Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجلس نمایندگان آمریکا بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) بسته کمک‌های مالی به کسانی که در اثر کرونا با مشکلات اقتصادی روبرو هستند را تصویب کرد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مجلس نمایندگان آمریکا بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) طرحی را که خواستار افزایش ارائه کمک‌های مالی به خانوار‌های آمریکایی از ۶۰۰ دلار به ۲۰۰۰ دلار در دوران شیوع کرونا است را به تصویب رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این طرح با ۲۷۵ رأی موافق در برابر ۱۳۴ رأی مخالف بامداد سه‌شنبه به تصویب قانونگذاران مجلس نمایندگان رسید.

پایگاه «هیل» نزدیک به کنگره آمریکا گزارش داده این طرح برای تصویب در مجلس سنا که اکثریت کرسی‌های آن در اختیار جمهوری‌خواهان است راه دشواری پیش رو دارد.

«روی بلانت»، از نمایندگان مجلس سنا هفته پیش گفت فکر نمی‌کند طرحی که خواستار افزایش مشوق‌های اقتصادی به ۲۰۰۰ دلار است در این مجلس به تصویب برسد.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته از این طرح که دومین بسته محرک اقتصادی آمریکا برای مقابله با آسیب‌های ناشی از ویروس کرونا است حمایت کرده بود.

او گفت: «به کنگره گفتم می‌خواهم جلوی اتلاف هزینه‌ها گرفته شود و پول بیشتری در قالب پرداخت ۲۰۰۰ دلار به بزرگسالان و ۶۰۰ دلار به کودکان به مردم آمریکا داده شود.»

فردی که درآمد سالانه‌اش تا ۷۵۰۰۰ دلار است مشمول دریافت کامل این کمک اقتصادی می‌شود. برای زوج ها، آستانه دریافت کامل این بسته کمک، درآمد تا ۱۵۰ هزار دلار درآمد است. برای افرادی که سطح درآمدشان بالاتر از این رقم است، میزان کمک‌ها کاهش خواهد یافت.

هدف از ارائه بسته محرک اقتصادی توسط دولت آمریکا افزایش قدرت خرید مصرف‌کنندگان آمریکایی است. فرض بر این است که این اقدام از طریق افزایش مصرف، رشد درآمد خرده‌فروشندگان و تولیدکنندگان را به همراه دارد و باعث پویایی اقتصاد می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس نمایندگان آمریکا قانونگذاران مجلس نمایندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۳۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • پیدا و پنهان پول پاشی آمریکا برای مثلث نیابتی
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • فیلم/ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا هو شد
  • فیلم/ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو شد