Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه آفتاب یزد سه شنبه ۹ دی گفت وگویی را با علی صوفی فعال سیاسی اصلاح‌طلب منتشر کرد که در ادامه متن آن را می خوانیم: «برای اصولگرایان، مدت‌ها است که انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده است اما برای اصلاح‌طلبان هنوز به ثبت نام نیز نرسیده است!» 


علی صوفی ادامه می‌دهد: «این ذهنیت که هر اصولگرایی که در انتخابات ریاست جمهوری نامزد شود قطعاً تایید صلاحیت خواهد شد برخاسته از تفکری است که طی سالیان متمادی آن هم به تجربه اثبات شده حتی اگر همه منکر آن باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» وی ادامه می‌دهد: پیشترها، با هدایت و مشورت بزرگان اصلاحات؛ گروه‌هایی جهت پاره‌ای مذاکرات راهی محافل اصولگرایی می‌شدند تا در رد و تاییدها عادلانه‌تر برخورد شود که این رویه احتمالا این روزها دیگر کاربردی نداشته باشد.»


تخریب‌های مجازی زودهنگام!
اگر چه هنوز شیوع گسترده‌ای پیدا نکرده اما به نظر می‌رسد «ترافیک کاندیداهای اصولگرا» کار را به رقابت‌های درون گروهی و تخریب‌های رسانه‌ای و محفلی بکشاند؛ مسئله‌ای که به گفته ی آقای صوفی طبیعی است و برخاسته از «فعالیت‌های زودهنگام انتخاباتی است که در جبهه اصولگرایی عادی و مرسوم است.»
طی بررسی‌های به عمل آمده چنین به نظر می‌رسد که طیفی از طرفداران قالیباف و سعید جلیلی ـ فعلاً و در فضای توئیتری ـ حملاتی علیه طرف مقابل را استارت زده‌اند موضوعی که البته تازگی ندارد و همواره چنین مسائلی وجود داشته است.


انتخابات برای اصولگرایان، از خیلی وقت پیش آغاز شده است!
صوفی در واکنش به این موضوع که آیا اصولگرایان از تایید صلاحیت خیال‌شان راحت است و این مسئله چه تحلیل‌هایی به‌دنبال خواهد داشت می‌گوید: بله! اصولگرایان چون خیال شان بابت تایید صلاحیت راحت است و هیچ وقت چنین دغدغه‌ای نداشته‌اند معمولا هر زمان خواستند می‌توانند انتخابات را شروع کنند اما شرایط اصلاح‌طلبان بسیار متفاوت است. اصلاح‌طلبان ابتدا باید ثبت نام کنند و سپس منتظر تایید شورای نگهبان باشند و در ادامه افراد منتخب رقیب یکدیگر می‌شوند. اما در اصولگرایان اینگونه نیست اینها رقابت را شروع می‌کنند و مدتی است که استارت انتخابات را زده‌اند و سعی می‌کنند هر کدام از دیگری ولو با تخریب پیشی گیرند.
وی با این توضیح که «تشتت» یقه اصولگرایان را رها نخواهد کرد می‌افزاید: اگرچه همیشه و همواره این مسئله را رد کرده‌اند اما سال‌ها است که شاهد هستیم هیچ همگرایی و هماهنگی بین اصولگرایان وجود ندارد و اگر می‌بینیم دائماً جمنا و یکتا، شورا و جبهه تشکیل می‌دهند نشانگر آن است که این‌ها تحت یک رای و نظر در نخواهند آمد و همین مسئله آنان را رنج می‌دهد.


با نظارت استصوابی عادلانه مشکلی نداریم!
وی در ادامه با گریزی به اظهارات عباسعلی کدخدایی مبنی بر تاثیرگذاری رد صلاحیت‌ها و مشارکت مردم می‌گوید: مشارکت مردم به چند عامل بستگی دارد، از همه مهم‌تر این که، همه اقشار مردم احساس کنند کاندیدا دارند به همین دلیل اگر انتخابات آزاد باشد و همه اقشار مردم حتی اپوزیسیون‌های خارج از کشور هم بتوانند کاندیدا داشته باشند تبعا مشارکت زیاد خواهد شد. اما وقتی که این میدان محدود شود انتخابات آزاد که هیچ، فقط رقابت بین اصولگرایان و اصلاح‌طلبان می‌ماند بنابراین مشارکت مردم محدودتر می‌شود و اگر اصلاح‌طلبان را هم با نظارت استصوابی بردارند دیگر رقابتی باقی نخواهد ماند.

صوفی اظهار می‌دارد: البته نظارت استصوابی باشد اشکالی ندارد شورای نگهبان نظر دهد اما شورای نگهبان اگر بخواهد عادلانه برخورد کند که این هم دو وجه دیگر انتخابات است، نظارت استصوابی موردی ندارد.

باخت سال ۸۴ را به پای اصلاح‌طلبان بنویسید
صوفی درباره نتیجه تشتت و تخریب در اصولگرایان می‌گوید: اصولگرایان یک رای سنتی دارند که سعی کردند آن را تجمیع کنند و یک اجماع به وجود آورند که روی یک نفر متمرکز شوند و جمنا را ساختند و تاکنون بسیار تلاش کردند که مثل اصلاح‌طلبان اجماعی به وجود آورند و کاندیدای متعدد نداشته باشند اما تا الان موفق نبودند اما علی رغم داشتن کاندیدای متعدد اگر انتخابات رقابتی باشد با آرای اصلاح‌طلبان و آرای خاکستری هیچ گاه نتوانسته‌اند رقابت کند. بنابراین حتی اگر آنها روی یک فرد هم اجماع کنند انتخابات اگر پرشور باشد نمی‌توانند برنده باشند. در سال ۸۴ که اصلاح‌طلبان تکثر کاندیدا داشتند میدان خالی شد و فردی چون احمدی‌نژاد رئیس جمهور شد. تا الان اصولگراها با همه تلاش و بهره مندی باز هم موفق نشدند در قوه اجرایی ورود کنند. دوره احمدی‌نژاد هم اشتباه خود اصلاح‌طلبان بود. اگر روزنه‌ای باز شود ملت از همان روزنه استفاده می‌کنند و اصولگرایان را پس زده و اصلاح‌طلبان پیروز می‌شوند اما در بین خودشان همیشه رقابت بوده است.


این فعال اصلاح‌طلب در پایان تاکید می‌کند: این‌ها در آن تشتت دست و پا خواهند زد و حتی تا نزدیک انتخابات منتظر خواهند بود تا ببینند میزان رای‌آوری چه کسی بیشتر است سه روز مانده به انتخابات فرد مورد نظر را معرفی می‌کنند و بقیه کنار می‌روند اگر هم کنار نروند چون روی یک فرد متمرکز می‌شوند اصولگرایان به او رای می‌دهند. بنابراین همچنان باید به این بازی‌ها نگریست تا در نهایت یک تصمیم نهایی شود که البته به این زودی‌ها چنین تصمیمی رونمایی نخواهد شد.

صوفی با اشاره به این موضوع که نتیجه ی تشتت سردرگمی مردم است و بیرون ماندن نخبگان از دایره انتخابات، خاطرنشان می‌کند: انتخابات تعریف و لوازمی دارد که اگر مراعات نشود قطعا ما دچار نوعی انتخابات زدگی خواهیم شد.

برچسب‌ها اصولگرایان ستاد انتخابات کشور علی صوفی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصولگرایان ستاد انتخابات کشور علی صوفی اصولگرایان ستاد انتخابات کشور علی صوفی اخبار کنکور نظارت استصوابی اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۵۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران

هتل بزرگ تهران، چهارشنبه و پنج‌شنبه این هفته را میزبان منتخبان مجلس دوازدهم است. ضیافتی که از ۲۴ ساعت مانده به برگزاریش خبرساز شده و داد منتقدان محمدباقر قالیباف را بلند کرده است.

 اگرچه ظاهرا منتخبان با هدف آشنایی با روند حضور در مجلس و وظایف نمایندگی به این گردهمایی دعوت شدند، اما اخبار غیر رسمی حکایت از این دارد معاونت اجرایی مجلس اقامتی لاکچری و با برنامه‌های غیر معمول پارلمانی زیر تابلو انتخاباتی شانا برایشان تدارک دیده است.

مراسم آشنایی با وظایف نمایندگی در ادوار قبل نیز برگزار می‌شد و منتخبان برای اسکان و جایابی و آموزش‌های اولیه به دعوت مجلس گرد هم می‌آمدند. این بار، اما گردهمایی تفاوت‌ها مهمی با دوره‌های پیشین دارد؛ منتخبان یک ماه زودتر و به شکل بسیار مجلل‌تری مورد استقبال قرار گرفتند. تاجایی که حتی راننده در اختیار نیز برای آنها در نظر گرفته شده که در نوع خود بی‌سابقه است و این امکان پیش از این فقط برای منتخبانی بود که کار خود را به شکل رسمی به عنوان نماینده مجلس آغاز می‌کردند.

به نظر می‌رسد تیم قالیباف با اسکان لاکچری و خارج از عرف منتخبان مجلس دوازدهم در مرکز پایتخت درصدد نمک‌گیر کردن آنها برای اخذ رای به ریاست مجدد قالیباف بر مجلس هستند، آن هم از جیب بیت‌المال و به اسم آموزش منتخبان.

بررسی‌های فراز نشان می‌دهد که هزینه یک شب اقامت در هتل بزرگ تهران ۴ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان است که با توجه به تعداد منتخبان و دو شب اقامت آنها عدد سر بزرگی خواهد بود.

البته این همه ماجرا نیست و اطلاعات دیگری که به فراز رسیده نیز نشان می‌دهد که هدف مستتر در گردهمایی ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ماه هتل بزرگ تهران، ضیافت تعیین ریاست در هتل بزرگ تهران است که اهداف انتخاباتی دور دومی‌ها را هم دنبال می‌کند.

چه کسانی پشت گردهمایی گراندهتل هستند؟

برگزارکننده مراسم این دوره به روال و سیاق ادوار مجلس معاونت اجرایی مجلس است که مسئولیت اسکان و جانمایی منتخبان و البته آموزش اولیه آنها را دارد؛ بنابراین عملا دفتر رئیس مجلس با ریاست محمد جواد شوشتری، علیرضا شریفی معاون اجرایی قالیباف است و سیدضیا نورالدینی جانشین معاون اجرایی برگزار کننده این ضیافت دو روزه هستند.

گفته می‌شود که نورالدینی بیشترین تماس‌ها را با منتخبان داشته است. به گفته منتخبان و کسانی که سابقه حضور در ادوار مجلس را داشتند این بار اسکان و پذیرایی در هتل بسیار مجلل‌تر از ادوار سابق بوده است و تماس‌های بیشتری هم با آنها گرفته شده. به همه زنان و مردان منتخب در هتل بزرگ تهران دعوت به حضور و اقامت شده‌اند.

لابی گری پیش از اعلام موجودیت فراکسیون‌های سیاسی مجلس دوازدهم

براساس داده‌های موجود به نظر می‌رسد که قالیباف و تیم او تلاش دارند تا پیش از آغاز به کار رسمی مجلس دوازدهم و تشکیل رسمی فراکسیون‌های سیاسی، روی موج منتخبان نورسیده و عدم شناخت آنها از سازوکار‌های درون پارلمانی استفاده کنند تا سبد رای او از همین حالا تثبیت شود. چراکه پس از افتتاح مجلس تشکیلات چارچوب‌مندی و قوام یافته مثل فراکسیون‌ها شکل خواهد گرفت و رایزنی‌ها مشخص و درون پارلمانی خواهد بود و احتمالا نیرو‌های موسم به انقلابی باید در فراکسیون انقلاب گرد هم آیند و به تصمیم‌گیری بپردازند. جایی که ممکن است کار برای رایزنی و لابی چندان راحت نباشد. این در حالی است که به گفته یکی از منتخبان به غیر از اسکان و تخصیص خودرو هر رویداد دیگری در گرهمایی نمایندگان غیرطبیعی است و در دوره‌های پیشین وجود نداشته است.

نشست با حدادعادل همزمان با گردهمایی گراندهتل

با توجه به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس در آینده نزدیک، ضیافت ریاست مجلس رنگ‌وبوی انتخاباتی هم دارد. گفته شده که همزمان با گردهمایی، شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی (شانا) نشستی در مسجدی نزدیک به هتل استقرار منتخبان مجلس تدارک دیده شده که قرار است محمدباقر قالیباف و غلامعلی حدادعادل در آن سخنرانی کنند. این در حالی است که شانا لیست واحدی هم برای دور دوم انتخابات مجلس تهران نداده و به نظر می‌رسد که در تلاش برای تصاحب کرسی‌های باقی‌مانده و البته مدیریت هیات رئیسه مجلس به واسطه گعده‌های غیررسمی است.

ضیافت گراند هتل تهران اهداف فراتری از آشنایی نمایندگان با مجلس و اسکان آنها را دنبال می‌کند و در ادامه تقلا برای کسب کرسی ریاست مجلس دوازدهم است که از نوروز امسال آغاز شده بود. با این همه باید دید که سرنوشت کرسی‌های باقی‌مانده مجلس چه خواهد شد و کدام گروه در این گعده‌ها و لابی‌های غیررسمی سرانجام دست بالا را به دست خواهد آورد.

منبع: فراز

tags # محمد باقر قالیباف سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ اطلاعاتی جالب درباره زندگی انسان در کره ماه؛ از قیمت زمین تا وام مسکن در ماه! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است
  • مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • جنجال نظرات مهدی نصیری درباره شاهزاده پهلوی و اپوزیسیون!
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟