Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@15:21:38 GMT

ورود موج اصلی ملخ‌ها به کشور از بهمن ماه

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۸۸۷۲۲

صراط: سعید معین مدیر کل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات از ورود دسته اصلی ملخ صحرایی در ماه آینده خبر داد و گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و مساعد شدن شرایط اقلیمی برای آفت ملخ صحرایی، جمعیت این ملخ‌ها در شاخ آفریقا و شبه جزیره عربستان به عنوان خاستگاه اصلیشان زیاد شده است که با گرم شدن هوا، این‌ملخ‌ها از شبه جزیره عربستان به ایران می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، او افزود: بنابر آمار در آبان ماه در ۴۴ هکتار و در آذر ۱۸۵ هکتار مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی صورت گرفته است و تاکنون خبری از حمله ملخ به شهر‌های جنوبی کشور نیست.

معین با اشاره به اینکه حمله اصلی ملخ‌های صحرایی به دمای شبه جزیره عربستان بستگی دارد، بیان کرد: اگر دما در ماه‌های ژانویه و فوریه از حد نرمال بالاتر باشد، حمله اصلی ملخ صحرایی تا اوایل بهمن و اگر دما کمتر از نرمال و در حد نرمال باشد در اواخر بهمن به کشور صورت می‌گیرد.

مدیر کل مبارزه با آفات عمومی و همگانی با بیان اینکه حداکثر مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی به یک میلیون هکتار می‌رسد، گفت: این درحالی است که اگر ملخ‌های صحرایی در اواخر بهمن و اوایل اسفند به کشور صورت گیرد، به علت یک نسلی بودن سطح مبارزه حداکثر ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار هکتار خواهد بود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه نفوذ بیشتر ملخ‌ها تهدید جدی برای باغات و مزارع است، بیان کرد: تا کنون خسارتی به باغات و مزارع وارد نشده است چرا که ملخ‌ها پس از ورود برای تخم ریزی به دشت‌ها و تپه‌ها می‌روند و باغات و مزارع هدف آن‌ها نیست. اما وقتی پوره‌های این ملخ‌ها بالغ می‌شوند، ممکن است برای تغذیه به باغات و مزارع حمله کنند که با اتخاذ تدابیر اندیشیده شده اجازه نفوذ به آن‌ها را نمی‌دهیم.

معین درباره آخرین وضعیت تامین و تدارک سموم و آفت کش گفت: علی رغم کمبود منابع مالی دولت، اما به علت گرانی سموم و افزایش ۵ برابری نسبت به اوایل امسال خواستار تخصیص اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی به مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی شدیم که قرار است اعتباراتی در ماه‌های بهمن و اسفند در اختیار سازمان بگذارند.

مدیر کل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان در پایان تصریح کرد: میزان مبارزه به شدت باد هم بستگی دارد به طوری که هرچه شدت باد بیشتر باشد، ملخ‌های بیشتری را جابه‌جا می‌کند و سطح مبارزه به همان نسبت افزایش می‌یابد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: ملخ سازمان حفظ نباتات سعید معین حمله ملخ صراط آفت ملخ صحرایی باغات و مزارع اصلی ملخ ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۸۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور

تدوین سند ملی مبارزه با فساد پس از ۱۵ سال، علت بارش‌های سنگین اخیر مناطق جنوبی کشور و عوارض نامشخص «قلیان اکسیژن» از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، تدوین سند ملی مبارزه با فساد پس از 15 سال، علت بارش‌های سنگین اخیر مناطق جنوبی کشور و عوارض نامشخص «قلیان اکسیژن» از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. در ادامه برخی از اخبار منتشر شده در رسانه‌های کشور را مرور می‌کنیم.

برخورد با فعالیت اتباع فاقد مدارک هویتی وغیرمجاز به عنوان پاکبان

رضا محمدی، مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: فعالیت اتباع فاقد مدارک هویتی و غیرمجاز به عنوان پاکبان در سطح شهر جرم محسوب می شود.

عوارض نامشخص «قلیان اکسیژن»/ هر کار تحقیقاتی باید با رضایت افراد باشد

ایرج خسرونیا، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با تاکید بر لزوم رعایت اخلاق پزشکی در انجام طرح‌های تحقیقاتی، درباره طرح مطالعاتی «قلیان اکسیژن» گفت: با توجه به اینکه عوارض استفاده از این نوع قلیان نامشخص است، اجرای آزمایشی این طرح نیز در 10 استان کاری اشتباه است. هر کار تحقیقاتی باید با رضایت افراد انجام شود و در وهله نخست روی نمونه حیوانی استفاده شده باشد. پس از اینکه مطالعات روی نمونه حیوانی انجام شد و مضر نبودن مورد آزمایش شده به اثبات رسید، می‌تواند طرح مطالعاتی روی نمونه انسانی انجام شود. انجام یک کار تحقیقاتی به طور مستقیم روی نمونه انسانی از منظر اخلاقی درست نیست.

شایعات در مورد بارش‌های سنگین اخیر مناطق جنوبی کشور صحت ندارد 

مهدی رهنما، رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو اظهار داشت: شایعاتی که پیرامون بارش‌های شدید اخیر مناطق جنوبی و شرقی کشور در فضای مجازی و در بین مردم می‌شنویم، مبنای علمی ندارد و بیشتر شبه علم هستند. رصد منابع خارجی و داخلی در خصوص بارش‌ها در حاشیه جنوبی خلیج فارس حاکی است که اکثر محققین و متخصصین آب و هوا این بارش‌ها را ناشی از مساله تغییر اقلیم می‌دانند. همچنین کشور امارات هم به طور رسمی اعلام کرده است که هیچ‌گونه عملیات بارورسازی در زمان این بارش‌ها انجام نداده است.

سند ملی مبارزه با فساد پس از 15 سال تدوین می‌شود

سید علی کاظمی، معاون وزیر دادگستری و دبیر مرجع ملی کنوانسیون مبارزه با فساد، همزمان با سالروز ابلاغ فرمان هشت ماده‌ای رهبر انقلاب در زمینه مبارزه همه‌جانبه و سازمان‌یافته با مفاسد مالی و اقتصادی از تدوین سند ملی مبارزه با فساد که بیش از 15 سال است به تعویق افتاده بود، خبر داد و گفت: این سند با تعامل و همکاری 20 نهاد متولی در این حوزه در دست تهیه است و نسخه نهایی آن تا شهریور امسال رونمایی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله خرس به دامدار ایلامی پس از ورود به قلمرو حیوان
  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد