Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از طریق بازار بورس در بستری شفاف، بسیاری از مشکلات مدیریتی و مالی آن‌ها را رفع می‌کند و می‌تواند الگویی برای خصوصی سازی باشگاه‌های ورزشی دیگر باشد. به گزارش پول نیوز، تجربه موفق ورود باشگاه‌های ورزشی به بازار سرمایه در کشور‌های اروپایی نشان می‌دهد که عرضه این باشگاه‌ها به بورس راهکار مناسبی برای گسترش تامین مالی و سود آوری است و در اکثر کشور‌های دنیا نیز از این راهکار بهره گرفتند و سهام باشگاه‌ها خود را در بورس پذیرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور انگلستان در حال حاضر یکی از حرفه‌ای‌ترین و پردرآمدترین لیگ‌های دنیا به شمار می‌آید و سهام بیش از ۲۰ باشگاه فوتبال در انگلیس در بورس پذیرفته شده است.

طی چند سال گذشته با وجود اینکه در خصوص واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال تصمیم گیری شده بود، اما شرایط برای واگذاری این دو باشگاه در گذشته مهیا نشد و در این مدت، این دو باشگاه نتوانستند کاملا به باشگاه حرفه‌ای از نظر درآمدزایی تبدیل شوند. با این حال می‌توان با ایجاد یرساخت‌های مناسب و الگو برداری از کشور‌های اروپایی با توجه به شرایط ورزش کشور خصوصی سازی سرخابی‌ها از طریق بازار بورس انجام شود.

در این خصوص محمد جودکی کارشناس بازار سرمایه به خبرنگار برنا، گفت: دو تیم استقلال و پرسپولیس سال‌ها در فهرست واگذاری سازمان خصوص سازی قرار داشتند و با توجه با اینکه پذیرش استقلال و پرسپولیس در بورس مراحل پایانی خود را طی می‌کند، می‌توان انتظار داشت خصوصی‌سازی این دو باشگاه از طریق بازار سرمایه در بستری شفاف، بسیاری از مشکلات مدیریتی و مالی آن‌ها را رفع کند.

وی با بیان اینکه زیر ساخت‌های مناسبی برای واگذاری تیم‌های ورزشی به بخش خصوص در کشور ایجاد نشده است، اظهار داشت: دو تیم استقلال و پرسپولس باید با ساز و کار شفاف و قیمت مناسب به بخش خصوصی واگذار شود همچنین باید به شرایط درآمد زایی این دو باشگاه مانند حق پخش، تبلیغات، بلیت فروشی و برند برای بخش خصوصی توجه شود.

وی در خصوص نقش برند در در آمدزایی باشگاه‌های ورزشی گفت: برند تیم‌های ورزشی، نقطۀ کلیدی کسب موفقیت در برنامه‌های بازاریابی صنعت ورزش دارد و نقش برند‌ها در شناسایی محصول شرکت در بازاریابی روبه گسترش امروزی، انکارناپذیر است. به دلیل ارزش بالای برند دو تیم استقلال و پرسپولیس بخش خصوصی می‌تواند با برنامه‌های ریزی صحیح از این پتانسیل بی‌نظیر اقتصادی استفاده کند.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: بیشتر باشگاه‌های ورزشی کشور درآمد مشخصی نداشته به صنایع و دولت وابسته هستند و ورود این تیم‌های ورزشی به بورس می‌تواند به شفافیت اطلاعاتی و صورت‌های مالی، سودده شدن این باشگاه‌ها کمک کند. البته پذیرش سرخابی‌ها در بازار سهام نیز به پیش‌زمینه‌هایی نیاز دارد که از جمله این موارد این است که وقتی شرکتی قرار است در بورس عرضه شود باید تراز‌های مالی‌اش کاملا شفاف و طی سه سال متوالی مثبت باشد.

وی با بیان اینکه ورود سرخابی‌ها بازار سرمایه با تقاضای خوبی از طرف مردم و هواداران روبرو خواهد شد، ادامه داد: عرضه سهام این دو باشگاه یکی از بهترین شیوه‌هایی است که هوادران بتوانند با خرید سهام آن‌ها در خصوصی سازی این دو باشگاه نقش داشته باشند. وفاداری هواداران باشگاه بر ارزش ویژه برند این دو باشگاه اثر دارد و می‌توان یکی از برنامه‌های حفظ و تشویق هرچه بیشتر هواداران و وفادار ماندن آنها، در سهامدار کردن این هواداران باشد تا این فرصت را داشته باشند در تصمیمات باشگاه مورد علاقه خود تاثیرگذار باشند.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس اوراق بهادار شاخص بورس عرضه سهام سهام عدالت استقلال و پرسپولیس باشگاه های ورزشی دو باشگاه بازار سرمایه خصوصی سازی سرخابی ها باشگاه ها بخش خصوص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۹۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند