Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-27@15:01:36 GMT

چالش قمری ناسا؛ یخ را بشکنید!

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۰۸۴۳

صراط:

به نقل از ناسا ناسا مشتاق است تا در این برنامه(که زیر نظر برنامه "آرتمیس" ناسا انجام خواهد شد) قبل از ارسال اولین زن و مرد به سطح ماه در سال ۲۰۲۴ و ایجاد حضور پایدار انسان در آنجا تا پایان این دهه، همه چیز را در مورد وجود آب در ماه بداند. چالش‌های صد ساله، مسابقه‌های انگیزشی فضایی ناسا همراه با اهدای جایزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناسا تاکنون چندین ابزار فناوری مرتبط با با برداشت و انتقال مقدار زیادی از منابع در ماه که می‌تواند در آینده ساخته شود را نام برده است که می‌توان به سخت افزارهایی که می‌توانند در سرمای شدید و تاریکی دائمی تا تقریباً دائمی سطح ماه کار کنند، اشاره کرد یا سیستم‌های رباتیکی که می‌توان از آنها برای حفاری در ماه استفاده کرد. البته این سیستم‌ها باید به قدری در برابر محیط‌های سخت در مناطق تحت سایه دائمی قطب جنوب ماه(جایی که یخ مشاهده شده است) و محل مورد نظر فرود برای مأموریت‌های سرنشین دار آرتمیس است، مقاوم باشند که صدمه نبینند.

چالش مذکور یک چالش صد ساله ناسا است که توسط "مرکز پرواز فضایی مارشال" ناسا در هانتسویل، آلاباما و "مرکز فضایی کندی" ناسا در فلوریدا مدیریت می‌شود.

چالش‌های صد ساله بخشی از برنامه جوایز و چالش‌های "سازمان ماموریت فناوری فضایی ناسا"(Space Technology Mission Directorate) است.

ناسا همچنین برای مدیریت فرایند شرکت در این چالش و حمایت از شرکت‌کنندگان با شرکت "Ensemble Consultancy" قرارداد بسته است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۰۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد

ایسنا/مرکزی مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: ۱۷ هزار معلم در بیش از دو هزار مدرسه تدریس می‌کنند و با توجه به تدابیر اتخاذ شده چالش این حوزه در سال تحصیلی آینده کاهش خواهد داشت.

حسین مولوی ۶ اردیبهشت در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته معلم با اشاره به اینکه معلم همچنان مورد اعتمادترین قشر در نظرسنجی ها اعلام شده است اظهار کرد: در سه سال اخیر در کشور و استان مرکزی مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز حذف شده و امسال قرار است مدارس کانکسی با دانش آموزان کمتر از ۱۰ نفر نیز جمع آوری شوند.

وی در خصوص برنامه های هفته مقام معلم با اشاره به اینکه ۱۷ هزار معلم در سطح استان مرکزی تدریس می کنند، افزود: در هفته معلم بزرگداشت مقام معلم در تماس مدارس از سوی دانش آموزان برگزار خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به هفته مقام معلم تصریح کرد: در این هفته در هر منطقه آموزشی یک برنامه ویژه بزرگداشت مقام معلم و تقدیر از معلمان بازنشسته برگزار می شود.

وی با اشاره به برگزاری یک ویژه برنامه تحت عنوان "معرفی معلم ماندگار" بیان کرد: در این برنامه معلمانی که ویژگی شاخص و بارزی دارند معرفی خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: همچنین در این هفته جشنواره عکس مدرسه صمصامی بیات به عنوان‌ یک حرکت نمادین در سطح کشور برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: از جمله برنامه های شاخص این هفته در استان می توان به تقدیر از ۴۵ معلم نمونه منطقه ای و سه معلم استانی، دیدار معلمان نمونه با رییس جمهور، نواختن زنگ سپاس معلم، برگزاری شورای آموزش و پرورش ویژه این هفته، دیدار با نماینده ولی فقیه و... اشاره کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۷ هزار معلم در بیش از دو هزار مدرسه تدریس می کنند، به نظر می رسد با توجه به تدابیر اتخاذ شده در  ابتدای سال تحصیلی آینده، مشکل چندانی در حوزه کمبود معلم نداشته باشیم‌ و چالش این حوزه کاهش خواهد داشت چراکه تقویم کاری به جلو حرکت کرده و استخدام های ویژه انجام شده و تا پایان خرداد ماه به آموزش و پرورش معرفی می شوند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • کشاورز: در فوتسال آسیا تیمی نداریم که ایران را به چالش بکشد
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • «هفت» در فضایی نوستالژیک راهی آنتن می‌شود
  • «هفت» در فضایی نوستالژیک راهی آنتن می‌شود/ پخش از جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟+ فیلم