Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@05:22:50 GMT

نقش سوئیس در فروش واکسن کرونا به ایران چیست؟

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۹۸۵۸۴

ساعت24-رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و سوئیس می‌گوید کانال مالی بشردوستانه ایران و سوئیس می‌تواند یکی از گزینه‌های دولت برای انتقال منابع مالی لازم برای واردات واکسن کرونا باشد.

شریف نظام مافی  اظهار کرد: در ابتدا باید در نظر داشت که آنچه به کانال مالی سوئیس اشاره دارد، ارتباطی با اینستکس که بنا بود از سوی اتحادیه اروپا اداره شود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینستکس یک مجموعه بود که در قالب شرکت کار می‌کرد و از سوی کشورهای اروپایی برای عبور از تحریم‌ها راه اندازی شد اما کانال سوئیس بیش از آنکه یک مجموعه یا شرکت باشد، مجموعه‌ای مجوزها یا امکان دریافت مجوزها برای فرایند تجاری و بانکی است.

به گفته وی، آنطور که در دستور کار این کانال مالی آمده، با توجه به اینکه ایران در فشار تحریم‌های همه جانبه آمریکا قرار دارد و از سوی دیگر، در فهرست سیاه اف ای تی اف نیز قرار گرفته، این احتمال وجود داشت که واردات برخی داروها به کشور دشوار شود، این کانال به منظور آن فعال شد که بتواند بخشی از تحریم‌ها را کنار زده و مجوزهای لازم برای تجارت در حوزه غذا و داروهای مورد نیاز را دریافت کند.

رئیس اتاق ایران و سوئیس با بیان اینکه بانک‌هایی که در فرایند کاری این کانال فعال می‌شوند، کاملا با بانک‌های ایرانی و شرایط تحریم آشنایی دارند، بیان کرد: این بانک‌ها در دوره‌های قبلی تحریم نیز فعال بودند و از این رو می‌توانند در شرایط فعلی نیز کمک حال باشند. با طراحی ساز وکارهای لازم و دریافت مجوزهای مورد نیاز، می‌توان از این بستر استفاده کرد.

نظام مافی در پاسخ به این سوال که آیا امکان استفاده از کانال سوئیس برای نقل و انتقال منابع لازم برای خرید واکسن کرونا وجود دارد؟ نیز گفت: من به شکل دقیق در جریان مذاکرات نیستم اما با توجه به بستری که این کانال به وجود آورده قطعا می‌تواند به عنوان یکی از گزینه‌های بانک مرکزی برای انتقال پول مورد استفاده قرار گیرد. این آمادگی در کانال بشردوستانه وجود دارد و اگر یکی از گزینه‌های ایران بوده باشد، قطعا امکان پیگیری شرایط و استفاده از این فرصت وجود خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، با وجود ادعای دولت ترامپ مبنی بر اینکه صنعت داروی ایران تحریم نیست، اما در عمل با توجه به تحریم‌های بانکی، در سال‌های گذشته جابجایی پول برای خرید دارو و تجهیزات پزشکی با دشواری‌های فراوانی رو به رو بوده است.

در ماه‌هایی که از شیوع کرونا گذشته، بسیاری از کشورهای جهان از آمریکا خواستند تحریم‌ها علیه ایران را کاهش دهد اما با رد این خواسته‌ها، ایران در مبارزه با این ویروس نیز با محدودیت‌های جدید مواجه شد و حتی پس از نهایی شدن تولید چند واکسن کرونا، ایران اعلام کرد در جابجایی پول برای واردات واکسن نیز با مشکلات و محدودیت‌هایی مواجه است. هرچند در روزهای گذشته رئیس کل بانک مرکزی از برطرف شدن مشکلات انتقال پول واکسن خبر داده اما تداوم تحریم‌های گزینه های ایران را بسیار محدود کرده است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: واکسن کرونا تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۸۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا

آفتاب‌‌نیوز :

در متن این بیانیه آمده است: «وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهاد‌های آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می‌دهد:

اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تامین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله‌های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه‌های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی.

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی: (Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای به دلیل طرح ایده‌های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیرو‌های عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسراییل؛

۶. براد کوپر (Brad Cooper): فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes):مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه.

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا، تحریم‌های یادشده را علیه اشخاص و نهاد‌های فوق اعمال می‌نماید.

کلیه نهاد‌های جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا