Web Analytics Made Easy - Statcounter


رویداد۲۴ تارا نخستین خودرو ایرانی است که با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بینان، با همه استاندارد‌های ۸۵ گانه خودرو که با استاندارد‌های روز کشور‌های اروپایی برابر است مطابقت دارد.

تارا به عنوان محصول جدید ایران‌خودرو که توسط طراحان ایرانی و مطابق با استاندارد‌های روز ایمنی و عملکردی طراحی شده و تولید و عرضه آن به زودی آغاز می‌شود، خودرویی است که طراحی تمام قسمت‌های آن از جمله نسل جدید موتور ۵ TU با گیربکس متناسب و نیز شبکه برق و الکترونیک جدید، در داخل کشور صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامانه کنترل الکترونیکی پایداری (ESC) مختص این خودرو طراحی و تنظیم شده و ایمنی بالای بدنه آن دست کم در میان محصولات ایران‌خودرو سرآمد است. سامانه‌های خنک‌کاری، تهویه و تزیینات داخلی تارا نیز ساخت سازندگان داخلی است.

گرچه پروژه «تارا» در دی ماه سال گذشته توسط ستاد سیاست‌گذاری پروژه‌های ایران‌خودرو مصوب و طبق تصمیمات این ستاد مقرر شده بود تا در خرداد سال ۱۴۰۰ به مرحله تولید انبوه وعرضه به بازار برسد، اما با همت مجموعه متخصصان ایران‌خودرو، قطعه‌سازان و شرکت‌های دانش‌بنیان، زمان اجرای این پروژه کوتاه شد و با برنامه‌ریزی انجام شده، تولید انبوه آن در بهمن امسال آغاز می‌شود.

در ساخت قطعات «تارا» از بهترین مواد اولیه استفاده شده و بیش از ۱۳۰ قطعه‌ساز بزرگ و تراز اول کشورمان که بیش از ۹۲ درصد از سازندگان این محصول را تشکیل می‌دهند، قطعات آن را با بهترین کیفیت ممکن داخلی‌سازی کرده‌اند. شبکه برق و الکترونیک تارا نیز با همت قطعه‌سازان داخلی و مهندسان این گروه صنعتی و با الگوبرداری از خودرو‌های روز دنیا طراحی و داخلی‌سازی شده و ساختار و معماری آن تحت مالکیت معنوی گروه صنعتی ایران‌خودرو قرار دارد. بر این اساس، شبکه برق و الکترونیک تارا از نظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری وابسته به خارج از کشور نیست.

در شبکه برق و الکترونیک تارا، ارتباط سامانه کنترل هوشمند موتور، سامانه الکترونیکی کنترل پایداری، فرمان برقی، واحد کنترل الکترونیکی گیربکس اتوماتیک، سامانه کنترل باد تایرها، جلوآمپر، سامانه‌های کروزکنترل و محدودکننده سرعت، سامانه ورود و استارت بدون کلید (کی‌لس) و همچنین سیستم چندرسانه‌ای خودرو تحت شبکه CAN مدیریت می‌شود.

مطابقت با استاندارد‌ها

تولید تارا با طراحی و قطعات مناسب موجب شده تا خیال ایران‌خودرو از مطابقت با همه استاندارد‌های ۸۵ گانه سازمان ملی استاندارد برای تولید و عرضه این خودرو راحت باشد، موضوعی که نعمت احمد بخش دبیر انجمن خودروسازان در مورد مشخصات فنی و کیفیت خودرو «تارا» به عنوان جدیدترین محصول گروه صنعتی ایران‌خودرو می‌گوید: تارا نخستین خودرویی است که برخی استاندارد‌های سخت‌گیرانه ۸۵ گانه را که امکان اجرای آن در سایر خودرو‌های تولید داخل و حتی محصولات مونتاژی وجود نداشته است، دارد. استاندارد‌هایی مانند برخورد با عابر پیاده، از جمله استاندارد‌هایی است که پیش از این در هیچ یک از خودرو‌های داخلی اجرایی نشده است.

به گفته او گرچه در محصول جدید سایپا مانند شاهین نیز اغلب این استاندارد‌ها رعایت شده است، اما «تارا» تنها خودرویی است که همه این استاندارد‌ها را با تکیه بر توانمندی متخصصان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان پاس کرده است.

دبیر انجمن خودروسازان با اشاره به کوتاه‌تر شدن زمان طراحی، صنعتی‌سازی، تولید و عرضه تارا به بازار، افزود: این خودرو توسط متخصصان گروه صنعتی ایران‌خودرو طراحی و ساخته شده است. علاوه بر امکانات رفاهی، طراحی و نکات فنی تارا، کارشناسان ایران‌خودرو در تولید بدنه این خودرو از ورق‌هایی استفاده کردند که حتی برخی از این نوع ورق‌ها در شرکت‌های فولادسازی داخلی قابل تولید نبوده و از طریق واردات تامین شده است.

بیشتر بخوانید:خودکفایی صددرصدی کشور در ساخت قالب‌های فلزی خودرو/ ایمنی بالای بدنه محصول تارا

نعمت‌بخش تاکید کرد: تارا از نظر میزان آلایندگی و مصرف سوخت، ایمنی و قدرت نیز مطابق با استاندارد‌های سازمان ملی استاندارد ایران طراحی و تولید شده است و در واقع می‌توان گفت، این خودرو نظر ابعاد، ویژگی‌های قوای محرکه، کیفیت و قیمت از رقابت‌پذیری بسیار خوبی در بازار برخوردار است.

طراحی و تولید با استفاده از دانش‌بنیان‌ها

دبیر انجمن خودروسازان استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در طراحی و تولید خودرو تارا را از نکات مثبت دیگر محصول جدید ایران‌خودرو دانست و گفت: این خودرو مطابق با فناوری‌های روز دنیا و طراحی‌های جدید و به‌روز تولید شده و تولید آن با استاندارد‌های ۸۵ گانه سازمان ملی استاندارد مطابقت دارد.

نعمت‌بخش با بیان این که شرایط کیفی طراحی و تولید این خودرو بیانگر وجود نیرو‌های متخصص توانمند در داخل کشور است، گفت: در طراحی «تارا»، بلوغ طراحی خودروسازی ایران قابل مشاهده است و به ادعای اهالی فن، کم‌تر کارشناس خارجی قادر به ایراد گرفتن از طراحی این خودرو است. به گفته او، تولید قطعات با حداکثر خودکفایی و کم‌ترین ارزبری از همان ابتدای عرضه به بازار و با رعایت مسایل زیست‌محیطی در فرآیند‌های تولید قطعات صورت گرفته است.

او با اشاره به این که طراحی و ساخت خودرو تارا به عنوان پروژه‌ای مهم و تاثیرگذار در اوج تحریم‌های ظالمانه به خصوص تحریم صنعت خودرو صورت گرفته است، افزود: وظیفه داخلی‌سازی قطعات این خودرو بر عهده شرکت‌های معتبر قطعه‌سازی و دانش‌بنیان در کنار گروه صنعتی ایران‌خودرو بوده و تعداد سازندگان دانش‌بنیان حاضر در این پروژه بسیار قابل توجه است؛ علاوه بر آن، همه قطعات فلزی مورد استفاده در این پروژه در داخل کشور طراحی و ساخته شده است.

خروج تارا از شمول قیمت‌گذاری

دبیر انجمن خودروسازان با بیان این که با توجه به درخواست‌های مطرح شده برای آزادسازی قیمت خودرو‌های کم‌تیراژ در شورای رقابت و شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، محصولات جدید خودروسازان مانند تارا نباید مشمول ضوابط قیمت‌گذاری شورای رقابت باشد، گفت: این در حالی است که حدود دو ماه پیش شورای رقابت در تعیین قیمت محصول جدید سایپا با استفاده از کلینیک قیمت‌گذاری و بررسی قیمت خودرو‌های مشابه خارجی این خودرو، حدود قیمتی را برای شاهین تعیین کرد.

به گفته نعمت‌بخش با این حال در صورتی که آزادسازی خودرو‌های کم‌تیراژ ابلاغ نشود، این احتمال وجود دارد که شورای رقابت همانند گذشته با راه‌اندازی کلینیک و استفاده از دیدگاه‌های کارشناسان حدود قیمتی را برای خودرو تارا به عنوان محصول جدید ایران‌خودرو تعیین کند. او افزود: با توجه به شرایط کنونی ناشی از رشد هزینه تمام‌شده تولید و وضعیت بازار خودرو، شرکت‌های خودروسازی در انتظار مصوبات دستگاه‌های مذکور برای آزادسازی قیمت خودرو‌های کم‌تیراژ و تعیین وضعیت قیمت‌گذاری محصولات جدید خود هستند.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 خودرو ایرانی خودروسازی گروه صنعتی ایران خودرو دبیر انجمن خودروسازان استاندارد های ۸۵ گانه شبکه برق و الکترونیک استاندارد ها شرکت های دانش طراحی و تولید شورای رقابت دانش بنیان محصول جدید قیمت گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۶۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول

اغلب محصولات ایرانخودرو امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در بازار آزاد پنج یا ۱۰ میلیون کمتر از دیروز فروخته می‌شوند.

به گزارش مشرق، کاهش قیمت خودرو که از ابتدای اردیبهشت امسال آغاز شد، کماکان ادامه دارد و امروز اغلب محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد پنج یا ۱۰ میلیون کمتر از دیروز قیمت دارند.

تارا تیپ V۴ که یکی از گرانقیمت‌ترین سواری‌های فعلی است، امروز یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان یعنی ۱۰ میلیون کمتر از دیروز به‌فروش می‌رسد.

تارا V۲، پژو پارس و دنا پلاس شش‌دنده نیز به‌همین کمتر از دیروز قیمت دارند و مدل‌های دیگری مثل پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما، ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و تارا دنده‌ای با افت قیمت پنج میلیونی روانه بازار شده‌اند. قیمت روز محصولات ایرانخوردو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

دهم اردیبهشت ۱۴۰۳

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳

۸۲۰ میلیون تومان

۸۲۰ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲

۶۳۵ میلیون تومان

۶۳۵ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌ ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۹۷۰ میلیون تومان

۹۶۰ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲

۶۷۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳

۶۸۰ میلیون تومان

۶۷۵ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۸۱۰ میلیون تومان

۸۰۵ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۹۰ میلیون تومان

۶۹۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲

۸۲۰ میلیون تومان

۸۱۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳

۹۸۵ میلیون تومان

۹۷۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۰ میلیون تومان

منبع:فرارو

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • غافلگیری سایپا برای متقاضیان این خودرو
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • نخستین گواهینامه تایید نوع و تطابق تولید خودرو در قزوین صادر شد
  • تعیین تکلیف تعهدات ساینا Sدو‌گانه سوز+ قیمت
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024