Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت‌الله محمدرضا ناصری روز دوشنبه در دیدار مسوولان سوادآموزی استان افزود: پس از دستور امام راحل (ره) برای تشکیل این نهاد فرهنگی و آموزشی، مربیان مخلص پای کار آمدند و کشور را از سواد ۴۰ درصدی به ۹۰ درصدی و نزدیک به ۱۰۰ درصدی رساندند.

وی با اشاره به ادامه روند سوادآموزی در دوران دفاع مقدس ادامه داد: سوادآموزی حرکت بزرگی بود که در همه زمینه‌ها به مردم کمک کرد و در بسیاری از مناطق، مربیان نهضت سوادآموزی حتی به مسائل بهداشتی، اعتقادی، اخلاقی و دینی مردم نیز ورود کرده و رشد بسیار خوبی را نیز رقم زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه یزد درباره سوادآموزی اتباع خارجی خاطر نشان کرد: بی‌سوادی در شان انسان مسلمان نیست و باسواد شدن آنها اتفاق بزرگی بود که می‌تواند حتی کشور آنان را متحول کند با آموزش اعتقادات اسلامی نیز می‌تواند این افراد را در مسیر مستقیم و تعالی قرار دهد.

ناصری بر لزوم سواد کافی مربیان و آشنایی آنان با مکتب اهل بیت (ع) تأکید کرد و ادامه داد: تدبیر و تدبر و قدرت عقلانیت آنان نیز باید در مسیر سوادآموزی تقویت شود تا در دوره‌های مختلف زندگی بتوانند شناخت درستی از حق و باطل داشته باشند.

همچنین معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد گفت: در حال حاضر ۹۸ درصد جمعیت گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال استان باسواد هستند و از این لحاظ در جایگاه نخست کشور قرار دارد.

مرآت امین الرعایا بدون اشاره به کل جمعیت استان در این گروه  سنی افزود: همچنین ۹۲ درصد افراد بالای ۶ سال یزد باسواد هستند که از این نظر در میان ۳۱ استان کشور در جایگاه سوم قرار دارد.

وی خاطر نشان کرد: براساس آخرین ارزیابی رشد سوادآموزی که طی سال‌های ۹۰ تا ۹۵  انجام شد، استان یزد در زمینه سواد آموزی رشد بیش از سه درصد را کسب کرد.

همچنین مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی یزد گفت: مهاجرت افغانستانی‌ها به ایران از سال‌های ۵۷ و ۵۸ آغاز شد و گرچه مقدمات بازگشت آنها به کشورشان فراهم شد، اما ماندگاری آنان به دلیل ناامنی‌های افغانستان ادامه دارد.

سعید پرویزی با اشاره به فعالیت این مهاجران در حوزه‌های ساختمانی و طرح‌های عمرانی در دوران سازندگی و بعد از آن افزود: با ماندگار شدن مهاجران، مسئولان به تدریج به فکر ساماندهی آن‌ها افتادند و بعد از چهار دهه از حضورشان در ایران و استان یزد، بحث سوادآموزی آنان نیز مطرح شد.

وی  گفت : در حال حاضر در آموزش و پرورش ۱۹ هزار دانش آموز تبعه خارجی و در سوادآموزی نیز ۱۱ هزار فرد بی‌سواد بزرگسال زیرپوشش قرار گرفته اند و در سطوح عالی نیز ۶۲۰ دانشجوی تبعه خارجی در دانشگاه‌های استان مشغول تحصیل هستند.

به گزارش ایرنا، سازمان نهضت سوادآموزی در هفتم دی ماه سال ۱۳۵۸ با هدف باسواد کردن خیل عظیم بی‌سوادان کشور به دستور امام خمینی (ره) تشکیل شد.

هم اکنون ۸۷ درصد از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت استان در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می‌کنند.

برچسب‌ها سواد آموزی یزد آیت الله محمدرضا ناصری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سواد آموزی یزد آیت الله محمدرضا ناصری سواد آموزی یزد آیت الله محمدرضا ناصری اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۸۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد
  • انتخاب حسنی پور به عنوان یکی از مربیان برتر ورزش هنگ کنگ
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • رؤسای کمیسیون‌های داوران، مربیان و ورزشکاران تنیس مشخص شدند
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان
  • هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • هیچ مربی در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • (تصاویر) اقامه نماز جمعه در میان ویرانه‌های مسجد غزه
  • درخواست متفاوت یک امام جمعه بعد از بازگشت دوباره گشت‌ ارشاد | فیلم