Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، مخاطبان در سامانه «فارس من» سوژه‌ای را با عنوان «واگذاری اینترنت پرسرعت به دهستان سردق بدون در نظرگرفتن پهنای باند» را ثبت و درخواست پیگیری داشتند.

در این رابطه با رئیس روابط عمومی مخابرات منطقه خراسان رضوی طرح موضوع کرده و مطالبات مردم را از وی پیگیری کردیم.

عیسی حسن‌پور، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار کرد: برابر پروانه اپراتور، تامین پوشش اینترنت در نقاط روستایی در تعهد همراه اول نیست، مگر این که در قالب  طرح های  USO  از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به اپراتورها ابلاغ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس روابط عمومی مخابرات منطقه خراسان رضوی، ادامه داد: ماجهت افزایش کیفیت اینترنت در استان خراسان رضوی ترافیک استان را از ۵۰G به ۱۱۰G افزایش دادیم رشد ۱۲۰ درصدی وکمبود ip استان مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه طرح‌های با پهنای باند دو مگابایت مشکل ندارند، تکمیل کرد: بیشتر مشترکین بالای دو مگابایت معترضند که رسیلرهای ما در شهرستان بجستان نمی‌فروشند ولی رسیلرهای استان شهرهای دیگر به مشترکین می‌فروشند؛ اگر مشترکین یادشده بالای دو مگابایت کانکت نشده باشند جبران می‌شود.

انتهای پیام/ ۷۰۰۳۹

منبع: فارس

کلیدواژه: پهنای باند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال

به گزارش «تابناک»، مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودرو خود می‌تواند با دوربین شکار را بزند.

این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.

مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربین‌های اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیته‌‎های فنی بررسی و به تصویب برسد.

درگی تاکید کرد: نصب این دوربین‌ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمی‌آید.

مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت می‌شود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازه‌ای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.

درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.

دیگر خبرها

  • افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور 
  • فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی از عصر امروز
  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۲؛هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی
  • هواشناسی ایران / رگبار شدید باران در ۲۴ استان
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران