Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@15:29:48 GMT

تهیه تبلت برای دانش آموزان مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۸۹۲۹۴

مهدی اسماعیلی با بیان اینکه بودجه آموزشی در کشور باید متناسب با شأن این حوزه باشد با توجه به تلاش‌های حوزه آموزش برای ارتقای بودجه این بخش، اظهار کرد:  نزدیک به 800 مورد پیشنهاد در حوزه‌های مختلف، آموزش، تحقیقات و فناوری به کمیسیون رسیده است که طی چندین نشست تخصصی این موارد در کمیته‌های 6 گانه کمیسیون با دقت مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رویکرد کمیسیون آموزش مجلس، توجه به شأن و منزلت معلمان است و در این راستا اعضای کمیسیون توجه ویژه‌ای به وضعیت معیشتی معلمان در قالب طرح‌های مختلف از جمله رتبه بندی خواهند داشت و مصوبه‌های پیشنهادی زیادی در این راستا و در زمینه رفاهیات فرهنگیان داشته‌ایم.

اختصاص یک هزار میلیارد تومان برای تهیه تبلت برای دانش آموزان مناطق محروم

وی ادامه داد: موضوع دیگری که در ردیف‌های بودجه‎‌ای برای آن اعتبار پیش بینی خواهیم کرد و پیشنهاد آن به کمیسیون تلفیق تدوین شده است؛ اختصاص ردیف اعتباری برای تقویت زیرساخت‌های آموزش مجازی، تقویت شبکه زیرساخت اینترنت و مهم‌تر از همه، اختصاص یک هزار میلیارد تومان برای تهیه تبلت دانش آموزی  برای دانش آموزان مناطق محروم است.

تدوین پیشنهادی برای افزایش حقوق نیروهای خدماتی مدارس

رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش مجلس یادآور شد: همچنین پیشنهادی برای ساماندهی نیروهای خدماتی مدارس تدوین شده چرا که این عزیزان در رتبه بندی فرهنگیان دیده نشده‌اند و با توجه به اینکه قشر آسیب پذیر و زحمتکشی در مدارس هستند، نیازمند توجه ویژه در لایحه بودجه هستند لذا پیشنهادی جداگانه برای این عزیزان در نظر گرفته شده است.

اختصاص اعتباری پیشنهادی برای تقویت دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی

اسماعیلی، تقویت و توسعه دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی را یکی دیگر از مصوبات بودجه‌ای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برشمرد و گفت:  با توجه به کمبود شدید معلم در آموزش و پرورش و ضرورت جذب نیروهای کارآمد این مصوبه نیز یکی دیگر از مصوبات مهم کمیسیون آموزش برای ارائه به تلفیق است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه موارد دیگری از جمله «رایگان شدن گاز، آب و برق مدارس در صورت رعایت الگوی مصرف»، «گازرسانی به مدارس مناطق محروم» و «توجه به توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس» از جمله موارد دیگری است که کمیسیون آموزش در این موارد نیز مصوبه پیشنهادی تدوین کرده است، تصریح کرد: همه این موارد در کمیسیون تلفیق مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت و امیدواریم بتوانیم رأی مثبت کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس را هم برای این موارد جلب کنیم.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مهدی اسماعیلی تبلت دانش آموزی کمیسیون آموزش مهدی اسماعیلی تبلت دانش آموزی بودجه آموزشی کمیسیون آموزش مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش پارس نیوز، حمید طریفی حسینی، درباره ثبت نام دانش آموزان ابتدایی اظهار داشت: ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است که این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

وی ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آن‌ها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی؛ پیش شرط ثبت‌نام پایه اول

طریفی حسینی یادآور شد: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان به عنوان پیش شرط مهم ثبت‌نام پایه اول است و از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش نوآموز بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده اند، درخواست می‌کنم، نسبت به این امر اقدام کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ثبت‌نام اتباع نیز تابع ضوابط و مقررات خاص خود است که پس از ابلاغ شیوه نامه مربوطه ثبت‌نام آن‌ها آغاز خواهد شد.

طریفی حسینی درباره محدوده بندی مدارس با توجه به موقعیت جغرافیایی منازل توضیح داد: نحوه محدوده بندی جغرافیایی مدارس در دستورالعمل ثبت‌نام به استان‌ها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۴۱ آیین نامه اجرایی مدارس گفت: به منظور توزیع متوازن دانش آموزان، محدوده بندی جغرافیایی با اولویت ثبت‌نام دانش آموزان در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت آنان لحاظ می‌شود و ثبت‌نام از دانش‌آموزانی که والدین آنان هر دو شاغل هستند، در مدرسه نزدیک به محل کار پدر یا مادر، منعی ندارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: ثبت‌نام موردی دانش آموزان ساکن در محدوده مدارس مرزی مناطق آموزش و پرورش به ویژه در کلانشهر‌ها با هماهنگی و نظارت ستاد‌های ثبت نام مناطق آموزشی همجوار امکان پذیر است.

وی درباره زمان ثبت‌نام و طرح سنجش سلامت دانش آموزان، یادآور شد: آموزش و پرورش تقویم اجرایی مرتبط با فعالیت مدرسه از جمله سنجش، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت و سفارش کتاب درسی و ثبت‌نام دانش آموزان را به عقب کشیده و ساماندهی این موارد باید تا مرداد انجام شود تا فرصت برنامه‌ریزی آموزشی به مدارس داده شود.

منبع : دانشجو

دیگر خبرها

  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است