Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد، خطر اصلی در جریان فتنه سال ۸۸ را خواص بی بصیرت ذکر کرد.

به گزارش قدس آنلاین، آیت الله سید احمد علم الهدی؛ نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس عصر امروز در مراسم گرامیداشت یوم الله نهم دی ماه حرم رضوی اظهار داشت: نهم دی روز بصیرت و سالروز حماسه آفرینی مردم ولایتمدار این کشور در مقابله با فتنه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: وجه مشترکی بین فتنه انحراف از خط امامت که منجر به مظلومیت و شهادت وجود اقدس حضرت فاطمه زهرا(س) شد با فتنه سال ۸۸ که حرکت حساب شده مزدوران استکبار با همراهی برخی از عناصر ناآگاه داخلی بر ضد ولایت بود، وجود دارد.

امام جمعه مشهد این وجه مشترک را بی‌بصیرتی خواص دانست و افزود: خواص بی بصیرت در دوران حکومت امیرالمومنین علی(ع) موجب شدند حق رهبری ایشان غصب و مسیر و راه رهبری منحرف شود و تنها کسی که در مقابل این انحراف ایستادگی کرد و به شهادت رسید حضرت فاطمه زهرا(س) بود.

وی تصریح کرد: در فتنه ۸۸ مسئله طرح تقلب در انتخابات ایران از سوی انگلیس و آمریکا مطرح و موجب تحریک جریان شکست خورده در انتخابات شد؛ این طرح در حقیقت تحت عنوان حمایت از جریان شکست خورده انتخابات مطرح شد و خواص بی بصیرت باعث توسعه آن شدند.

آیت‌الله علم‌الهدی، با بیان اینکه اگر در این فتنه، بصیرت مقام معظم رهبری، رشد سیاسی و پایمردی مردم نبود انقلاب و نظام ما دچار ارتجاع و فروپاشی می‌شد، گفت: رشد سیاسی و پایمردی مردم آگاه و با بصیرت موجب شد که این فتنه به جایی نرسد و شکست بخورد.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی اظهار کرد: در جریان رحلت حضرت رسول‌الله(ص) فتنه‌ای به وجود آمد که اگر خواص بصیرت داشتند و عمق این فتنه را درک می‌کردند این فتنه در آن روز نیز به نتیجه نمی‌رسید؛ اما متاسفانه خواص بی‌بصیرت عمق این انحراف را درک نکرده و در مقابل این فتنه سکوت کردند.

آیت‌الله علم‌الهدی، در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: اصل فتنه ۸۸ به وسیله انگلیسی‌ها و پشتیبانی آمریکایی‌ها به راه افتاد؛ در آن سال انتخاباتی به وجود آمد که ۸۵ درصد مردم در آن شرکت کردند و در هیچ کشوری در دنیا سابقه نداشت.

وی تصریح کرد: دشمنان اسلام و ایادی استکبار وقتی متوجه ادعای جریان شکست خورده در انتخابات شدند فرصت را غنیمت شمرده و تحت عنوان تقلب در انتخابات، موجب شدند برخی از مردم ناآگاه، اراذل و اوباش و جریان‌های ضد دین شورش کنند تا انتخابات و نظام را به هم بریزند.

امام جمعه مشهد اضافه کرد: توطئه‌گران خارجی در این فتنه به دنبال فروپاشی ولایت بود و از آنجایی که برخی نیز با رئیس جمهور وقت مشکل داشتند در این جریان سکوت کردند و جریان انحرافی ضد ولایی را حمایت کردند؛ تنها کسی که در مقابل این فتنه توانست مقاومت کند و فتنه را نقش بر آب کند مردم با بصیرت و آگاه بودند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه اثر حماسه و مقاومت مردم در مقابل این فتنه کمتر از مقاومت مردم در ۸ سال دفاع مقدس نبود، گفت: اگر مقاومت و پایداری ملت نبود نظام و امت از بین می‌رفت.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی حماسه 9 دی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی امام جمعه مشهد خواص بی بصیرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۱۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»

جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

به گزارش ایلنا، وی در گفتگو با خبرنگاران، ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست، اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود:، اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد، ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود، ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد، اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوار‌ها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقاء فرهنگ ترافیک در کرمانشاه هستند
  • تجلیل امیرعبداللهیان از ایستادگی ملت ‌و گروه‌های مقاومت فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • حماس: عملیات «کرم ابو سالم» پیامی بود مبنی بر آمادگی مقاومت برای مقابله با دشمن
  • حمدان: عملیات کرم ابو سالم نشانه آمادگی مقاومت بود
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • چرا صهیونیست‌ها جرأت مقابله با حملات یمن را ندارند؟