Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته تعداد بستری جدید ۲۹۰ مورد بوده است،گفت: از این تعداد که بالغ بر ۱۰۸ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

 وی افزود: همچنین تعداد کل بستری در بخش‌های بیمارستانی استان تهران ۲ هزار و ۳۳۲ بیمار است که ۹۳۲ نفر از آنها در بخش ویژه تحت مراقبت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
 به گفته رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴ هزار و ۶۰۰ نفر به بخش سرپایی بهداشتی و درمانی مراجعه کرده اند و بیش از ۳۰۰ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند.
 
 زالی با بیان اینکه بررسی‌ها از ۱ آذر تا ۶ دی ماه، نشان از کاهش ۶۹ درصدی میزان مرگ و میر دارد، افزود: میزان بستری عادی نیز در این بازه زمانی نسبت به ۲ ماه اول پاییز ۵۷ درصد و میزان بستری در بخش مراقبت ویژه ۳۷ درصد کاهش داشته است. همچنین مجموع مراجعین به بخش‌های سرپایی و بستری با ۵۲ درصد کاهش رو به رو بوده است.
 
 وی اظهار کرد: باتوجه به شکننده و بی ثبات بودن شرایط استان تهران هر گونه تغییر یا مداخله در جهت تقلیل رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی می‌تواند موجب افزایش بار بیماری شود. تجربه موج سوم کرونا در تهران حاکی از آن بود که به صورت جهشی و تساعدی، در بازه زمانی کمتر از ۱۰ روز آمار کاملا رو به تزاید بوده که نکته قابل توجهی است.
 
 زالی تصریح کرد:طبق آخرین برآوردها از ۶ دی ماه شهر تهران، شمیرانات، ری، ورامین، دماوند و شهریار وضعیت نارنجی دارد که منتظر تایید ستاد ملی کرونا هستیم تا در خصوص محدودیت ها تصمیم گیری شود.
 
 
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مرگ و میر استان تهران تهران سلامت زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۷۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۸ اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبرو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلیمتر بوده است.   به گزارش ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.   از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.   از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.   جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.   بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.   استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.   به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بحران آب در ۳ استان کشور افت ۱۶ درصدی بارش‌ ها نسبت به میانگین ۵۵ سال اخیر خشکسالی در کمین این استان‌ها

دیگر خبرها

  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور