Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@17:55:12 GMT

رونمایی از سامانه «توان هفت» تا بهمن‌ماه ۹۹

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۴۶۷۲

رونمایی از سامانه «توان هفت» تا بهمن‌ماه ۹۹

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: امیدوارم تا اواسط بهمن‌ماه سامانه کارآفرینی توان هفت به شکل رسمی معرفی شود تا هم مردم از مزایای آن به‌طور کامل مطلع شوند، هم زمینه توزیع آموزش و خلق کارآفرینی به طور یکسان برای شهروندان به نحو شایسته‌تری دنبال شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، کوروش خسروی در یک گفت و گوی زنده تلویزیونی اظهار کرد: یکی از شعارهای شورای پنجم، بهبود اکوسیستم کارآفرینی اصفهان بود و سعی شد در این سه سال که شورا کار خود را شروع کرده، هر ساله یک اتفاق استارتاپی خوب در شهر رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اصفهان اولین و تنها شهر کشور است که شهرداری در حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر برای جلب مشارکت استارتاپ‌ها ورود کرده است، افزود: سیاست بر این بود تا آموزش‌ها و مهارت‌های حوزه کسب‌وکار بین همه شهروندان و با موضوع عدالت اجتماعی توزیع شود که در این راستا به صورت پراکنده و مستمر کلاس‌های مربوط به حوزه کسب‌وکار برگزار می‌شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: بدین سبب و برمبنای طرح «توان هفت» هدف گذاری شده تا هر کدام از شهروندان اصفهان ۱۰۰ ساعت آموزش کارآفرینی کسب کند یعنی ۱۰ میلیون نفر ساعت در قالب توان هفت محتوای مناسب آموزشی ارائه می‌شود؛ از سال ۹۷ تاکنون به طور مداوم رویدادهایی برگزار، ضبط شده و محتوای آن در درگاه مختص آن بارگذاری شده است.

خسروی خاطرنشان کرد: امیدوارم تا اواسط بهمن‌ماه سامانه کارآفرینی توان هفت به شکل رسمی معرفی شود تا هم مردم از مزایای آن به‌طور کامل مطلع شوند، هم زمینه توزیع آموزش و خلق کارآفرینی به طور یکسان برای شهروندان به نحو شایسته‌تری دنبال شود.

افزایش سرمایه خطرپذیر شهرداری تا ۲۰ میلیارد تومان در قالب «اصفهان ۱۴۰۵»

وی با بیان اینکه شورا به شهرداری اجازه داده که تا سقف پنج میلیارد تومان در صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر سهیم باشد، خاطرنشان کرد: با دو میلیارد از این سرمایه و کمک پنج میلیارد تومانی بخش خصوصی صندوق هدهد شکل گرفت و در گام اخیر، این صندوق به همکاری صندوق پژوهش فناوری اصفهان و تعدادی از مراکز کارآفرینی چند رویداد استارتاپی را اجرا کردند.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به برگزاری رویداد ۱۰۰ استارتاپ تاکید کرد: فرصت‌های خلق ثروت نه فقط در ایران بلکه در هیچ کجای دنیا توزیع یکسان و برابر نداشته است یعنی دسترسی به کار و فرصت‌های خلق ارزش و خلق ثروت تاکنون نابرابر بوده و این نابرابری مانند دو نقطه در شکل‌گیری یک زاویه هستند که در ابتدا فاصله آن‌ها خیلی کم است ولی هرچه پیش می‌رویم این دو نقطه از هم فاصله بیشتری گرفته و به یک شکاف طبقاتی فاحش می‌رسند.

وی افزود: ۲۳۰ طرح در رویداد ۱۰۰ استارتاپ شرکت کرد که ۵۵ طرح از آنها اجازه حضور و ارائه برای سرمایه گذار پیدا کرد و ۳۱ طرح از آن‌ها موفق به جذب سرمایه شد؛ اگر با صاحبان این ۳۱ طرح صحبت کنید می‌بینید که تقریباً همه آنها متعلق به طبقه متوسط و رو به پایین جامعه هستند.

خسروی با بیان اینکه سال ۹۹ یکی از بدترین سال‌ها برای برگزاری رویدادها بوده و به اجبار همه آن‌ها به سمت اجرای مجازی رفتند، گفت: اصولاً ذات کارآفرینی چه در تشکیل تیم و چه در توسعه بازار، شبکه سازی است که در حوزه مجازی این اقدام به خوبی رخ نمی‌دهد.

وی اضافه کرد: اتفاق خوبی که در سال ۹۹ افتاد ثبت شرکت هدهد همچنین تصویب اصفهان ۱۴۰۵ بود که مصوب شد تا سرمایه صندوق خطر پذیر شهرداری اکنون که حدود دو میلیارد تومان است تا پایان سال ۱۴۰۵ به ۲۰ میلیارد تومان برسد.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورا اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: همچنین در راستای بهبود اکوسیستم کارآفرینی اصفهان به افتتاح باشگاه مشاوران پرداخته شد زیرا دسترسی به مشاور در کسب‌وکار ممکن است مثل یک گلوگاه برای رشد اقتصادی عمل کند.

شهروند دیپلمات روابط کشور در دنیا را از صدها کانال دنبال می‌کند

وی با اشاره به فراخوان جدید شهرداری اصفهان با موضوع «شهروند دیپلمات»، آن را یک اقدام خوب با کمک و خلاقیت اداره کل ارتباطات و امور بین‌المللی شهرداری اصفهان دانست و ادامه داد: شهروند دیپلمات به نوعی رابطه غیررسمی بین دو کشور یا دو شهر اطلاق می‌شود که توسط شهروندان مدیریت می‌شود.

خسروی اظهار کرد: دستگاه دیپلماسی رسمی، وزارت امور خارجه است که با کشورهای مختلف دنیا ارتباط برقرار می‌کند و به امضای تفاهم نامه و قراردادهای بین‌المللی می‌پردازد؛ این یک روند عادی و رسمی در همه جای دنیاست.

وی با بیان اینکه از سوی دیگر برخی شهروندان به‌خاطر قابلیت‌های خود بدون اینکه از کانال دیپلماسی رسمی عبور کنند، یک حلقه ارتباطی بین کشورشان و کشورهای دیگر برقرار می‌کنند، خاطرنشان کرد: مدت‌ها پیش از انتشار این فراخوان، چندین اصفهانی ساکن دیگر کشورها در این حوزه مشغول به فعالیت بوده‌اند.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورا اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: در روابط دیپلماسی رسمی تنها یک کانال دیده می‌شود که آن هم کانال وزارت امور خارجه است اما هنگامی که به سراغ شهروند دیپلمات می‌رویم چندین راهکار به‌وجود می‌آید یعنی روابط کشور در دنیا از صدها کانال شهروندی انجام می‌شود.

خسروی اضافه کرد: دو سال پیش با حمایت حوزه بین‌الملل شهرداری یک شهروند ایرانی رویدادی را میان اصفهان و مسقط برگزار کرد که اصفهان در قالب آن میزبان یک هیئت ۳۰ نفره عمانی بود؛ رویدادی که نمونه‌ای نقش‌آفرینی یک شهروند دیپلمات برای تبادل ایده‌های استارتاپی و کسب و کار بین دو شهر است.

کد خبر 464947

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کوروش خسروی شورای شهر اصفهان مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان توان هفت استارتاپ سرمایه گذاری خطر پذیر شهروند دیپلمات شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس مرکز پژوهش های شورا اسلامی شهر اصفهان شهروند دیپلمات میلیارد تومان توان هفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۴۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟

سامانه اعتبارسنجی که قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ تکمیل شود، به دلیل عدم همکاری برخی دستگاه‌ها مانند تامین اجتماعی، ثبت احوال، بنیاد ملی نخبگان و فراجا به مرحله رونمایی نرسیده است و انتظار می‌رود جهت به عقب نیفتادن رونمایی از سامانه، هرچه زودتر اطلاعات مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی از طرف این سازمان‌ها تکمیل شود.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو – مرضیه کوثری: اعطای تسهیلات خرد به متقاضیانی که تاکنون سابقه دریافت وام نداشته اند، دو دیدگاه متفاوت را در بر می‌گیرد. دیدگاه اول از طرف بانک مورد انتخاب متقاضی است که معیاری برای شناخت و خوش‌حسابی مشتری درخصوص بازپرداخت وام ندارد، از این جهت ممکن است در مراحل اولیه اعطای تسهیلات سختگیری کند یا وام با میزان کمتری از حالت عادی به متقاضی پرداخت کند. دیدگاه دوم مربوط به شخص درخواست‌کننده تسهیلات است؛ صرفا به این دلیل که متقاضی تاکنون تسهیلاتی دریافت نکرده است، بانک با برخورد‌های سختگیرانه و مراحل فرسایشی و طولانی، دریافت وام را کاری غیرممکن نمایش می‌دهد.

 

برای تعدیل این دو دیدگاه، نظام اعتبارسنجی به میان آمد تا فرآیند اعطای تسهیلات خرد را تسهیل کند. بر این اساس، آیین‌نامه سنجش اعتبار در سال ۱۳۸۶ به تصویب هیات دولت رسید که طبق آن، یک شرکت اعتبارسنجی با مشارکت مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه شکل گرفت. این شرکت وظیفه داشت تا اطلاعات سابقه دریافت تسهیلات بانکی افراد را جمع‌آوری کند و یک نمره اعتباری به افراد اختصاص دهد. مشکل اصلی این آیین‌نامه محدود بودن نمره اعتباری صرفا به افرادی بود که تسهیلات دریافت می‌کنند؛ درصورتی که بسیاری از متقاضیان تسهیلات، برای اولین بار است که درخواست وام خود را ثبت می‌کنند.

 

در پی حل این مشکل، سال ۱۳۹۸، دولت دوازدهم تصمیم به اصلاح این آیین‌نامه گرفت. از مهم‌ترین تغییراتی که در آیین‌نامه جدید نظام اعتبارسنجی لحاظ شده بود، ملزم کردن همه دستگاه‌هایی بود که اطلاعات تحت اختیار آن‌ها، به نوعی می‌توانست برای افزایش دقت سامانه اعتبارسنجی مفید باشد. اطلاعاتی مانند، سابقه پرداخت قبوض، مالیات و جرایم، نداشتن سوءسابقه مربوط به مسائل مالی و... شامل اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی می‌شدند.

 

طبق اعلام مسؤوولان کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در چهارم اسفند سال گذشته، بخش کمی از اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی باقی مانده بود که اگردستگاه‌های مربوطه همکاری می‌کردند و آن اطلاعات در اختیار پایگاه داده بانک مرکزی قرار می‌گرفت؛ احتمال می‌رفت که سامانه اعتبارسنجی جدید تا پایان سال جاری رونمایی شود.

 

اما مشخصا این اطلاعات در اختیار بانک مرکزی قرار نگرفت و رونمایی از سامانه اعتبارسنجی مجددا به تعویق افتاد. برطبق آخرین اطلاعات، ۲۷ فروردین سال جاری، کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای با موضوع «عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری (سامانه اعتبارسنجی)» با حضور دستگاه‌های مربوطه این سامانه برگزار کرد. در مشروح صورت جلسه، ضمن تقدیر از دستگاه‌هایی که در ارائه اطلاعات همکاری کرده اند، در قالب مصوباتی به سازمان‌هایی که عملکرد لازم را نداشته‌اند تذکر داده شد تا اطلاعات مورد نیاز را در اسرع وقت به پایگاه داده اعتباری ارائه کنند.

 

براساس بند‌های ۲، ۵، ۸ و ۹ این مصوبه به ترتیب معین شد که اطلاعات تخلفات رانندگی توسط فراجا، اطلاعات مربوط به بیمه اشخاص توسط سازمان تامین اجتماعی، تاریخچه محل اقامات و مشخصات اعضای خانوار توسط سازمان ثبت احوال و استعلام نخبگی توسط بنیاد ملی نخبگان تعیین و تکلیف شود. غفلت دستگاه‌های نامبرده در ارائه اطلاعات توجیهی نداشته و صرفا رونمایی از سامانه اعتبارسنجی را با مشکل مواجه می‌کند.

 

کمتر از یک ماه دیگر تا شروع به کار مجلس سیزدهم باقی مانده است و در صورتی که داده‌های مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی تکمیل نشود یا به بلوغ حداقلی جهت رونمایی نرسد، با ورود مجلس بعدی تکمیل این سامانه چندین ماه به تعویق خواهد افتاد.

 

علاوه بر این موارد، براساس مصوبه جلسه کمیسیون اصل ۹۰، با توجه به ارائه سرویس‌های اطلاعاتی مختلف به بانک مرکزی، مقرر شد این بانک حداکثر تا یک ماه آینده، فاز اول مدل جدید اعتبارسنجی را جهت بهره‌برداری فراهم کند؛ بنابراین سازمان های مربوطه باید نهایت همکاری را در عرضه اطلاعات جهت اتمام فرایند سامانه اعتبارسنجی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • اعتراض باشگاه نیروی زمینی به همزمان نبودن ساعت بازی‌ها
  • معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو
  • مرسدس جی کلاس برقی رونمایی شد؛ شاسی‌بلند چهار موتوره با گشتاور شگفت‌انگیز (+عکس)