Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ روزنامه اعتماد نوشت: دی‌ماه ۹۴ بود که گروهی خودسر از دیوار سفارت عربستان سعودی بالا رفتند، پرچم این کشور را پایین کشیدند، اموال سفارت و آن‌چه را که در ساختمان بود، تخریب کردند و سپس ساختمان سفارت را آتش زدند.

غائله‌ای که دوازدهم دی‌ماه 94 و پس از اعدام شیخ نمر، روحانی مخالف دولت عربستان سعودی از مشهد و با حمله به ساختمان کنسولگری عربستان در این شهر آغاز و در ساعات پایانی همان شب ازسوی گروهی خودسر در تهران ادامه پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان سردسته‌های این گروه به‌اصطلاح «خودسر» اما نام «حسن کردمیهن» به چشم می‌خورد؛ روحانی اصولگرایی که گفته می‌شد گروه خودسر به فرمان او به سفارت عربستان به تهران حمله‌ کرده‌اند؛ اقدامی که باعث قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران شد و واکنش‌های بسیاری ازسوی مقامات داخلی کشور به‌دنبال داشت.

حدود ۲۰ روز پس از این اتفاق، حسن ذوالفقاری، معاون امنیتی-‌ انتظامی وزارت کشور، حرکت عوامل حمله به سفارت عربستان را سازماندهی‌شده توصیف کرده و گفته بود: «این افراد سازماندهی‌شده آمدند و بیش از ١٠ سال است که در کرج و تهران و با محور فعالیت‌هایی در زمینه امور خیریه و فعالیت‌های مذهبی فعالیت دارند. از مسوولان نیز عده‌ای دانسته و ندانسته از آنها حمایت کرده‌اند.»

او فرد سازمان‌دهنده حمله را شخصی معرفی کرد که ساکن خارج از کشور بوده است. ذوالفقاری همچنین گفته بود که «شخص بیرونی که لیدری این ماجرا را برعهده داشت، به داخل منتقل شده و تحت‌بازجویی قرار گرفته است.» بعدها اما مشخص شد که کشور خارجی مورد اشاره ذوالفقاری، «سوریه» بوده و شخص مورداشاره «حسن کردمیهن».

کردمیهن البته مدت کوتاهی پس از بازداشت، آزاد شد و هیچگاه مشخص نشد که سرنوشت پرونده حمله به سفارت عربستان چه شد و چه حکمی برای او به عنوان عامل اصلی هدایت گروه حمله‌کنندگان صادر شده است. ماجرای حمله به سفارت عربستان اما حدود 2 سال بعد و در آستانه انتخابات ۹۶ ریاست‌جمهوری بار دیگر مطرح شد؛ زمانی که اسحاق جهانگیری در اولین مناظره انتخاباتی، خطاب به محمدباقر قالیباف، کاندیدای اصولگرای آن انتخابات، این پرسش را مطرح کرد که «چه کسانی به سفارت عربستان حمله کردند؟»؛ پرسشی که پاسخ آن پس از مناظره و با انتشار عکس‌های دو نفره قالیباف و کردمیهن روشن‌تر شد.

روحانی ورزشکاری که یکی از سوله‌های مدیریت بحران شهرداری را برای برگزاری کلاس جودو در اختیار داشت و از حامیان سرسخت قالیباف بود. اما این تنها رابطه کردمیهن و قالیباف نبود و فرمانده حمله به سفارت عربستان، در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری ۹۲ نیز به عنوان یکی از چهره‌های اصلی ستاد انتخاباتی قالیباف و البته رییس ستاد انتخابات او در کرج فعالیت می‌کرد. نام کردمیهن اما بار دیگر و با افتتاح یک رستوران لبنانی در کرج بر سر زبان‌ها افتاد و مجدد این پرسش را نزد افکار عمومی مطرح کرد که نتیجه پرونده حمله به سفارت عربستان به‌رغم عواقبی که درپی داشت، چه شد؟ پرسشی که هنوز پاسخی برایش نیست. 

کردمیهن اما حالا فارغ از پرونده‌ای که در آن حضور دارد، بار دیگر در صدر اخبار قرار گرفته و این‌بار با حکم آرش میراسماعیلی، رییس فدراسیون جودو، به عنوان مشاور و رییس کمیته فرهنگی فدراسیون جودو منصوب شده است. موضوعی که بار دیگر این پرسش را ایجاد  کرده که چرا خبری از حکم فرمانده حمله به سفارت عربستان نیست؟!

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 عربستان سعودی محمدباقر قالیباف حمله به سفارت عربستان حمله به سفارت عربستان در تهران حسن كردميهن قالیباف و کردمیهن سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 حمله به سفارت عربستان بار دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۶۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش شدید باران در عربستان+فیلم/ هشدار قرمز صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز، مقامات عربستانی امروز چهارشنبه مدارس را در برخی مناطق این کشور به علت بارش شدید باران و راه افتادن سیل تعطیل کردند.

منابع خبری تصاویری از آبگرفتگی معابر و گرفتار شدن خودروها در سیل در در منطقه القصیم عربستان منتشر کردند.

مقامات عربستانی برای این منطقه که حدود ۵ میلیون نفر جمعیت دارد و برخی مناطق دیگر از جمله منطقه الشرقیه مشرف به خلیج فارس و نیز ریاض و مدینه در نزدیکی دریای سرخ در غرب این کشور هشدار قرمز صادر کردند.

منابع هواشناسی عربستان درباره باران همراه با وزش باد شدید و کاهش دید افقی، بارش تگرگ و به راه افتادن سیل و رعد و برق در این مناطق به شدت هشدار داد.

مدارس در منطق الشرقیه و ریاض غیرحضوری شد. شهر ریاض نیز امروز دچار آبگرفتگی شد.

کد خبر 6094268

دیگر خبرها

  • بارش شدید باران در عربستان+فیلم/ هشدار قرمز صادر شد
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • دل‌بوسکه مسئول پاکسازی فدراسیونِ فاسد شد!
  • رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌: بعد از حمله به اسرائیل دلار تسلیم شد و افزایش نیافت
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • تراکتور به خاطر تماشاگرانش 200 میلیون جریمه شد
  • سفارت ایران حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را محکوم کرد
  • آمریکا روادیدِ نماینده روسیه را صادر نکرد
  • ایران حمله تروریستی هرات را محکوم کرد
  • سفارت ایران در کابل حمله تروریستی هرات را محکوم کرد