Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه گفت که انتظار دارد طی روز‌های آتی واکسن چینی کرونا وارد این کشور شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه گفت که آنکارا فردا توافق تجارت آزاد با انگلیس امضا خواهد کرد.

وی که پس از نشست کابینه سخنرانی می‌کرد، افزود: «این توافق مهمترین توافق تجاری برای ترکیه پس از امضای توافق گمرکی با اتحادیه اروپا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس جمهور ترکیه در ادامه گفت: «در سال ۲۰۲۳ ترکیه را بین ۱۰ کشور بزرگ جهان قرار خواهیم داد و موفقیتی ایده‌آل محقق خواهیم کرد.»

اردوغان اضافه کرد که درخواست‌های سرمایه‌گذاری در ترکیه طی ۱۱ ماه پیش در مقایسه با سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است.

وی همچنین گفت که تولید محصولات کشاورزی به بالاترین میزان در تاریخ جمهوری ترکیه رسیده و این میزان به ۱۲۴ میلیون تن رسیده که این دستاورد به کمک حمایت از کشاورزان حاصل شده است.

رئیس جمهور ترکیه درباره واکسن ویروس کرونا نیز گفت که انتظار دارد طی روز‌های آتی واکسن چینی کرونا وارد ترکیه شود.

اخیرا وزیر بهداشت ترکیه خبر داد که اثربخشی واکسن کرونا که این کشور از چین خریداری کرده ۹۱.۲۵ درصد است.

وزیر بهداشت ترکیه خاطرنشان کرده در نخستین مرحله از واکسیناسیون سراسری در این کشور ۹ میلیون نفر واکسینه خواهند شد.

ترکیه ماه پیش اعلام کرده بود قراردادی با ترکیه برای خریداری دست‌کم ۲۰ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ از شرکت چینی «سینوواک بیوتک» امضا خواهد کرد. این کشور علاوه بر این اعلام کرد که در حال انجام مذاکراتی با شرکت فایزر برای خریداری واکسن این شرکت آمریکایی است.

پیش از ترکیه، برزیل هم اعلام کرده بود واکسن شرکت چینی را خریداری خواهد کرد.

علاوه بر شرکت چینی، شرکت‌های آمریکایی فایزر و بیون‌تک و همچنین شرکت مدرنا و شرکت‌های روسیه اعلام کرده‌اند موفق به تولید واکسن موثر در درمان این ویروس شده‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رجب طیب اردوغان واکسن کرونا کرونا واکسن چینی کرونا رئیس جمهور ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۱۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران در نشست مشترک با سرمایه گذار چینی در ساری گفت: یک شرکت چینی ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تهیه ماشین آلات کشاورزی و راه اندازی خط تولید این تجهیزات با هدف افزایش مکانیزاسیون کشاورزی در مازندران سرمایه گذاری خواهد کرد    سید عباس حسینی افزود: این شرکت در گام نخست برخی از قطعات و تجهیزات کشاورزی را از چین وارد می‌کندشد و در گام‌های بعدی خط تولید تجهیزات کشاورزی در مازندران راه اندازی خواهد شد   او با بیان این این سرمایه گذاری در راستای تفاهم نامه ۲۵ ساله ایران و چین انجام می‌شود، ادامه داد: ۵۲۰ تن کالا به ارزش ۱۶۷ هزار دلار پارسال از مازندران به چین صادر شده و بیش از هفت هزار تن کالا به ارزش ۲۲.۵ میلیون دلار از کشور چین وارد کرده است. مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: همکاری مازندران و شرکت‌های چینی چند بعدی است و تبادل گردشگر بین مازندران و برخی از استان‌های چین نیز در دستور کار قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین
  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • مافیای خودرو تلاش می‌کند مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور شود
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود