Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس موسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا نسبت به وخیم شدن اوضاع کرونایی کشورش در ماه ژانویه هشدار داد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «آنتونی فائوچی» رئیس موسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا امروز (سه شنبه) در مصاحبه با شبکه سی ان بی سی نسبت به وخیم شدن اوضاع کرونایی کشورش در ماه ژانویه هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با اشاره به اینکه شدت شیوع در ماه ژانویه بیشتر از ماه دسامبر خواهد بود، افزود: تعداد واکسن‌های موجود در ماه آخر سال ۲۰۲۰ برای جلوگیری از شیوع ویروس کافی نیست.

او دو روز قبل اظهارات مشابهی درباره شدت شیوع کرونا در نخستین ماه‌های سال ۲۰۲۱ مطرح و اعلام کرد پس از تعطیلات موج افزایش کرونا به نقطه حساسی برسد.

فائوچی همچنین رویکرد فدرالیستی را که ادعا می‌شود واشنگتن برای حل مشکلات تحت کنترل ویروس استفاده می‌کند، مقصر دانست.

ویروس کرونا تاکنون نزدیک به ۲۰ میلیون نفر را در آمریکا مبتلا کرده و جان بیش از ۳۴۳ هزار تن را در این کشور گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شیوع کرونا شیوع کرونا ویروس کرونا آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۲۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی

دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی هشدار داد که محیط دانشگاه را ترک کرده و از سیاست‌های آن پیروی کنند وگرنه با خطر تعلیق مواجه خوهند شد.

به گزارش ایسنا، در نامه‌ای در این باره که به دست الجزیره رسیده آمده است که استقرار غیرقانونی و ایجاد اختلال در محیط دانشگاه باعث رقم خوردن شرایطی ناخوشایند برای اعضا شده است.

در این نامه آمده است: ما از اتخاذ چنین اقداماتی ناراحت هستیم اما باید نظم را در محیط دانشگاه برقرار کنیم تا تمامی دانشجویان بتوانند کارشان را در این ترم انجام داده و برای امتحانات درس بخوانند.

سرکوب تظاهرکنندگان در دانشگاه کلمبیا در نیویورک موجی از فعالیت را در دانشگاه‌های سراسر آمریکا به راه انداخت که براساس آخرین گزارش‌ها بیش از ۹۰۰ بازداشتی داشته است.

در سرتاسر ایالات متحده، رهبران دانشگاه‌ها تلاش کرده‌ ـ و تا حد زیادی شکست خورده‌اند ـ تا تظاهرات‌ها را سرکوب کنند، تظاهرات‌هایی که اغلب شاهد مداخله خشونت‌آمیز پلیس بوده‌اند، با ویدئوهایی که از ایالت‌های مختلف منتشر شده و نشان می‌دهد که صدها دانشجو ـ و حتی اعضای هیئت علمی ـ به زور دستگیر شده‌اند. معترضان خواستار عفو دانشجویان و اعضای هیأت علمی که به دلیل اعتراض تنبیه یا اخراج شده‌اند، هستند.

افسران پلیس و مدیران دانشگاه‌ها در روزهای اخیر با معترضان طرفدار فلسطین در تعداد فزاینده‌ای از دانشگاه‌های سراسر کشور درگیر شده‌اند و دانشجویان را بازداشت کرده، اردوگاه‌ها را برچیده و دانشجویان را به عواقب تحصیلی تهدید کرده‌اند.

موج تازه‌ای از فعالیت‌های دانشجویی علیه جنگ غزه با دستگیری حداقل ۱۰۸ معترض در دانشگاه کلمبیا در ۱۸ آوریل، پس از حضور مدیران در مقابل کنگره و قول سرکوب آن آغاز شد. از آن زمان، مداخلات پلیس در چندین دانشگاه، از جمله در برخی از بزرگترین شهرهای آمریکا، منجر به دستگیری بیش از ۹۰۰ نفر شده است.

خواسته اصلی بسیاری از معترضان این است که دانشگاه‌ها سرمایه خود را از شرکت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی که می‌گویند از جنگ غزه سود می‌برند، بیرون بکشند.

با وجود برخوردهای خشن پلیس با دانشجویان و معترضان، کاخ سفید مدعی است: جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به حق تظاهرکنندگان برای شنیدن صدایشان - به صورت مسالمت‌آمیز - احترام می‌گذارد. ما نمی‌خواهیم شاهد صدمه دیدن کسی در این روند باشیم.

جان کربی، مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید به ای‌بی‌سی نیوز گفت: برخی از اعتراضات با سرکوب پلیس مواجه می‌شوند. رئیس‌جمهور می‌داند که احساسات بسیار شدیدی در مورد جنگ در غزه وجود دارد. او این را درک می‌کند، به آن احترام می‌گذارد و همانطور که بارها گفته است، ما مطمئناً به حق اعتراض مسالمت آمیز احترام می‌گذاریم. مردم باید این توانایی را داشته باشند که نظرات خود را بیان کرده و برای به اشتراک گذاشتن دیدگاه‌های خود به صورت عمومی مجاز باشند، اما همه اینها باید صلح‌آمیز باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • هشدار دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند