Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@10:12:38 GMT

من روی تصمیم مسی تأثیر نمی‌گذارم

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۰۷۶۸

من روی تصمیم مسی تأثیر نمی‌گذارم

رونالد کومان سرمربی تیم فوتبال بارسلونا در نشست خبری اولین بازی تیمش پس از تعطیلات کریسمس که آخرین بازی این تیم در سال 2020 نیز هست و در آن شاگردانش به مصاف تیم ایبار می‌روند، به خبرنگاران گفت: ایبار تیمی جنگنده است که سبک بازی‌اش تحت فشار گذاشتن حریف است. از نظر فنی ما باید نسبت به بازی قبلی بهتر باشیم، چون در غیر اینصورت به مشکل خواهیم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کومان درباره غیبت لیونل مسی در تمرینات قبل از بازی اظهار داشت: لئو از ناحیه ساق پا کمی درد داشت و به همین دلیل هم نتوانسته تمرین کند و در شرایطی نیست که بتواند بازی کند. از این رو به او اجازه دادیم دو روز بیشتر استراحت کند.

سرمربی هلندی بارسلونا درباره مصاحبه اخیر کاپیتان تیمش با شبکه سکزتا و موضاعاتی که ستاره آرژانتینی به آنها اشاره داشت هم گفت: به نظر من این مصاحبه عالی بود، چون لئو در آن نظرات و عقایدش را بیان کرد. من مصاحبه را به صورت مستقیم ندیدم و چیزهایی که او درباره آینده‌اش گفته است هم سبب نمی‌شود که خیالم درباره آینده‌اش آسوده‌تر شود. من کسی نیستم که روی تصمیمات مسی تأثیر می‌گذارد. تنها کاری که ما می‌توانیم انجام دهیم این است که در بازی‌های‌مان به بهترین شکل ممکن از او بازی بگیریم و ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.

کومان ادامه داد: بابت چیزهایی که لئو گفت از او تشکر می‌کنم. باید بدانیم که بارسلونا در فصل گذار قرار دارد و تیم ما دارد خودش را با تغییرات زیادی که داشته است، تطبیق می‌دهد. با این حال کاملاً مشخص است که مسی یک عضو بسیار کلیدی از تیم ماست. با این حال تصمیمی که مسی درباره آینده‌اش بگیرد فقط به یک مربی یا یک کشور بستگی نخواهد داشت. او برای گرفتن این تصمیم باید با خانواده‌اش مشورت کند. نمی‌دانم که آیا یک مربی می‌تواند روی سرنوشت او تأثیرگذار باشد یا نه.

کومان افزود: غیبت لئو به خاطر کیفیت بازی‌اش قطعاً اتفاق مهمی است. ما یک بازیکن بزرگ‌مان را در اختیار نداریم، اما او هم بخشی از یک سیستم است. به اندازه کافی بازیکن داریم که بتوانند در پست او بازی کنند.

سرمربی سابق تیم ملی هلند در پایان درباره سالی که گذراند و اتفاقاتی که در آن برای او رخ داد هم گفت: من هم مشکلاتی داشتم، اما خونسرد بودم. ابتدا مشکلاتی که به خاطر بیماری‌ام داشتم و بعد هم شیوع کرونا کار را برایم خیلی سخت کرد. الان اما همان جایی هستم که می‌خواستم باشم.

وی ادامه داد: کار کردن در بارسلونا به‌عنوان سرمربی بسیار سخت است، اما فکر نمی‌کنم که هدایت هیچ تیمی کار آسانی باشد. موفقیت یک مربی به نتایجی که می‌گیرد بستگی دارد. امیدوارم سال جدید برای باشگاه سالی موفق‌تر باشد و مشکلاتی هم که کووید-19 برای دنیا به وجود آورد، برطرف شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: رونالد کومان بارسلونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۰۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که فقر بر رشد مغز کودکان تأثیر می‌گذارد.

به نقل از ارث، آیا می‌دانستید که جایگاه شما بر روی نردبان اقتصادی، می‌تواند به شدت بر آنچه درون ذهن شما می‌گذرد تأثیر بگذارد؟

نتایج تحقیق جدید این واقعیت نگران‌کننده را نشان می‌دهد که فقر عمیقاً بر مغز تأثیر می‌گذارد، با اثراتی که می‌تواند تا آخر عمر باقی بماند.

قبل از این تحقیق، دانشمندان نکاتی در مورد چگونگی تأثیر فقر بر مغز و نتایج زندگی می‌دانستند و نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد که کودکان فقیر در مدرسه با مشکلات بیشتری مواجه هستند.

تحقیقات بیشتر ارتباط بین فقر و مشکلات سلامت جسمانی را نشان دادند. این مطالعه تمام آن شواهد پراکنده را در بر می‌گیرد و آنها را در کنار هم قرار می‌دهد و تصویری واضح ایجاد می‌کند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که فقر، افراد را در معرض عوامل منفی مانند استرس، تغذیه نامناسب و سموم محیطی قرار می‌دهد. این عوامل ساختار فیزیکی و عملکرد مغز را تغییر می‌دهند، به خصوص زمانی که در دوران رشد کودک اتفاق می‌افتد.

زندگی در فقر به معنای نگرانی دائمی است. وقتی کودکی همیشه در حالت «جنگ یا گریز» است، مغزش غرق از هورمون‌های استرس مانند کورتیزول می‌شود. با گذشت زمان، کورتیزول به‌طور فیزیکی به مناطقی از مغز که مسئول حافظه، یادگیری و تنظیم هیجانی هستند آسیب می‌رساند. به این فکر کنید که مغز به آرامی تحت تأثیر استرس مداوم فرسوده می‌شود.

جوامع کم درآمد اغلب به کارخانه‌ها، بزرگراه‌ها یا دیگر منابع آلودگی هوا و آب نزدیک‌تر هستند. کودکان در این مناطق تنفس می‌کنند و مواد شیمیایی مضر را می‌بلعند.

بدترین بخش این است که این تأثیرات معامله یکباره نیستند. آسیب مغزی وارد شده در دوران کودکی می‌تواند عواقب مادام‌العمر داشته باشد. به‌عنوان مثال، کودک پر استرس که برای یادگیری در مدرسه تلاش می‌کند، احتمال بیشتری دارد که ترک تحصیل کند و چرخه فقر را در نسل بعدی تداوم بخشد.

نتایج این تحقیق در مجله Reviews in the Neurosciences منتشر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بحث روز؛ VAR در فوتبال، قاضی عادل یا قاتل روح ورزش محبوب ما؟
  • بازگشت روماریو پس از 16 سال: برانکارد لازم شدم!
  • ستاره سابق رئال: رفتم چون دیگر فوتبال را نمی‌خواستم
  • داور را دو روز قبل از مسابقه عزل کردند!‏
  • آنچلوتی: ماندن ژاوی در بارسلونا تصمیم درستی است؛ توپ طلا باید به وینیسیوس و بلینگام برسد
  • ژاوی داغ کرد: می‌خواهند با اعتبار من بازی کنند
  • تصمیم ده‌روسی پس از درخشش سردار آزمون
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • تصمیم جنجالی خاویر تباس؛ مسابقات لالیگا را در آمریکا برگزار می‌کنیم!
  • خاویر تباس: اگر تکنولوژی خط دروازه بی‌نقص بود، از آن استفاده می‌کردیم