Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@03:41:54 GMT

مرگ‌های ناشی از کرونا ۳۲ درصد کاهش داشته است

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۱۳۱۷

مرگ‌های ناشی از کرونا ۳۲ درصد کاهش داشته است

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دکتر مریم کوشکی امروز هشتم دی ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کاهش آمار مرگ ناشی از کرونا نتیجه افزایش میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ادامه‌ی روند طرح شهید سلیمانی و همچنین ایجاد محدودیت‌هاست.

وی ادامه داد: کاهش ۳۲ درصدی مرگ ناشی از کرونا در پایان آذرماه نسبت به ماه قبل از آن در شرایطی به وقوع پیوسته که پیش‌بینی‌های مورد نظر پس از شروع طرح محله محور کاهش ۱۰ درصدی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر ستاد مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: خوشبختانه طرح مدیریت محله محور کرونا خیلی سریعتر از آنچه پیش‌بینی می‌شد تاثیرات خود را نشان داد.

کوشکی همچنین میزان کاهش ابتلا به کرونا و موارد بستری مشکوک را در این مدت به ترتیب ۶۲ و ۵۰ درصد برشمرد و بیان کرد: این میزان نسبت به پیش‌بینی‌های قبلی ۲۰ درصد بهتر بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ادامه آخرین آمار مربوط به برنامه‌های طرح مدیریت محله محور به نام طرح شهید قاسم سلیمانی را تشریح و اظهار کرد: از زمان شروع طرح تا کنون ۳۴ هزار و ۱۶۱ نفر دارای بیماری زمینه‌ای در منازل شناسایی و تحت قرنطینه معکوس قرار گرفته‌اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تعداد افراد بالای ۶۰ سال که تاکنون مورد قرنطینه معکوس قرار گرفته‌اند نیز ۲۴ هزار و ۵۳۲ نفر بوده است، عنوان کرد: از ابتدای آذرماه تاکنون۱۹ هزار و۴۹۰ نفر که در معرض ابتلا قرار داشته‌اند شناسایی شده که از این تعداد ۱۰۲۷ نفر برای انجام تست کرونا به مراکز غربالگری معرفی شده‌اند.

وی افزود: برای ۱۱۰۸ نفر نیز تست سریع در منزل انجام شده که از این تعداد ۸۱ نفر مثبت اعلام شده‌اند.

کوشکی به برنامه‌های سازمان بسیج مستضعفین در راستای حمایت از خانواده‌های آسیب پذیر در قالب این طرح اشاره کرد و گفت: از ابتدای آذرماه تاکنون ۷۱۸۰ خانواده آسیب‌پذیر شناسایی شده و از بسته‌های حمایتی برخوردار شده‌اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه هرچند آمار‌های کرونایی کاهش پیدا کرده است، اما فراموش نکنیم کرونا همچنان وجود دارد و نباید غافل باشیم، اظهار کرد:

این کاهش آمار‌ها نتیجه رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و اگر مردم از این موضوع غفلت کنند باز هم افزایش ابتلا، بستری و مرگ و میر شدت خواهد گرفت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کواکس ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی کلکچال دانشگاه علوم پزشکی لرستان مرگ ناشی از کرونا مریم کوشکی کواکس ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی کلکچال دانشگاه علوم پزشکی لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۱۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رشد پایه پولی ۱۶.۹ درصد کاهش یافت

بر اساس اعلام بانک مرکزی، نرخ رشد پایه پولی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ با ۱۶.۹ درصد کاهش به ۲۸.۱ درصد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نرخ رشد پایه پولی با ۱۶.۹ درصد کاهش به ۲۸.۱ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسید و شاخص رشد پول از ۶۵.۲ درصد در پایان ۱۴۰۱ به ۱۷.۵ درصد در پایان سال گذشته کاهش یافت.

با اجرا و پیگیری دقیق سیاست‌های پولی در بانک مرکزی، نرخ رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد، به طوریکه نرخ این شاخص مهم پولی و تأثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال ۱۴۰۲ که ۴۵ درصد بود با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش، در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به ۲۸.۱ درصد رسید.

رشد پول (بخش سیال نقدینگی) نیز از ۶۵.۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷.۵ درصد در پایان اسفندماه سال گذشته کاهش یافت. بنابراین با کنترل شاخص‌های پولی اثرگذار بر تورم انتظار می‌رود شاخص نرخ تورم نیز در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت کند.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، کاهش قابل توجه رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ همراه با کاهش رشد نقدینگی در این سال، بخوبی حاکی از توفیق بانک مرکزی در کنترل کل‌های پولی و ایجاد شرایط لازم برای کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی می‌باشد. بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم پایه پولی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۱۱۰۷۷.۰ هزار میلیارد ریال رسید.

تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی و دستیابی به اهداف پیش بینی شده

بر اساس این گزارش، نرخ رشد نقدینگی نیز طی یک روند نزولی از ۴۰.۶ درصد در پایان سال ۱۳۹۹ و ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ به ۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسید که این امر، بیانگر توفیق کامل بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و حصول اهداف تعیین شده است.

بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم نقدینگی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۷۸۸۰۸.۹ هزار میلیارد ریال رسید. لازم به اشاره که دستیابی به رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، در شرایطی حاصل شده است که رقم رشد نقدینگی سالانه زیر ۲۵ درصد آخرین بار در سال ۱۳۹۷ (۲۳.۱ درصد) محقق شده بود.

بدیهی است که کاهش رشد نقدینگی به عنوان یکی از عوامل اصلی شکل‌دهی به تورم، نقش مهمی را در کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی ایفا خواهد کرد.

کاهش قابل توجه شاخص‌های پول و شبه پول و انتظار کاهش تورم در ماه‌های آتی

مروری بر عملکرد اجزای نقدینگی حاکی از آن است که رشد پول (بخش سیال نقدینگی) در سال ۱۴۰۲ نیز بطور قابل توجهی کاهش یافته و از ۶۵.۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷.۵ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسیده است.

در مجموع، روند نزولی قابل توجه رشد نقدینگی و رشد پول، مؤید آن است که در سایه ثبات ایجاد شده در سال ۱۴۰۲، از شدت انتظارات تورمی فعالین اقتصادی کاسته شده و در نتیجه انتظار می‌رود که نرخ تورم در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت کند.

لازم به اشاره است ضریب فزاینده نقدینگی نیز در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ نسبت به پایان اسفندماه ۱۴۰۱، معادل ۲.۹ درصد کاهش یافته و به رقم ۷.۱۱۲ رسیده است.

در مجموع کاهش رشد نقدینگی، کاهش رشد پایه پولی، کاهش رشد پول و نیز تنزل ضریب فزاینده نقدینگی همگی دلالت بر اثربخشی سیاست‌های پولی بانک مرکزی مبتنی بر استفاده ترکیبی از کلیه ابزارهای سیاست‌های پولی دارد که این موضوع نه تنها در سال گذشته بلکه به صورت موثرتری می‌تواند تأثیر منجر به تداوم پایدار روند نزولی نرخ تورم در دوره‌های زمانی آتی داشته باشد.

کد خبر 751039

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • قیمت نفت صعودی شد
  • نرخ رشد پایه پولی ۱۶.۹ درصد کاهش یافت
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • فرزین: نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • فرزین: نرخ رشد پول به ۱۶ درصد کاهش یافت
  • نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ