Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی نسشت مشترک در راستای توسعه پژوهش های علوم انسانی و کاربردی معاون استاندار آذربایجان غربی با رییس جهاددانشگاهی و معاون و مدیران گروه‌های پژوهش این نهاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، در این دیدار که صبح امروز 9 دی ماه صورت گرفت، مصطفوی معاون استاندار با تقدیر از فعالیت‌های پژوهشی جهاددانشگاهی خاطر نشان ساخت: زیر ساخت توسعه و پیشرفت با کار مطالعاتی و علمی شکل می‌گیرد وی با اشاره به دستاوردهای موفق پژوهشی جهاددانشگاهی استان در حوزه کشاورزی و علوم اجتماعی و انسانی خاطر نشان کرد: رویکرد این نهاد باید براساس نیازهای روز جامعه طراحی و تدوین شود که این مهم در بحث خروجی مدار کردن پژوهش بسیار مهم است و باید هر چه بیشتر مورد توجه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مباحث جمعیت شناختی و کرونا مباحث فرزند آوری و مباحث مدیریتی حوزه توانمند سازی اقشار مختلف جامعه موضوعات مطالعاتی اجتماعی سیاسی در اولویت های پژوهشی این نهاد بعنوان نیاز جامعه مدنظر قرار گیرد.

مصطفوی گفت: مباحث جامعه شناختی و اثرات فضای مجازی درایام کرونایی که در سبک زندگی مردم جایگاه ویژه‌ای ایفا می کند بسیار مهم و قابل تامل و پژوهش از ابعاد مختلف است.

معاون استاندار گفت: جهاددانشگاهی در حوزه‌های اجتماعی مورد نیاز استان ورود علمی و عملی بیشتر داشته باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح ملی مشاغل خانگی از سوی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی و با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اظهار کرد: طرح مشاغل خانگی یک اقدام جهادی ارزشمند در این ایام کرونایی می باشد که باید حمایتهای لازم این طرح صورت گیرد.

دکتر رستم زاده رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در ابتدای این دیدار با اشاره به فعالیت‌های این نهاد در حوزه مختلف پژوهشی خاطر نشان کرد : کارهای پژوهشی این نهاد در گروه کشاورزی و شیمی تجزیه و مدیریت همگی پیوست فرهنگی و اجتماعی داشته و معتقدیم بدون بسترسازی و مطالعات فرهنگی نتایج پژوهشی در سایر حوزه‌ها نتیجه بخش نخواهد بود

دکتر رستم زاده اظهار کرد:خروجی پژوهشی این نهاد در صدد ارائه راهکارهای عملیاتی با مبنای علمی و فناورانه برای مسئولان حوزه های مختلف جامعه است.

وی گفت:فناوریهای نوین دگرگونی بنیادینی در ساختار تعاملات و ارتباطات انسانی بوجود آورده است که نیازمند آسیب شناسی و کیفی سازی این جامعه انسانی نوین می باشد که این نهاد در این زمینه نیز می تواند طرح های پژوهشی را ارائه نماید.

رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی همچنین با تشریح طرح ملی مشاغل خانگی اظهار کرد: این طرح ملی امیخته ای ارزش افرین از ترکیب پژوهش کاربردی با خروجی ملموس عملی در حل موضوع مهم اشتعال آفرینی خصوصا در این ایام کرونایی در استان است.

وی در خاتمه با تشریح سوابق این واحد در انجام تحقیقات علوم انسانی و مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران ایسپا خاطر نشان کرد: این نهاد براساس توانمندی و تجارب گروه تخصصی علوم انسانی می تواند در حوزه های مختلف و مورد نیاز استان نقش آفرین عملیاتی پژوهشی داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی خاطر نشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۹۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه | این دریاچه جان تازه می‌گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین، مجید رستگاری مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌ غربی اظهار کرد: مرحله دوم رهاسازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از محل سد سیلوه پیرانشهر به سمت دریاچه آغاز شد.

وی افزود: این مرحله از رهاسازی در فاز اول از محل سد سیلوه از طریق مانور دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین بوده و در ادامه پشت سد مخزنی کانی سیب رهاسازی می‌شود.

رستگاری گفت: در فاز اول ۱۲ مترمکعب بر ثانیه و در فاز دوم پنج متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپر آباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی ادامه داد: در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در ثانیه در حال طی مسیر از طریق سامانه های انتقال آب به سمت حوضه دریاچه ارومیه است.

وی گفت: در مرحله پیشین رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری، ۱۲ میلیون متر مکعب آب از سد سیلوه رهاسازی شده بود.

سد سیلوه در شهرستان پیرانشهر در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.

کد خبر 847132 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر مهم دریاچه ارومیه سد سازی استان آذربایجان غربی سد

دیگر خبرها

  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به بخش مسکن و راه آذربایجان‌غربی
  • رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه | این دریاچه جان تازه می‌گیرد؟
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی