Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، غلامرضا جانقربان با اشاره به تفاهم‌نامه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری قم با بنیاد مسکن، اظهار داشت: طرح بازآفرینی موضعی ۷۳ هکتار در محدوده خاکفرج در این تفاهم‌نامه پیگیری می‌شود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم بابیان اینکه مصوبه لازم اجرای این طرح گرفته‌شده است، افزود: مذاکرات با بنیاد مسکن نیز صورت گرفته است، بنیاد مسکن نیز در این تفاهم‌نامه ساخت‌وساز نمی‌کند اما آماده هستند که محرک توسعه باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانقربان با اشاره به ایجاد دفتر تسهیل‌گری از سوی بنیاد مسکن در این منطقه نیز تصریح کرد: تعداد خانه‌ها منطقه موردنظر از سوی بنیاد مسکن شناسایی‌شده و با ساکنان صحبت شده و مشاور نیز انتخاب‌شده است.

وی در رابطه با نحوه اقدام در راستای بازآفرینی این طرح نیز تأکید کرد: ساکنان می‌توانند در صورت تمایل جابه‌جا شوند یا با سرمایه‌گذار مشارکت کنند، با صحبت‌های انجام‌شده با ساکنان بیشتر آن‌ها علاقه‌مند هستند که بمانند اما توان مالی سرمایه‌گذاری ندارند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم با اشاره تعهدات این تفاهم‌نامه، تصریح کرد: علاوه بر ایجاد دفتر تسهیل‌گری، بنیاد مسکن تخریب و خاک‌برداری را با هزینه خود ساکنان انجام می‌دهد و ودیعه مسکن نیز برای نوسازی خانه‌ها پرداخت می‌کند.

جانقربان ادامه داد: خود مالکان می‌توانند ساخت‌وساز کنند یا سرمایه‌گذار معرفی کنند، سرمایه‌گذار هم می‌تواند به‌صورت بلوکی املاک را خریداری و مشارکت کند.

به گفته وی متوسط تراکم در این منطقه ۳ طبقه است و یک طبقه هم تشویقی بافت فرسوده داده می‌شود اما اگر تجمیع کنند و پلاک‌های زیر ۱۵۰ متر به ۲۵۰ متر برسد طبقه تشویقی ۲ طبقه خواهد شد.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: مسکن قم شهرداری معماری شهرداری قم بنیاد مسکن تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۴۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟

تین نیوز

 در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ عملیات حفاری خط ۴ متروی مشهد آغاز شده و تا امروز ادامه دارد. خط ۴ مترو مشهد به طول ۱۷.۵کیلومتر بلوار را به خواجه ربیع (از شرق به شمال و برعکس) متصل می کند.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، قرار است این خط از خواجه ربیع آغاز و با عبور از میدان شهدا با امتداد به سمت حرم مطهر از ضلع شمالی حرم عبور کرده و از بلوار مصلی به سمت شهرک شهید رجایی و جاده سرخس و بلوار در امتداد میدان شهید عباسپور طی مسیر  کند.

گفته شده این خط پس از احداث و بهره برداری با عبور از نزدیکی حرم مطهر دسترسی ها را برای شهرهای حومه مشهد نیز آسان می کند اما گویا ساکنان مهرگان، قرقی، جاده سیمان، علی آباد، گرجی و خلق آباد از عدم دسترسی مترو به این منطقه گلایه داشته و از مسئولان در خواست دارند تا ساکنان این منطقه نیز از خطوط ریلی درون شهری بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید:

پایان حفاری تمام خطوط قطار شهری مشهد تا پایان سال ١۴٠۴

در کارزار درخواست امتداد مترو مشهد به مهرگان خطاب به استاندار خراسان رضوی، مدیرعامل قطار شهری و شهردار مشهد آمده است: «باتوجه به امتداد متروی فاز هشتم و امتداد به بلوار دوم طبرسی و همچنین مهر مادر و فاصله حدود حداقل ۸ کیلومتر و افتتاح فاز سوم مسکن مهرگان، قرقی و جاده سیمان و کاهش زمان رفت و آمد ساکنان این محدوده، خواهشمند هستیم که فاز نهم مترو در مشهد و امتداد آن در مسیر مهرگان و قرقی و جاده سیمان باشد تا ساکنان این محدوده هم بتوانند استفاده کنند. از مدیران قطارشهری درخواست داریم مسیر خط4 مترو مشهد را از خیابان مهرمادر به شهرک مهرگان تغییر دهند.»

چرا شهرک مهرگان نباید مترو داشته باشند؟

به گفته ساکنان این منطقه ترافیک سنگین جاده سیمان باعث شده تا هر روز ساعت های زیادی  در ترافیک بمانند. بولوار حر، بولوار طبرسی، توس، پنجتن، جاده سیمان و شهرک مهرگان از نظر امکانات در شرایط ضعیفی هستند. جمعیت این محدوده به دلیل همان تعداد بالای واحدهای مسکونی زیاد و اتوبوس های این محدوده شلوغ است و جمعیت زیادی مجبورند سوار اتوبوس شوند. از طرفی مسیر مهرگان به دیگر نقاط شهر بسیار طولانی است با این حال چرا شهرک مهرگان نباید مترو داشته باشند؟

در شهرک مهرگان چند هزار واحد مسکونی و پروژه مسکن مهر ساخته شده و در حال حاضر نیز هزاران واحد نهضت ملی مسکن در شهرک مهرگان از سوی دولت فعلی در حال ساخت است.

توسعه خط 4 مترو مشهد به مهرگان در طرح مصوب وجود ندارد

این کارزار در حالی مطرح است که پیش از این نیز مدیرعامل شرکت قطار شهری شهرداری مشهد در  مورد شهرک مهرگان و توسعه خط۴ تا این شهرک گفته بود: مصوب خط ۴ مشهد  ۱۵ کیلومتر است بنابراین توسعه این خط به  مهرگان در  طرح مصوب ، وجود ندارد.

به گفته کیانوش کیامرز این خط هنوز به  بهره  برداری نرسیده است و  در  مراحل حفاری تونل قرار دارد بنابراین اگر قرار باشد توسعه ای لحاظ شود پس از بهره  برداری و  شناسایی ظرفیت  ها و میزان مسافر است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • گاز شهری کرج، چهارشنبه قطع می‌شود
  • گاز شهری کرج، چهارشنبه قطع می شود
  • گاز شهری قسمتی از کرج قطع می‌شود
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • جریان گاز ساکنان مسکن مهر کهک قطع می‌شود
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟
  • بسته تشویقی برای محلات بازآفرینی شهری