Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفت: در صورتی که شهرداری‌های مناطق، زمین مناسب برای احداث بازار در اختیار این سازمان قرار دهند، طراحی و ساخت بازار میوه و تره بار را با سرعت آغاز می‌کنیم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید سعید راد مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران درباره توسعه بازار‌های میوه و تره بار اظهارداشت: اختلاف ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت محصولات در میادین شهرداری تهران نسبت به میانگین قیمت‌های سطح شهر، در شرایط موجود اقتصادی و اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران، این مراکز را به پناهگاه امن شهروندان تبدیل کرده و از این رو، شاهد استقبال بیش از پیش شهروندان از میادین میوه و تره بار هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه رضایتمندی شهروندان، مهم‌ترین اولویت سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، لازم است شهروندان به یاری ما آمده و هر شهروند به عنوان یک ناظر تیزبین و متعهد، بر عملکرد و فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره بار نظارت کنند و پیشنهادات و انتقادات خود را به این سازمان انتقال دهند.

راد با اعلام اینکه تنها با مشارکت شهروندان، قادر به تحقق شعار «تهران؛ شهری برای همه» خواهیم بود، تصریح کرد: میادین میوه و تره بار صرفاً فضایی برای عرضه محصولات نیستند، بلکه فرصتی هستند تا ما بازتاب عملکرد خود را در آینه نظرات شهروندان ببینیم و مطابق مطالبات آنها، تغییر کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با بیان اینکه روند توسعه بازار‌های میوه و تره بار تسریع می‌شود، گفت: در صورتی که شهرداری‌های مناطق، زمین مناسب برای احداث بازار در اختیار این سازمان قرار دهند، طراحی و ساخت بازار میوه و تره بار را با سرعت آغاز می‌کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در پایان با استناد به روند کاهشی تعداد مبتلایان به ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: از همه شهروندان درخواست می‌کنیم تا برای کمک به غلبه بر بیماری خطرناک کووید ۱۹ و به منظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در مراجعه به میادین میوه و تره بار، ضمن استفاده از ماسک و دستکش، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بازار میوه و تره بار شهروند میادین شهرداری شهروند مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران بازار های میوه و تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!

حصار کشی در بوستان لاله تهران طی روز‌های اخیر با واکنش‌های مختلفی از سوی شهروندان روبه رو بوده و به نظر می‌رسد پروژه مد نظر شهرداری به دلیل واکنش‌ها فعلا تعلیق شده است.

به گزارش مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نما‌ها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روز‌های اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا بوده و آنجا حصار‌هایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست

همچنین تلاش خبرنگار با مدیران سازمان بوستان‌ها به نتیجه نرسید و مسؤولان این حوزه حاضر به پاسخگویی نشدند.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد