Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سابق باشگاه پرسپولیس گفت: ما از کارگزار باشگاه مبلغ ۱۵ میلیارد تومان پول گرفتیم و بحث ۲ میلیارد تومان درست نیست.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

رضا یلوه درباره جدایی‌اش از باشگاه پرسپولیس به برنامه «تهران ورزشی» گفت:

وقتی آقای سمیعی آمد رفتار حرفه‌ای این بود که به ایشان بگویم دستشان باز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان گفت تا فینال آسیا قصد تغییرات ندارد. یکسری اختلاف نظر و اختلاف دیدگاه بین بحث اقتصادی بنده و ایشان وجود داشت و گفتم بهتر است از مجموعه جدا شوم. در نهایت سمیعی با جدایی‌ام موافقت کرد و کاملاً از پرسپولیس جدا شده‌ام.

رضا یلوه معاون سابق باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه در زمان محمدحسن انصاری‌فرد به این باشگاه آمده بود، تاکید کرد:

از زمان آقای طاهری و گرشاسبی برای برگزاری اردوی خارج از کشور همکاری‌هایی با پرسپولیس داشتم. قبل از آن منافع مالی ایجاد می‌کردم. مجموعه تولیدی دارم و به ۱۸۰ نفر حقوق می‌دهم. راهکاری داشتیم تا پرسپولیس را از این وضعیت بدهی‌ها خارج کنیم. حتی زمان انصاری‌فرد قراردادی هم منعقد شد اما اصراری نداشتم پولی به من بدهید. قانونا قراردادی را امضا کردم.

یلوه تصریح کرد:

در نهایت حتی یک ریال هم نه در قالب پاداش و نه حقوق دریافت نکردم. ۱۵ ماه بدون دریافت یک ریال و به خاطر عشق و علاقه‌ای که وجود داشت کار کردم. اگر حقوق را می‌گرفتم حواشی پیش می‌آمد که چرا این کار را کرده‌ام. زمان انصاری‌فرد قراردادی امضا شد. در زمان رسول‌پناه هم قرار بود چارتی را تهیه کند. فقط من نبودم که چیزی نگرفتم. آقای قدوسی هم نزدیک به هفت ماه در پرسپولیس بود و فکر نمی‌کنم تا الان پولی گرفته باشد.

رضا یلوه گفت:

اردوی عمان و دبی را رایگان در اختیار پرسپولیس قرار دادیم و برای باشگاه آورده مالی داشتیم. ما یک واحد تولیدی داریم و پولمان را از آنجا می‌گیریم.

معاون سابق باشگاه پرسپولیس تاکید کرد:

در قراردادها هم چیزی به من تعلق نمی‌گرفت. ذی حساب باشگاه می‌گفت دیوان محاسبات اجازه پرداخت حقوق نمی‌دهد و ما شرکت در حال واگذاری هستیم. دو هفته پیش دوستان دیوان محاسبات مرا دعوت کردند که گفتند اصلاً منع قانونی نداشتیم. حتی پیشنهاد دادند نامه‌ای به باشگاه بنویسم تا مزایایم را بگیرم. دو روز پیش نامه‌ای را به آقای سمیعی دادم تا نسبت به پرداخت حقوقم اقدام کند.

یلوه درباره اینکه گفته می‌شد فرد پرنفوذ باشگاه پرسپولیس بوده است، اظهار کرد:

اصلاً این‌طور نبود. هر کاری انجام می‌شد هیئت مدیره و مدیرعامل در جریان بودند. من به عنوان معاون اقتصادی وظیفه داشتم کارها را هماهنگ کنم و گزارش را به هیئت مدیره بدهم تا آنها تصمیم بگیرند.

وی یادآور شد:

در زمان مدیرعاملی انصاری‌فرد بین ۴۰ شرکت بررسی کردیم. این شرکت (کارگزار فعلی باشگاه) زمان مدیرعاملی آقای عرب درخواست داده بود.

معاون سابق باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه مهرداد هاشمی (عضو سابق هیئت مدیره پرسپولیس) گفته بود این شرکت را یلوه معرفی کرده بود، گفت:

ما اوایل شهریور ۹۸ آمدیم و پرسپولیس کارگزار نداشت و از ۱۲ تیر قراردادش را با کارگزار قبل فسخ کرده بود. یک ماه طول کشید تا ۴۰ شرکت را بررسی کنیم. کارگزار فعلی یک شرکت بورسی با درآمدهای شفاف بود. یکسری حرف پشت سر شرکت‌های قبلی بود. همین الان ۳۰ میلیارد تومان چک از یک نفر (از اسپانسرهای قبل) داریم. این شرکت کارگزار سابقه شفافی داشت و حتی برنامه «نود» را اجرا کرده بودند.

رضا یلوه در پاسخ به این سئوال که ورودی مالی شرکت برای پرسپولیس چقدر بوده است؟ اظهار کرد:

ما هشت آبان قرارداد بستیم و اول بهمن رونمایی اپلیکیشن بود. ۲۰ اسفند انصاری‌فرد رفت و یکی از اعضای هیئت مدیره نسبت به این شرکت گارد داشت و تا اردیبهشت نزدیک به دو ماه درآمدزایی ما متوقف شد. بعد از مصاحبه دوستان ریزش شدیدی در اپلیکیشن داشتیم و هنوز نتوانستیم آن‌را جبران کنیم.

وی یادآور شد:

در مدت هفت تا هشت ماه که بودیم، ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان درآمد داشتیم. مبلغ ۲ میلیارد تومانی که گفته می‌شود، صحیح نیست. فقط در دو مورد نزدیک به هفت میلیارد پول گرفتیم. در مجموع از هشت آبان تا اردیبهشت ۱۵.۵ میلیارد پرداختی داشتند. اگر ۲ میلیارد بود که شرکت پرسپولیس زیان ده نشان می‌داد و دردسر داشتیم.

معاون سابق باشگاه پرسپولیس درباره اینکه این باشگاه الان هم زیان ده است، گفت:

با توجه به دو ورزشگاهی که در اختیار دو باشگاه (استقلال و پرسپولیس) قرار گرفت صورت مالی آنها حالت نرمال پیدا کرد.

رضا یلوه در پاسخ به سئوالی مبنی بر دلیل مصاحبه‌های زیاد و انتشار پیام‌هایی در این ارتباط در صفحه شخصی خود گفت:

آقای رسول پناه (سرپرست سابق پرسپولیس) می‌گفت در حوزه‌ای که مربوط به شما است صحبت کنید و سکوت نکنید. شرکت کارگزار ما درآمدهایش را اعلام کرد. انتشار مطالب در صفحه شخصی ام، کاملاً با سرپرست وقت باشگاه هماهنگ بود. شما نکات مثبت آن زمان را هم ببینید. پرونده برانکو در آن زمان بسته شد. یارگیری مناسب توسط سرپرست و هیئت مدیره وقت انجام شد و تیم تا فینال آسیا رفت. کاری به آپشن قراردادها ندارم ولی ۹۵ درصد قراردادها تا پایان لیگ تسویه شده بود. صرفاً نگوییم یک مصاحبه ویدئویی از رسول پناه بیرون آمد و همه کارها را زیر سئوال ببریم.

وی در خصوص خرید کت و شلوار انصاری‌فرد مدیرعامل سابق پرسپولیس از حساب باشگاه گفت:

پول این لباس‌ها از حساب خود آقای انصاری‌فرد بود. انتشار این خبر یک بی اخلاقی بود که صورت گرفت. ایشان هم زحمت زیادی کشید. این درآمدزایی زمان انصاری‌فرد ایجاد شد. پرسپولیس به نسبت باشگاه‌های دیگر درآمدزایی مناسبی داشت و می‌توانست بهتر هم باشد. تمام چیزهایی که به انصاری‌فرد پرداخته شد، از حساب شخصی خودش بود. انصاری‌فرد از باشگاه حقوق می‌گرفت و ذی حساب باشگاه گفت هر فاکتوری داده شد، از حقوق مدیرعامل کسر شد. شان انصاری‌فرد این نبود به خاطر موارد مطرح شده خودش را زیر سئوال ببرد.

رضا یلوه معاون سابق باشگاه پرسپولیس در پایان درباره وجود ۷ میلیون تومان در باشگاه در زمان مدیرعاملی جعفر سمیعی هم گفت:

آن زمان به ابراهیم شکوری هم گفتم. آقای سمیعی ۸ آبان حکم گرفت. همان روز اعلام شد پرونده برانکو تسویه شده است. تا همان روز منابع ورودی به باشگاه می‌آمد و تبدیل به ارز می‌شد تا به برانکو برسد. این دلیل نمی‌شود که باشگاه درآمد نداشته است. ظرف دو هفته با همکاری کل باشگاه نزدیک به ۲۵ میلیارد تومان درآمد به باشگاه آمد و تبدیل به ارز شد تا به برانکو پرداخت شود.

 

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: باشگاه پرسپولیس انصاری فرد انصاری فرد باشگاه پرسپولیس رضا یلوه معاون سابق باشگاه پرسپولیس میلیارد تومان رضا یلوه هیئت مدیره انصاری فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۷۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است


به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی پتروشیمی بندرامام، انصاری نیک در جلسه صبحگاهی شرکت با گرامیداشت یازدهم اردیبهشت ماه روز جهانی کار و کارگر گفت: «این روز را خدمت کارگران عزیز تبریک می گوییم. انشاا… منابع انسانی در حوزه کارگران اخبار خوبی برای این گروه داشته باشد و تصمیمات خوبی گرفته شود. در بازدید که با کارگران و پیمانکاران صحبت می کنیم، از حقوق هایشان می پرسیم و معمولا حقوق هایی که به ما گزارش داده می شود متناسب نیست. باید پیگیری شود تا هر پیمانکاری به بندر امام می آید حقوق هایشان از حداقلی که در بندر امام تعیین می شود کمتر نباشد و به آنان بگویید ما به کارگرها ۳۰ یا ۴۰ درصد بالاتر از مصوبه اداره کار حقوق می دهیم و این کف پرداختی کارگران در بندر امام است. این نکته ای بسیار مهم است که باید اجرا شود.»
وی ادامه داد: «تلاش بر این است که محیط های کارگاهی‌مان را به حداقلی از استاندارد های کیفی برسانیم و محیط کار محیطی باشد که برای ما آموزنده باشد. استاندارد های جهانی را داشته باشد. حساسیت ها نسبت به اتفاقات را بالا ببرید. در مورد اتفاقاتی که رخ می دهد تجزیه و تحلیل داشته باشید به سایت بروید و بازدید کنید و سوال کنید، در این پرسش و پاسخ ها مسائل بسیاری روشن می شود. هر روز می توان چنین مواردی داشت. کار مدیران محترم همین است، ما کاری مهمتر از این نداریم. بسیاری از مسائل و کار های مهم را می توان به این طریق روزانه حل کرد.»
ایشان در ادامه با گرامیداشت روز ملی خلیج فارس افزودند: «در روز خلیج فارس کتابی را به مناسبت ۵۰ سالگی شرکت چاپ کردیم. خلیج فارس هویت ایران است. یکی از پایه های قدرت تمدنی هر کشوری دریا است. در کشور هایی که دریا و خلیج وجود ندارد آن کشورها از نظر راهبردی مشکل دارند. ما روز خلیج فارس را در تقویممان نامگذاری کردیم، این به دلیل تهدیدی است که برخی دولت‌ها برای ما ایجاد کردند. عده ای در تاریخ به دنبال تحریف هستند از جمله قدرت های غربی که از ۲ هزار سال پیش با ما دشمنی دارند و با هویت و فرهنگ ما دشمنی دارند و این ادامه‌دار بوده و هیچ گاه قطع نشده است.»

مدیر عامل شرکت پتروشیمی بندرامام در ادامه سخنان خود و گرامی‌داشت روز ملی خلیج فارس تصریح کرد: «کتاب هایی که نوشته شده، اتفاقات و خبرهایی که رخ داده است و تجزیه ها از جمله جداسازی بحرین از ایران مسئله‌ای است که قالبا کشور های غربی پشت آن بودند. غرب دست بردار نیست و این خصومت تمام نشده است. شعار هایی که امروز در کشور های خلیج فارس داده می شود نیز از این جنس است. غرب به دنبال آن است که مجموعه تمدنی اسلامی و همسایه های قدیمی را به جان هم بیاندازد.

اختلاف را ایجاد می کنند تا وارد منطقه شوند و سو استفاده کنند و قدرت های منطقه را به چالش کشیده، تضعیف کرده و به زیر یوق خود ببرند. اتفاقاتی که امروز در سیستان و بلوچستان رخ می دهد بی ارتباط به این موضوع نیست. غرب نمی خواهد در این منطقه امنیت برقرار باشد زیرا امنیت ضامن توسعه است. بدون توسعه می توانند مردم را از بدنه کشور اصلی جدا کنند. یک کشور به این صورت تضعیف می شود. باید بدانیم که اگر هوشیار نباشیم، بقیه با ما چه کار می کنند.»

دکتر انصاری نیک خطاب به مدیران حاضر در جلسه تاکید کرد: «تمام افراد این جمع تحصیلکرده، کارکرده و اهل دانش و فن هستند. در جامعه ایرانی اگر چنین طیف هایی نسبت به این مسائل بی اطلاع باشند از بقیه چه انتظاری می رود؟! به مناسبت این روز وظیفه خود دانستم که به جهت هوشیاری، این موارد را بیان کنم. باید نسبت به تمدن و فرهنگ و هویت تاریخی‌مان حساس باشیم، باید یاد بگیریم، مطالعه کنیم و به بچه هایمان یاد بدهیم و آن ها را هم آگاه کنیم. باید به دوستان و بستگان و دیگر کسان‌مان این مسائل را یادآوری کنیم. این مسائل را می شود از غربی ها هم یاد گرفت، آن ها بسیار حساس هستند و این موارد را مکتوب می کنند تا ماندگار شود و بعد به آن استناد می کنند. این مستند ها فشار هایی در آینده نزدیک یا دور برای ما هستند. غرب واژه سازی می کند، کار فرهنگی و تاریخی می کند.»

نایب رئیس هیات مدیره شرکت پتروشیمی بندرامام ادامه داد: «خلیج فارس فرصتی برای ما است، ضمن اینکه سیاست های کشور به سمت اقتصاد دریا پایه است. این موضوع در اسناد بالا دستی مطرح و تصویب شده است.

پتروشیمی بندر امام به عنوان مجموعه ای اقتصادی می توند برای آینده آگاه باشد و از ظرفیت ها و فرصت های این حوزه استفاده کند. مطالعات راهبردی را بخوانید و ببینید چه ظرفیت ها و چه امتیازاتی برای ما وجود دارد و می توانیم چه نقشی داشته باشیم در این زمینه باید توجه داشت و این موضوع را دنبال کرد.»

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901189

دیگر خبرها

  • محمد انصاری به کادرفنی تیم ملی جوانان اضافه شد
  • واریز پاداش «روز معلم»به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • توضیحات صحرایی درباره کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان
  • اگر حزب الله نبود اسرائیل به اکثر مناطق لبنان تجاوز می‌کرد
  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • توضیحات وزیر کار درباره حق مسکن کارگران
  • توضیحات وزیر تعاون درباره حق مسکن کارگران
  • ممبینی: فردا درمورد پاداش تیم ملی فوتسال تصمیم می‌گیریم