Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- جانشین سابق فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: فتنه سال ۱۳۸۸ هزینه‌های زیاد مادی و معنوی را به کشور تحمیل و مردم را آزرده‌خاطر کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سردار پاسدار حمزه فلاح شامگاه دوشنبه در مراسم بزرگداشت حماسه 8 دی مردم استان گیلان اظهار داشت: انقلاب اسلامی تاکنون فتنه‌های مختلفی را پشت‌سر گذاشته است که فتنه سال 1388 بزرگترین آن‌ها بود زیرا هزینه‌های زیاد مادی و معنوی را به کشور تحمیل و مردم را آزرده‌خاطر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین سابق فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان افزود: فتنه سال88 ابعاد داخلی وخارجی و عواقب مشخصی داشت و فتنه‌گران جلسه‌هایی را در تهران و استان‌ها برگزار می‌کردند و برنامه‌هایی برای محیط دانشگاهی، صنعتی و کارگری داشتند تا برای آنان دستوالعمل مشخص کنند.

سردار فلاح خاطرنشان کرد: فتنه 88 استراتژی خاص خود را داشت و فتنه‌گران برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت داشتند و با استراتژی خاص به دنبال مقاصد خود بودند.

هجر حبیب| ناگفته‌‌هایی از وعده حاج قاسم برای نابودی داعش / فرماندهی که ‌به خنده‌های دشمن ‌روی خوش نشان نداد‌ + فیلمناگفته‌هایی از 4 بار دیدار حاج قاسم با ‌مدافعان حرم گیلانی / ماجرای حماسه‌ "‌قلعه خیبر" در سوریه چه بود؟رئیس مجمع عالی بسیج گیلان: مدیران اجرایی از شخصیت «سردار شهید سلیمانی» برای خدمت به مردم الگو بگیرند

وی ابراز داشت: در جریان فتنه تعدادی از افراد با سکوت خود با فتنه‌گران همراهی کردند و اکنون برخی از کسانی که در فتنه حضور داشتند در جایگاه مسئولیت نشسته‌اند و این موضوع برای جریان انقلابی قابل قبول نیست.

جانشین سابق فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: دشمنان تلاش می‌کنند تا کسانی که دیدگاه سکولار دارند مسئولیت کشور را بر عهده بگیرند.

سردار فلاح اظهار داشت: برخی از دانشجویان در آن دوره به تهران رفته بودند  تا دستورالعمل‌های لازم را بگیرند و فتنه‌گران و آشوبگران را هدایت کنند و همچنین در این راستا یکی از مسئولان استانی آشوبگران را هدایت می‌کرد که با هوشیاری و آگاهی افراد انقلابی شناسایی شد.

وی بیان کرد: تحریک مردم و جوانان و موضوع کشتار افراد به دلیل غیر قابل کنترل بودن فضای مجازی صورت گرفت .

جانشین سابق فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان اعلام کرد: با توجه به نفوذ بعضی از فتنه‌گران در مسائل کشور، نفوذ در کشور همچنان وجود دارد،بنابراین باید به مسئله نفوذ بسیار توجه کرد.

سردار فلاح ابراز داشت: مجموعه‌های دولتی نباید به دنبال حزب و جناح باشند بلکه باید به‌عنوان دوست و دلسوز در کنار رهبری قرار بگیرند و اگر برنامه‌ریزی در انجام دادن مسائل به درستی صورت نپذیرد کشور دچار مشکلات بسیار زیادی خواهد شد.

انتهای پیام/619/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فتنه گران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۳۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها