسبت به ماه قبل ۰/۸ و روستایی ۰/۴ افزایش یافته است.

او با بیان اینکه نرخ تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور در آذر ماه امسال ۴۴/۸ درصد است، افزود: این رقم در مقایسه با ماه قبل ۱/۶ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این نرخ برای خانوار‌های شهری ۴۴/۲ و روستائی ۴۸ درصد بوده که نسبت به ماه قبل به ترتیب ۱/۵ و ۲/۳ درصد کاهش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی ادامه داد: نرخ تورم نسبت به ماه قبل در کل خانوار‌های استان در آذر ماه سال جاری ۳/۸ درصد بوده که نسبت به ماه قبل از آن ۲/۳ درصد کاهش یافته است. این شاخص برای خانوار‌های شهری استان ۳/۷ و روستائی ۴/۳ درصد اعلام شده که به ترتیب ۲ و ۳/۲ درصد کاهش داشته است. بیشتر بخوانید تورم نقطه به نقطه آبان ماه در خراسان رضوی افزایش یافت جمشیدی بیان کرد: نرخ تورم نسبت به ماه قبل در کل خانوار‌های کشور نیز در آذر ماه سال جاری ۲درصد بوده که نسبت به ماه قبل ۳/۲ درصد کاهش یافته است. این شاخص برای خانوار‌های شهری کشور ۱/۹و روستائی ۲/۷ درصد اعلام شده که به ترتیب ۲/۸ و ۴/۹ درصد کاهش داشته است.

او با اشاره به اینکه نرخ تورم ۱۲ ماهه تا آذر سال جاری در کل خانوار‌های استان ۲۸/۴درصد بوده که نسبت به ماه قبل ۱/۹درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: این شاخص برای خانوار‌های شهری استان ۲۷/۳و روستائی ۳۲/۸ درصد بوده که به ترتیب ۱/۹ و۲/۳ درصد افزایش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌‎ریزی خراسان رضوی تاکید کرد: نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به آذر ماه سال جاری در خانوار‌های کل کشور ۳۰/۵درصد بوده که نسبت به مدت مشابه ۱/۵ درصد افزایش یافته است. این شاخص برای خانوار‌های شهری و روستایی کشور ۳۰/۵ درصد اعلام شده که به ترتیب ۱/۵ و ۱/۷ درصد افزایش داشته است.

جمشیدی اظهار کرد: تورم نقطه به نقطه کل خانوار در آذر ماه سال جاری استان در گروه خوراکی ها، آشامیدنی‌‎ها و دخانیات ۶۴/۱، پوشاک و کفش ۶۰/۴، مسکن ۱۶/۷و گروه بهداشت و درمان ۲۷ بوده و این ارقام برای کشور به ترتیب ۵۷/۹، ۴۴/۴، ۲۸، ۳۴/۵ اعلام شده است.

او افزود: شاخص قیمت کالا‌ها و خدمات مصرفی برای کل خانوار‌های استان ۲۷۵/۱، مناطق شهری ۲۶۵/۳و مناطق روستائی ۳۱۷/۸ است.

انتهای پیام//م.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نرخ تورم افزایش نقدینگی تورم نقطه به نقطه شاخص کل کالاهای اساسی بهداشت و درمان شاخص برای خانوار های شهری درصد بوده که نسبت به ماه قبل درصد کاهش یافته تورم نقطه به نقطه افزایش یافته آذر ماه سال جاری کل خانوار درصد افزایش خراسان رضوی آذر ماه اعلام شده نرخ تورم ۳ درصد ۸ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد

بانک مرکزی اعلام کرد: تورم سالانه تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی در این مقطع است. همچنین تورم نقطه به نقطه تولیدکننده با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین سال جاری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در گزارش بانک مرکزی آمده است: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.

تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.

گزارش بانک مرکزی از تورم تولیدکننده در فروردین ۱۴۰۳ را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

کد خبر 748679

دیگر خبرها

  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • کاهش تورم نقطه به نقطه فروردین ماه در آذربایجان شرقی
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است