Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@21:51:38 GMT

مصرف برق از مرز ۴۰ هزار مگاوات گذشت

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۸۳۷۵

مصرف برق از مرز ۴۰ هزار مگاوات گذشت

تازه ترین گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران حاکی است که عصر روز گذشته (دوشنبه)  مصرف برق روند افزایشی خود را ادامه داد به گونه‌ای که این میزان مصرف نسبت به مدت مشابه پارسال که ۳۷ هزار و ۱۴۵ مگاوات بود، رشد سه هزار و ۳۶۹ مگاواتی یافته است.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، میزان مصرف برق در ساعت ۱۱ و ۵۳ دقیقه روز گذشته نیز به عدد ۳۷ هزار و ۳۹۶ مگاوات رسید که در مقایسه با ۳۴ هزار و ۵۹۱ مگاوات پارسال رشد دو هزار و ۸۰۵ مگاواتی را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کل برق تولید شده از منابع تجدید پذیر روز گذشته دو هزار و ۵۲۹ مگاوات و ذخیره نیروگاه ها نیز ۹۳۳ مگاوات بود.بخش صنایع از کل مصرف برق چهار هزار و ۸۶۲ مگاوات در ساعت ۱۸ و ۱۵ دقیقه روز گذشته را به خود اختصاص داده بود.

روند افزایش مصرف برق در زمستان امسال ناشی از افزایش برودت هوا در برخی از مناطق کشور است که تداوم آن با توجه به افزایش مصرف گاز در بخش خانگی احتمال کمبود برق را قوت بخشیده و بر همین اساس شرکت توانیر با هدف کاهش مصرف و بهینه سازی اقدام به خاموش کردن یک درمیان روشنایی معابر بزرگ کرده است.

به گفته «محمد حسن متولی زاده» مدیرعامل شرکت توانیر، این خاموشی برق غیر ضروری برخی معابر می تواند تا ۵۰۰ مگاوات صرفه جویی به همراه داشته باشد که کمک بزرگی به تداوم فعالیت نیروگاه هاست.

همچنین مدیرکل دفتر نظارت بر توزیع توانیر گفت: تعدیل روشنایی معابر با هدف کاهش مصرف گاز نیروگاهی در سه بخش روشنایی بزرگراهی، بین شهری و فضای سبز انجام می‌شود.

برچسب‌ها محمدحسن متولی زاده مصرف بهینه برق شرکت توانیر شرکت مدیریت شبکه برق ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مصرف بهینه برق شرکت توانیر مصرف بهینه برق شرکت توانیر شرکت مدیریت شبکه برق ایران اخبار کنکور روز گذشته مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۸۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در تشریح این خبر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ٦٠٠ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.
وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعاً این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقاً تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (٥٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

کد خبر 6089957 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • توانیر : قبض برق مشترکی که در تابستان از کولر گازی استفاده می‌کند بالای ٢ میلیون تومان پیش‌بینی می‌شود
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت