Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روزنامه صبح‌نو گفت‌وگویی با حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نیا، دبیرکل حزب جمهوریت انجام داده است که بخش‌های مهم آن در ادامه می‌آید.

اصلاح‌طلبان در انتخابات‌های ‌۹۲، ۹۴ و ۹۶ مضطر بودند

مردم از اصلاح‌طلبان انتظار ندارند که کاندیدای اصول‌گرا یا حتی از آن طرف، از اصول‌گرایان انتظار ندارند که کاندیدای اصلاح‌طلب معرفی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال زمانی هم ممکن است که ضرورت و اضطرار ایجاب کند که یک جناح برای ماندن و پیروزشدن و خدمت به مردم، از اصل اول، کوتاه بیاید و به سراغ گزینه یا گزینه‌های دیگر برود. در انتخابات سال‌های‌۹۲، ۹۴ و ۹۶ اصلاح‌طلبان این‌طور عمل کردند.

تیمم، بعد از عجز از وضو است!

هنوز کاندیداها و رأی هیات‌های اجرایی نظارت و شورای نگهبان مشخص نشده است. چه بسا کاندیدای اصلاح‌طلب قوی و مقبولی که احتمال رد صلاحیتش هم کم باشد، از سوی اصلاح‌طلبان انتخاب شود. در این صورت دیگر به سمت اضطرار نباید رفت. در مسائل شرعی هم می‌گویم که تیمم، بعد از عجز از وضو است.

به جای دست مریزاد می‌گویند اصلاح‌طلبان در پیروزی روحانی نقش نداشتند!

بعضی از آقایان(واعظی و...) در جلساتی بعد از انتخابات سال‌۹۲ و حتی بعد از انتخابات سال‌۹۶، با اینکه زمین و زمان می‌دانستند رمز پیروزی آقای روحانی حمایت اصلاح‌طلبان بود، ادعا می‌کردند که اصلاح‌طلب‌ها رأی چندانی ندارند و آقای روحانی با رأی شخصی خودش پیروز شد. من خواهش می‌کنم دیگر این صحبت‌ها را مطرح نکنند که کسی از آن‌ها نمی‌پذیرد.

این نوع صحبت‌ها، تقویت آقای روحانی نیست بلکه موجب تضعیف ایشان و رنجش خاطر کسانی است که بیش‌از هفت سال است دارند هزینه حمایت از ایشان را می‌پردازند.

به جای دست مریزاد می‌گویند که اصلاح‌طلبان در پیروزی آقای روحانی نقشی نداشتند یا اینکه می‌گویند اصلاح‌طلبان در دولت حضور دارند.

دولت آقای روحانی، دولت اصلاح‌طلب نیست!

اصلاح‌طلبان در کجای دولت حضور دارند؟ چند تا از وزرا و استاندارها از اصلاح‌طلبان هستند؟ چقدر با اصلاح‌طلب‌ها مشورت شد؟ چقدر به دیدگاه‌های اصلاح‌طلب‌ها عمل شد؟ چند‌درصد آن قول‌ها و شعارهای اصلاح‌طلبانه در سال‌های‌۹۲ و ۹۶ ، اجرایی شد؟

دولت آقای روحانی، دولت اصلاح‌طلب نیست و اصلاح‌طلبان نقش کمی در دولت دارند و آن‌هایی هم که حضور دارند، اصلا‌ مجاز به اظهارنظر یا به‌کارگیری کادر اصلاح‌طلبی نیستند.

باید پاسخگوی عملکرد روحانی باشیم/ رئیس‌جمهور به وعده‌های خود عمل نکرد

من با رفع مسوولیت مخالفم. بنده بارها به صراحت و با صدای رسا گفته‌ام که اصلاح‌طلبان نمی‌توانند از خودشان رفع مسوولیت کنند و بگویند که دولت، دولت اصلاح‌طلبان نیست و ما مسوولیتش را نمی‌پذیریم.

بالاخره ما در آن شرایط اضطراری و با علم به اینکه آقای روحانی اصلاح‌طلب نیست، از ایشان حمایت کردیم. بنده که در انتخابات سال‌۹۲ سه تا استان همراه آقای روحانی بودم و در انتخابات سال‌۹۶ هم بیشترین سفر تبلیغی در حمایت از آقای روحانی را داشتم، چطور می‌توانم از خودم سلب مسوولیت کنم؟

ما باید با شجاعت و صراحت به مردم بگوییم که دلیل حمایت‌مان از آقای روحانی، شعارهای اصلاح‌طلبانه ایشان بود اما ایشان به وعده‌های خود عمل نکرد.

از روحانی حمایت نمی‌کردیم دچار بحرانی بدتر از بحران فعلی می‌شدیم!

اگر ما در سال‌۹۲ از آقای روحانی حمایت نمی‌کردیم، تفکری بسیار رادیکال بر کشور حاکم می‌شد و کشور از نظر بین‌المللی و داخلی دچار بحرانی به مراتب بدتر از بحران فعلی، می‌شد.

ما برای پیشگیری از آن خطر بزرگ، رفتیم از آقای روحانی که در هر دو دوره(۹۲ و ۹۶) تمام شعارها و برنامه‌هایش اصلاح‌طلبانه بود، حمایت کردیم.

اصلاح‌طلبان قاصر هستند، نه مقصر!

ما اصلاح‌طلبان نمی‌توانیم مسوولیت دولت را از خود سلب کنیم و بگوییم که مقصر نیستیم؛ البته ما مقصر به آن معنا نبودیم بلکه قاصر بودیم چون بر کشور اضطرار حاکم بود. اما برویم سراغ عملکرد دولت.

این بحران وضعیت امروز را آیا باید معلول حمایت اصلاح‌طلب‌ها بدانیم یا معلول عملکرد دولتی که شعارهای اصلاح‌طلبانه داد و برای رفع مشکلات اقتصادی، کلید نشان داد اما به آن شعارها عمل نکرد؟ پس ما عملکرد دولت را نمی‌پذیریم و به عملکرد دولت، انتقاد شدید داریم.

دولت متاسفانه گوش شنوایی برای حل مسائل ندارد

این دولت، دولتی است که در مجموعه‌ای خلاصه می‌شود که نه اصلاح‌طلب‌ها را و نه نخبگان و صاحب‌نظران کشور را چندان به بازی نمی‌گیرد. 

دولت متاسفانه گوش شنوایی برای حل مسائل ندارد. این را هم بگویم که دولت کاملا‌ عاجز و ناتوان نبوده است.

 

نامزدی علی لاریجانی از طرف اصلاح طلبان به صلاح نیست

 نامزدی علی لاریجانی از طرف اصلاح طلبان را به صلاح نمی‌دانم. آقای لاریجانی اصلاح‌طلب نیست؛ ایشان اصول‌گراست. ایشان شخص بسیار شخیصی است که بنده سال‌ها شاگرد درس اصول پدر لاریجانی‌ها شیخ میرزاهاشم آملی بودم. با وجود همه ایراداتی که به لاریجانی‌ها وارد است اما من به این خاندان ارادت دارم.

اصل اولی آن است که‌اصلاح‌طلب‌ها کاندیدای اصلح را از بین اصلاح‌طلب‌ها انتخاب کنند و سراغ تیمم نروند.

اگر آن کاندیدای ایده‌آل پیدا نشد یا تأیید نشد، آن وقت باید فرد نه ۱۰۰‌درصد بلکه ۸۰‌درصد یا ۷۰‌درصد را انتخاب کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، در حالی موج انتقاد از عملکرد روحانی در میان اصلاح‌طلبان به‌راه افتاده است که این جریان در انتخابات ۹۲ و ۹۶ تمام‌قد از وی حمایت کردند و حالا برای آلوده‌نشدن دامان اصلاحات به لکه ناکارآمدی دولت روحانی آن حمایت را از روی ناچاری و اضطرار عنوان می‌کنند.

روز گذشته نیز محمدجواد حق شناس، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اصلاح‌طلبان سال ۹۲ برای فرار و گریز از شرایطی که سال ۸۸ ایجاد شده بود و گریبانگیر جامعه و اصلاح‌طلبان شده بود و هزینه‌های زیادی برایشان متحمل شده بود، حسن روحانی را انتخاب کردند، انتخابی شاید از سر ناچاری، اما هوشمندانه.

این در حالی است که چندی پیش محمود واعظی، رییس دفتر رییس‌جمهوری گفت: «اگر اصلاح‌طلبان انتقادی به دولت دارند، مراعات دوستان خود در دولت را بکنند.» 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصلاح طلبان روحانی عملکرد اصلاحات رسول منتجب نیا اصلاح طلبان آقای روحانی اصلاح طلب نیست اصلاح طلب انتخابات سال اصلاح طلبانه اصلاح طلب اصلاح طلب ها عملکرد دولت سال ۹۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۰۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!

وزیر نیرو دولت روحانی از اجرای پروژه‌ای چند منظوره در کشور سریلانکا خبر داد که چند روز قبل، یعنی هشتم آبان، با حضور مایتریپالا سریسینا، رییس‌جمهور وقت سریلانکا و زائری‌امیرانی، سفیر وقت ایران در سریلانکا افتتاح شده بود.

در جلسه مشترکی که پس از افتتاح پروژه چند منظوره برق-آبی اومااویا و بازدید از نیروگاه برگزار شد، رییس‌جمهور وقت سریلانکا ضمن قدردانی از دولت جمهوری اسلامی ایران و پیگیری‌های سفارت ایران در کلمبو گفته بود: این پروژه نتیجه همکاری و روابط دوستانه و دیپلماتیکی است که بین ایران و سریلانکا از سالیان پیش وجود داشته است و سریلانکا همیشه قدردان حمایت‌های بی دریغ دولت جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

محمد زائری‌امیرانی، سفیر وقت ایران در سریلانکا نیز با اشاره به تلاش مهندسان و متخصصان ایرانی که منجر به اجرای چنین پروژه بزرگی شد، متذکر شده بود: روابط ایران و سریلانکا به هزاره‌های گذشته برمی‌گردد و سریلانکا با موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد خود دارای ظرفیت‌های بزرگ طبیعی و گردشگری و اقتصادی است که نقش بسزایی در توسعه اقتصادی این کشور ایفا می‌کند.

توضیح وزیر نیرو دولت روحانی درباره پروژه اومااویا

در همین رابطه رضا اردکانیان، وزیر نیرو دولت روحانی آبان‌ماه ۱۱ آبان سال ۱۳۹۸ در یک برنامه رادیویی درباره این پروژه عنوان کرده بود: اجرای پروژه بزرگ و چند منظوره اوماویا در کشور سریلانکا که شرکت فراب، پیمانکار اصلی و مجری آن و شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس، مشاور طراحی آن بوده، افتخاری برای مهندسی ایران است.

او، این دو شرکت را وابسته به وزارت نیروی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده و گفته بود: البته این دو شرکت در قالب صدور خدمات فنی و مهندسی، پروژه‌های متعدد دیگری را نیز در سایر نقاط جهان به ویژه در کشور‌های آسیایی و آفریقایی، اجرا کرده و یا در دست اجرا دارند و امیدواریم خدمات آنها توسعه پیدا کند.

وزیر نیرو سپس درباره ویژگی‌های پروژه اومااویا نیز گفته بود: این پروژه بزرگ و چندمنظوره، بر روی رودخانه‌ای به نام اومااویا در جنوب شرقی کشور سریلانکا و در فاصله ۲۰۰ کیلومتری پایتخت این کشور واقع شده و شامل دو سد بتنی به نام‌های دایرابا و پوهولپولا، یک تونل ارتباطی بین مخزن دو سد به طول ۳۹۰۰ متر و یک تونل انتقال آب به طول ۱۵۲۹۰ متر است.

در همین حال، هدف از اجرای پروژه اومااویا، تامین آب مورد نیاز برای آبیاری ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی، انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب در سال و تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال عنوان شده بود. حجم سرمایه‌گذاری این پروژه نیز توسط ارکانیان، وزیر وقت دولت روحانی، ۵۳۰ میلیون دلار اعلام شده بود که در آغاز قرار بود به صورت مشارکت جمهوری اسلامی ایران و دولت سریلانکا، باشد که با تغییر مدل سرمایه‌گذاری پروژه، همه منابع آن از طرف دولت سریلانکا تامین شد.

افتتاح پروژه برای یک‌بار دیگر

حال پس از گذشت بیش از ۴ سال و نیم از اعلام این خبر، در سفر اخیر رییس دولت سیزدهم به سریلانکا، پروژه اومااویا افتتاح شد. سید ابراهیم رییسی در بدو ورود به سریلانکا، به محل اجرای ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در ۲۳۰ کیلومتری شرق پایتخت این کشور رفت و به همراه رانیل ویکرمسینگه، رییس‌جمهور سریلانکا، یکی از بزرگترین پروژه‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایرانی را افتتاح کرد.

علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو در همین رابطه با اشاره به ظرفیت‌های عظیم کشور ایران در حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، اعلام کرد: ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت در اختیار دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان ایرانی است.

وی متذکر شد: اکنون توان فنی و مهندسی کشورمان در حوزه ابزار‌های مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونل‌ها و سدسازی به ۱۰۰ درصد رسیده است و ایران در بین ۴ کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.

محرابیان عنوان کرد: در مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم، سریلانکا یکی از کشور‌های هدف وزارت نیرو محسوب می‌شود و در این زمینه یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی و بزرگ‌ترین پروژه آبی این کشور از سوی شرکت‌های ایرانی ساخته و هم اکنون آماده افتتاح است.

وی با اشاره به این‌که طرح منحصر به فرد و چند منظوره «اومااویا» با تکیه بر توان و دانش مهندسان و متخصصان ایرانی در جنوب شرقی سریلانکا افتتاح می‌شود، گفت: تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تامین آب مورد نیاز ۵۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک کشور سریلانکا از جمله مزایای این طرح است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه هزینه اجرای پروژه سد اومااویا ۵۳۰ میلیون دلار بود که به صورت نقدی به مجری ایرانی پرداخت شد، تاکید کرد: این طرح از جمله بزرگ‌ترین و فنی‌ترین پروژه‌های صدور خدمات فنی و مهندسی شرکت‌های ایرانی محسوب می‌شود که صفر تا ۱۰۰ مراحل مطالعاتی و اجرایی آن توسط مهندسان ایرانی صورت گرفته است.

واکنش یک کارشناس به افتتاح پروژه اومااویا

اما در واکنش به افتتاح پروژه اومااویا توسط رییس دولت سیزدهم در سریلانکا، رضا پاکدامن، کارشناس اقتصادی در یادداشتی عنوان کرد: در سال ۱۳۹۸ اردکانیان، وزیر نیرو دولت روحانی در مورد اجرای پروژه اومااویا در سریلانکا توسط شرکت فراب و "افتتاح رسمی آن گفت: در چارچوب پروژه چندمنظوره اومااویا، سد‌های پوهولپولا و دایرابا و تونل‌های انتقال آب این پروژه، ۸ آبان‌ماه ۱۳۹۸ با حضور رئیس جمهور سریلانکا، سفیر ایران در این کشور و مدیر عامل فراب، به صورت رسمی افتتاح شد.

وی در ادامه متذکر شد: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ هم خبر از سفر رئیس‌جمهور به سریلانکا برای شرکت در مراسم افتتاح ابرپروژه چندمنظوره اومااویا آمد.

پاکدامن تصریح کرد: لازم است وزیر نیرو و سایر مقامات دولت رییسی در مورد میزان مشارکت ایرانی در کل این طرح و این‌که آیا «طرح اومااویای در دولت رییسی» که با تبلیغات گسترده آنقدر بزرگ جلوه داده شده که رییسی در اوج مشکلات داخلی دولت، (و غیبت از جلسه مهم چهارشنبه دولت و مجلس درمورد بازار ارز) شخصا برای افتتاح آن به سریلانکا سفر کرده، توضیح دهند چه تفاوتی با «طرح اومااویای در دولت روحانی» که صرفا با حضور سفیر ایران افتتاح شد، دارد؟

وی متذکر شد: موضوع، فراتر از جنبه فنی، از جنبه تعهد و صلاحیت مسوولان اهمیت دارد.

منبع: خبرآنلاین

tags # سید ابراهیم رئیسی سایر اخبار قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟ اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟

دیگر خبرها

  • من عاشق تیمم هستم و به بایرن نمی‌روم
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است