Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@01:25:04 GMT

حرکت جهادی برای باسوادکردن ۲ درصد بی سواد قمی

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۳۶۴۰

حرکت جهادی برای باسوادکردن ۲ درصد بی سواد قمی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدرضا قاسمی نیا صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه برنامه‌های نهضت سوادآموزی قم در سه گروه دسته بندی می‌شود، گفت: دوره اول دوره سوادآموزی است که تا پایان برنامه ششم توسعه ملزم هستیم که همه افرادی که در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال هستند سواد را یاد بگیرند و شامل ۴۰۰ ساعت آموزشی، ۴ ماده درسی و ۲ کتاب اول و دوم نهضت است و قبولی برای شرکت کنندگان در این دوره مدرکی معادل با پایان سوم ابتدایی را برای فرد در پی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان قم با بیان اینکه دوره دوم دوره انتقال است و در این دوره ۶۰۰ ساعت آموزش حضوری و ۲۰۰ ساعت آموزش غیر حضوری دارد و سوادآموزان هشت ماده درسی را باید فرا بگیرند و قبولی در این دوره معادل پایان ششم ابتدایی است، افزود: دوره سوم دوره تحکیم سواد که مروری بر آموخته‌های قبلی است و تثبیت و تحکیم آموخته‌های قبلی سوادآموزان را تکمیل می‌کندکه این دوره نیز ۲۰۰ ساعت است که ۱۳۰ ساعت آن غیر حضوری و ۷۰ ساعت آموزش حضوری برای سواد آموزان در این دوره در نظر گرفته است.

وی با بیان اینکه سوادآموزی از شاخص‌های پیشرفت و توسعه کشورها به حساب می‌آید، ادامه داد: ابتدای انقلاب در کشور از هر ۱۰۰ نفر ۴۹ نفر با سواد بودند اما در حال حاضر از هر ۱۰۰ نفر ۹۸ نفر از نعمت سواد بهره‌مند هستند.

قاسمی نیا با اشاره به اینکه یک نفر بی‌سواد در کشور نیز نباید وجود داشته باشد و تمام باسوادان باید یاد بدهند و تمام بی سوادان نیز باید فرا گیرند، گفت: نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش قم با روحیه جهادی و با همکاری بسیجیان و دانشجویان سعی در ریشه کنی بی سوادی و برقراری عدالت آموزشی دارد و امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌ها و نهادها، در آینده‌ای نه چندان دور یک بی سواد در جامعه نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه با وجود شروع ویروس کرونا برنامه‌های خوبی را در این ایام برای سواد آموزی در استان در نظر گرفتیم گفت: حتی یک دقیقه بحث سوادآموزی را برای سوادآموزان و علاقمندان تعطیل نکردیم و با استفاده از شیوه‌های غیر حضوری و تولید ۵۷۰ فیلم آموزشی در ۶۵۰۰ دقیقه و بارگذاری در پورتال سازمان و طراحی اپلیکیشن برای آنها، راه‌های آموختن سواد را در منزل برای سواد آموزان فراهم کردیم.

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان قم با تاکید بر اینکه طرح‌های مختلفی در نهضت سوادآموزی در استان قم و کشور وجود دارد گفت: یکی از طرح‌ها با عنوان طرح خودآموز است که ویژه دوره سوادآموزی می‌باشد که با توجه به شرایط کرونا و حضور کمتر افراد جامعه افراد در این طرح ثبت‌نام می‌کنند و کسانی که در منزل هستند به عنوان پشتیبان به آنها آموزش می‌دهند و بعد از اعلام آمادگی و حضور در آزمون و کسب موفقیت مبلغ ۸۵۰ هزار تومان به آموزش گیرنده اعطا خواهد شد و در مناطق روستایی و محروم اگر افراد سواد را فرا بگیرند مبلغ یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به آموزش دهنده حق الزحمه اعطا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فعلاً امتحانی به صورت حضوری نداریم می‌شود و امیدواریم با پایان یافتن کرونا بتوانیم امتحانات را در سال آینده برگزار کنیم گفت: برای فراگیری سواد در بین زندانیان، افراد تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد و اتباع در حال اجرای برنامه‌های ویژه ای هستیم.

کد خبر 5107316

منبع: مهر

کلیدواژه: قم نهضت سوادآموزی محمدرضا قاسمی نیا وزارت آموزش و پرورش ریشه کنی بی سوادی ویروس کرونا قاسم سلیمانی بارش برف شیراز 9 دی کرمانشاه آمار کرونا گرگان بوشهر شهرکرد شهرستان کرج ایام فاطمیه خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا ساعت آموزش برای سواد بی سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)

سواد زندگی؛ توسعه توانمندی‌های فردی؛ مریم طرزی- اگر می‌خواهید بدانید که چگونه درخواست افزایش حقوق کنید، راز آن برنامه‌ریزی و اعتماد به نفس است. بسیاری این کار برای شان سخت است و البته حق هم دارند. نمی توان انکار کرد که کار ساده ای نیست، موقعیت دشواری است و همواره این احتمال وجود دارد که پاسخ منفی دریافت کنید. با این حال، مانند خیلی چیزهای دیگر در زندگی، برای محقق شدنش باید ریسک کرد.

اولین قدم این راه  همیشه بررسی روند حقوق و دستمزد در بخشی است که در آن کار می کنید. علاوه بر این، اطلاع از سلامت مالی شرکتی که در آن کار می کنید نیز عنصری تعیین کننده است. پس از آن، تنها چیزی که باقی می ماند این است که یک استراتژی خوب برای دستیابی به آن میزان افزایش حقوق ترسیم کنیم.

 کوشیده ایم در این متن تمام توصیه ها را به طور مفصل شرح دهیم تا احتمال موفقیت شما بالاتر رود.

متن کامل را در سواد زندگی بخوانید (اینجا)

_____________________

درس های دیگری در سواد زندگی
مدرسه آموزش‌های دانش پایه و کاربردی عصر ایران

*شگرد "قصد متناقض" یا چگونه با درآغوش گرفتنِ مشکلات بر آنها چیره شویم؟

*صبر و انتظار را از نو بیاموزیم (+6 تکنیک برای پرورش صبر)

*5 فضیلت بی حوصلگی!

*خوشبختی چیست و چگونه به دست می‌آید؟ (+ توصیه هایی برای خوشبخت بودن)

*« ترازوی رنج و معنا » چگونه عمل می کند؟

*چگونه در لحظه زندگی کنیم (+ تمرین هایی برای ذهن آگاهی)

*اصرار بر حال خوب همیشه خوب نیست؛ حال بدمان را بپذیریم

*احساس مسؤولیت مان را کم کنیم!

*گاهی وقت‌ها هیچ کاری نکنید: هنر "بی عملی"

کانال تلگرامی سواد زندگی: savadzendegi@

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • عزل و برکناری ۱۲ عضو دوره ششم شوراهای مازندران
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو