Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیئت کوهنوردی وصعود های ورزشی پلدختر به برنا می گوید: شهرستان پلدختر با توجه به موقعیت جغرافیایی وکوهستانی خاص خود نیازمند احداث خانه کوهنورد است.

 به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ تورج حیدر پور با اشاره به پتانسیل  کوهستانی پلدختر ، اظهار می کند:  پلدختر در جنوب لرستان واقع است که موقعیت کوهستانی این شهرستان در ارتباط با  لرستان،شمال خوزستان و شرق استان ایلام یک وضعیت کریدوری برای کوهنوردان کشور خصوصا در این سه استان  ایجاد کرده است  لذا احداث خانه کوهنورد در این منطقه کوهستانی یک نیاز ضروری برای جامعه کوهنوردی  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس هیئت کوهنوردی پلدختر با بیان اینکه ظرفیت های گردشگری و کوهنوردی پلدختر فوق العاده مهم وموثر بر صنعت توریسم ورزشی است ، می افزاید: در صورت احداث خانه کوهنورد می توان بخش زیادی از جامعه کوهنوردی کشور وحتی کوهنوردان خارجی را نیز به این نقطه از استان کشاند وبه رونق اقتصادی منطقه هم کمک کرد.

او با اشاره به تنوع آب وهوایی در این شهرستان ، یادآورمی شود: مناطق کوهستانی پلدخترعلاوه بر داشتن ارتفاعات  فنی و قابل توجه کوهنوردان دارای  تنوع آب وهوایی منحصربه فردی  برای رشد این ورزش واسکان کوهنوردان حرفه ایی خصوصا در حوزه صخره نوردی و سنگ نوردی است به طوریکه الان که بسیاری از مناطق کوهستانی کشور درگیربرف وسرمای سخت هستند بخشی از کوهستانهای این منطقه که  در آب وهوای گرمسیری قرار دارد می تواند طی چند ماه در یک تعادل هوایی جذاب  توجه کوهنوردان بسیاری را به خود جلب کند.

به گفته  حیدرپور ریخت شناسی برخی از مناطق کوهستانی پلدختر ازجمله مناطقی مثل روستای بابابهرام وملاوی  نشان می دهد که می توان ورزش صخره نوردی و سنگ نوردی را در این شهرستان  توسعه و ارتقا داد و علاوه بر آموزش و رشد ورزشکاران بومی در این شاخه های کوهنوردی  بسیاری از صخره نوردان وسنگنوردان کشوری وخارجی را نیزجذب این منطقه کردوبررشد توریسم ورزشی افزود.

 رییس هیئت کوهنوردی پلدختر  خاطر نشان می کند: توپورگرافی و کوهستان های این شهرستان برای ارتقا سطح فنی کوهنوردی و توسعه این ورزش توریستی نیازمند مطالعه دقیق فنی وعلمی است و احداث خانه کوهنورد می تواند گامی مهم برای اجرای این برنامه های موثر براقتصاد وورزش منطقه باشد.

او با بیان اینکه هیئت کوهنوردی پلدختر علاوه بر اجرای برنامه های ورزشی مختص به این رشته  در حوزه های مختلف فرهنگی ،اجتماعی و امداد ونجات و... نیز فعالیت مستمر دارد ،تاکید می کند: انتظار داریم اداره ورزش وجوانان ، شهرداری و شواری اسلامی شهر ودیگر مسئولین شهرستانی با احداث خانه کوهنورد در پلدختر به ارتقا ورزش کوهنوردی و همینطور رونق توریسم ورزشی در این شهرستان کمک کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کوهنوردی توریسم ورزشی کوهستان های پلدختر احداث خانه کوهنورد کوهنوردی پلدختر هیئت کوهنوردی توریسم ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۱۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران

فرماندار تیران و کرون گفت: افت فشار و کمبود زیرساخت‌های برق رسانی در این منطقه مانعی پیش روی توسعه اقتصادی بوده که نیازمند پیگیری و تأمین نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی کیا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با مدیر برق منطقه‌ای استان اصفهان و فعالان بخش صنعت و کشاورزی تیران و کرون در محل فرمانداری این شهرستان اظهارکرد: پس از رفع مشکل کمبود انرژی گاز در بخش کرون با احداث ایستگاه جدید، کمبود برق چالشی جدید پیش روی کشاورزی و صنایع تیران و کرون قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به احداث ۲ شهرک صنعتی جدید و توسعه گلخانه‌های این منطقه تأمین برق به عنوان زیرساخت اصلی مورد توجه بوده و در صورت عدم تأمین آن با مشکل برق رسانی به خانه‌های مسکونی نیز روبرو خواهیم شد.

فرماندار تیران و کرون ادامه داد: قدمت بالای شبکه‌های برق رسانی در این منطقه و همچنین کمبود پست‌های انتقال برق در حال حاضر مشکل برق رسانی ایجاد کرده و برای صدور مجوز فعالیت‌های جدید اقتصادی، تأمین برق مورد نیاز باید بررسی شود.

محمدی کیا با بیان اینکه هزار و ۲۰۰ فقره درخواست مجوز ایجاد فضای گلخانه‌ای و یا شرکت صنعتی روی میز دستگاه‌های خدمات رسان قرار دارد، تصریح کرد: به دلیل کمبود برق پاسخ استعلامات ساکت مانده و تا رفع این مشکل باید منتظر بمانند.

وی یادآورشد: با وجود مواجه با کمبود زیرساخت‌ها اما بدون برنامه‌ریزی بلند مدت قادر به رفع نیازهای توسعه‌ای نخواهیم بود و شرکت برق باید چشم انداز روشن و چندین ساله برای این شهرستان پیش بینی کند.

عدم تعادل هزینه‌ها و درآمد در شرکت برق

نماینده مردم شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی در بخشی از این جلسه معضل تأمین برق برای این حوزه انتخابیه را جدی بیان کرد و گفت: همین معضل در نجف آباد و تیران و کرون مانع توسعه اقتصادی شده است.

ابوالفضل ابوترابی با بیان اینکه درآمد زایی در شرکت برق متناسب با هزینه‌ها نیست، تصریح کرد: این عدم برابری ورشکستی مالی این شرکت را نشان می‌دهد اما وزارت نیرو برای تأمین نیاز مردم از سهم خود گذشته و با وجود هزینه‌های بالا، مصارف مردمی را در تنگنا قرار نمی‌دهد.

وی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های شبکه برق رسانی در تیران و کرون به بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و چنین اعتباری در مقطع زمانی یک ساله قابل تأمین نیست.

نماینده مردم شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون، مشارکت بین سرمایه گذاران و شرکت برف استان اصفهان را فرصتی برای گره گشایی از این مشکل بیان کرد و گفت: صاحبان صنایع و گلخانه داران سهم خود را برای احداث پست جدید بپردازند تا شرکت برق نیز در این همکاری مشترک، معضل پیش رو را بردارد.

احداث ۲ پست جدید در دستور کار شرکت برق منطقه‌ای اصفهان

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان در ادامه این جلسه با بیان اینکه هزینه‌های سنگینی برای احداث نیروگاه و پست‌های برق به این شرکت تحمیل می‌شود، اظهارداشت: احداث دو پست جدید در این منطقه برای پوشش شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون در برنامه قرار دارد که یک مورد آن امسال روی خط قرار می‌گیرد.

سعید محسنی ادامه داد: پست جدید بعدی انتقال برق نیز سال آینده مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای کاهش خاموشی در فصل تابستان به همکاری صنایع و خانواده‌ها نیاز است، تصریح کرد: بدون این همکاری‌ها مشکل خاموشی رفع نشده و افت فشار و خاموشی را خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان خاطرنشان کرد: در توسعه صنعتی شکی نیست و همه مسائل روشن است اما تأمین هزینه‌های برای شرکت برق زیاد بوده و باید برای آن برنامه‌ریزی کرد.

کد خبر 748564

دیگر خبرها

  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • آیت الله کوهستانی، ستاره آسمان فقاهت ایران
  • نجات گردشگران مفقود شده در مسیر کوهنوردی پردیس
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد