Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا امروز در پنجاه و یکمین جلسه این کمیته با تشریح اینکه خوشبختانه با همکاری خوب مردم و مساعدت همه دستگاهها به خصوص نیروی انتظامی و  اصناف، روند به سمت  کنترل و مهار کامل بیماری کرونا در کشور  است؛ گفت: باید در وهله اول از مجموعه اعضای کادر درمانی و همچنین نیروی انتظامی  که واقعا زحمات طاقت فرسایی را طی ماههای گذشته کشیده اند؛ قدردانی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ذوالفقاری با بیان اینکه نیروی انتظامی شبانه روز در خدمت ستاد ملی کرونا در اجرای برنامه ها و بسته های مصوب است؛ گفت: بعد از پالایش به عمل آمده طی مدت اخیر مجموعا  یک میلیون و ۸۰۰ هزار جریمه از سوی عوامل نیروی انتظامی در کشور ثبت شده که نشانگر تلاش این مجموعه در اجرای درست و صحیح ماموریت های محوله  است.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با اظهار اینکه آمارهای اخیر گویای این امر است که جریمه تردد های شبانه بین ساعت ۲۱ تا ساعت ۴ صبح در حال افزایش است؛ گفت: باید برای این موضوع برنامه ریزی لازم را داشته باشیم و در صورت ادامه دار بودن آن و افزیش شیب جریمه ها در این مورد، راهکار جدید اتخاذ کنیم.

ذوالفقاری در ادامه صحبت هایش به نقش موثر مردم و اصناف در روند مدیریت بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: روند کلی نشان از همراهی خوب  مردم عزیزمان با طرح جامع مدیریت هوشمند دارد که لازم می دانم از کلیه همراهان این طرح کمال تشکر را داشته باشم.

وی در مورد مساله پلمپ واحدهای صنفی متخلف خاطرنشان کرد: طبق آمار ۲۸ هزار واحد صنفی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و مصوبات ستاد پلمپ شده اند که نسبت به کل واحدهای صنفی نشانگر این است که عموم و اکثریت واحدهای صنفی در روند مبارزه با کرونا همراهی دارند.

ذوالفقاری با بیان اینکه مهم ترین و محوری ترین ظرفین در مدیریت بیماری کرونا مردم هستند؛ گفت: با توجه به خطر بیماری بر سلامت مردم، نباید عادی انگاری و عادی پنداری بیماری در جامعه ایجاد شود.

معاون وزیر کشور با تشریح این امر که باید با اتخاذ روش های هوشمند که در طرح جامع هوشمند هم پیش بینی شده است اجازه شیوع دوباره بیماری را در کشور ندهیم و با ادامه مسیر درست کنونی به ریشه کن شدن کامل بیماری در کشور کمک کنیم.

وی اضافه کرد: مهم ترین عامل شیوع بیماری، تجمع افراد به خصوص در مکان های سربسته است  و برای همین به کلیه استانداری های سراسر کشور ابلاغ شده که تحت هیچ شرایطی اجازه این تجمع ها را ندهند.

ذوالفقاری خاطر نشان کرد: خوشبختانه با حمایت و همراهی مردم عزیز امروز به نقطه ای رسیدیم که میزان مرگ و میر از حدود ۵۰۰ نفر به رقمی در حدود ۱۲۰ الی ۱۳۰ نفر رسیده و این مساله از این واقعیت حکایت دارد که روند سیاستها در مدیریت بیماری موفق بوده و برای همین باید با رعایت دقیق پروتکل ها اجازه اوج گیری دوباره بیماری را ندهیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیماری نیروی انتظامی ذوالفقاری رئیس کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا رئیس کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مدیریت بیماری کرونا نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۱۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به مباحث مطرح شده اخیر، مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر را در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد دانست.

به گزارش ایسنا، مصطفی قمری وفا در صفحه ایکس نوشت:

«قطعا روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال ۱۳۹۹ و نیمه اول سال ۱۴۰۰ مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای بوجود آورد.

حال که حدود دو سال از آن مقطع نگران کننده گذشته است، متغیرهای پولی کشور در وضعیت نسبتاً پایداری قرار گرفته‌اند و آمارها حاکی از تحقق اهداف بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و قرار گرفتن در محدوده‌های تعیین شده دارد.

مرور مسیر طی شده نشان دهنده آن است که نرخ رشد دوازده‌ماهه نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی به۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و متعاقبا به ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.

ارقام فوق به خوبی بیانگر توفیق بانک مرکزی در اجرای سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها و دستیابی به اهداف کنترل رشد کل‌های پولی و مدیریت رشد نقدینگی در محدوده هدف تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ (۳۰ درصد) و سال ۱۴۰۲ (۲۵ درصد) می‌باشد.

البته در سال ۱۴۰۳ نیز همچنان هدف کنترل رشد نقدینگی از طریق استفاده از مجموعه ابزارهای سیاست پولی از جمله کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و بر این اساس هدف رشد نقدینگی ۲۳ درصد با دامنه نوسان مثبت و منفی ۲ درصد در راستای دستیابی به هدف مهار تورم تا نقطه مطلوب و نیز کمک به رشد اقتصادی تعیین شده است.

لازم به ذکر است که در دوره اخیر، بانک مرکزی توجه ویژه‌ای به کنترل خلق پول بانک‌ها داشته و دستاورد مهم بدست آمده در زمینه کاهش رشد نقدینگی به طور مشخص از طریق تنظیم و اعمال جدی سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها حاصل شده است.

در این چارچوب، #بانک_مرکزی در راستای کنترل رشد خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری، در سال ۱۴۰۱ ضوابط ناظر بر کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها را تکمیل و اصلاح نمود و علاوه بر کنترل دارایی‌ها، کنترل بدهی‌های ترازنامه بانک‌ها (بویژه بانک‌های ناتراز و ناسالم) را در دستور کار قرار داد.

همچنین در سال۱۴۰۱ بانک مرکزی در جهت دستیابی به هدف رشد نقدینگی تعیین شده با پیگیری جدی سیاست کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری و جریمه بانک‌های متخلف از طریق افزایش نسبت سپرده قانونی و همچنین افزایش ۰.۵ واحد درصدی نسبت سپرده قانونی بانک‌های تجاری اقدامات موثری را در جهت کنترل و کاهش قدرت خلق پول بانکها و در نهایت کاهش رشد نقدینگی انجام داد.

در دیماه سال ۱۴۰۲ نیز بانک مرکزی با هدف مدیریت رشد نقدینگی و اطمینان از تحقق اهداف تعیین شده در رابطه با کنترل کل‌های پولی اقدام به افزایش ۰.۵ واحد درصدی سپرده قانونی بانک‌ها و موسسات اعتباری نمود.

با توجه به مطالب ذکر شده و بررسی آمارهای مربوطه ملاحظه می‌شود که مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر، در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد بوده است.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • بیماری صنعت خودرو در کشور مدل مدیریت آن است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی | خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی/ خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی