Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ سرپرست آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه "۹۲درصد دانش آموزان استان در سامانه شاد عضو هستند" گفت: درصد کمی از دانش‌آموزان در شاد حضور ندارند چرا که تعدادی از مدارس غیردولتی و خاص از نرم‌افزاری‌های تعاملی مجاز بهره‌مند هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهرام حسین آبادی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به اینکه "استان در راستای دسترسی به شبکه شاد رتبه دوم را کسب کرده است" اظهار داشت: استان مرکزی از اسفندماه سال گذشته فعالیت آموزش و پرورش را آغاز کرد و تولید محتوا به صورت گسترده آغاز شد و تمام محتوای درسی تهیه و در سامانه شاد بارگذاری شده و دانش آموزان می‌توانند به این فایل دسترسی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیش از 236 هزار دانش آموز در استان مرکزی وجود دارد که 92 درصد دانش آموزان استان مرکزی در سامانه شاد عضو هستند و درصد کمی از دانش آموزان به سامانه شاد دسترسی ندارند و این امر به معنای تعطیلی آموزش‌ها نیست.

سرپرست آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: درصد کمی از دانش آموزان در شاد حضور ندارند چرا که تعدادی از مدارس غیردولتی و خاص هستند که از نرم افزاری‌های تعاملی مجاز استفاده می‌کنند.

حسین آبادی بیان کرد: اکنون دانش آموزان شهرستان‌های آشتیان و محلات با کمک و همراهی خیران به وسایل آموزشی الکترونیکی مجهز شده اند و هم اکنون 423 مدرسه در استان مرکزی به صورت حضوری در راستای آموزش‌ها با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی درحال فعالیت هستند و همچنین درصورت همکاری فرمانداران شهرستان‌ها گام‌های موثر تر و بهتری برداشته می‌شود و تمام فعالیت‌های در حوزه آموزش، پرورش و تربیت و غیره که در سال‌های گذشته انجام می‌شد هم اکنون به صورت دیگر انجام می‌شود.

حضور بیش از 90 درصد از دانش آموزان قمی در سامانه شاد/ مشکلات شاد به‌زودی برطرف می‌شودرئیس کمیسیون آموزش مجلس: بیش از 3.5 میلیون دانش آموز به سامانه شاد دسترسی ندارند90درصد دانش آموزان قمی در سامانه شاد حضور فعال دارند/ 10 درصد باقی مانده از بسته های آموزشی بهره مند می‌شوند

وی ادامه داد: در 6 پایه ابتدایی تولید محتوای آموزشی کشور توسط استان مرکزی تهیه شده و تولید محتوای برای تمام کتاب های درسی برای سامانه آموزشی شاد از زمان آموزش غیرحضوری در استان مرکزی آغاز شده و 700 فایل آموزشی در مرحله نخست و 600 فایل آموزشی در سال جدید تهیه شده است.

سرپرست آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: امسال 5 هزار نفر دانش آموز به تعداد کل دانش آموزان استان مرکزی اضافه شده و می‌طلبد که هرسال 20 مدرسه اضافه شود تا شرایط به صورت مطلوب باقی بماند و در راستای نرخ گذر و نرخ پوشش استان مرکزی ارتقا پیدا کرده و جزو 10 استان کشور است.

انتهای پیام/711/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان مرکزی دانش آموزان سامانه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۰۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟