Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدعلی حسینی سه‌شنبه‌شب در آئین گرامیداشت حماسه نهم دیماه و دهه بصیرت در دیر اظهار داشت: فضای فتنه یعنی فضای غبار آلود و در این فضا کسی بخواهد رانندگی کند باید از چراغ مه شکن استفاده کند. اگر انسان از چراغ و ابزار بصیرت برخوردار نباشد کلاه سرش می‌رود.

وی با بیان اینکه انقلابی بودن مهم نیست انقلابی ماندن مهم است، افزود: بصیرت و ولایت مداری را در خود تقویت کنید و اگر می‌خواهید فریب فتنه گران نخورید همیشه نگاه کنید مقام معظم رهبری چه می‌فرماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه بندر دیر با تأکید بر اینکه نباید ایام الله را فراموش کنیم، افزود: روز نهم دیماه ۸۸ یوم الله بود روزی که ایمان و دیانت و عشق مردم به سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع)، آنها را به صحنه آورد.

وی ادامه داد: بعد از نزدیک هشت ماه آشوبگری، فتنه گری و سم پاشی چه از سوی رسانه‌های بیگانه و چه در داخل کشور که ذهن مردم را فکر می‌کردند نسبت به نظام بدبین و اعتماد مردم به نظام سست کرده‌اند اما آگاه و بصیرت و ولایتمداری مردم آن صحنه به‌یادماندنی را آفرید.

روزهای سرنوشت ساز را فراموش نمی‌کنیم

حسینی با اشاره به اینکه نباید از کنار این صحنه‌ها بی تفاوت عبور کنیم و آن روزهای سرنوشت ساز را فراموش کنیم، افزود: بعضی میگویند ۱۱ سال از فتنه ۸۸ گذشته دیگر بس کنید؛ حرف ما این است که مگر فتنه گران دست از فتنه گری برداشتند؟ آنها که روی حرفشان هستند و دست نکشیدند، کی آمدند از این ملت و رهبر این ملت عذر خواهی کنند.

وی عنوان کرد: بعضی می‌گویند مگر آنها چه کردند؟ حالا یک اعتراضی کردند؛ نه این نبود که به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب گناهی که سران فتنه کردند نابخشودنی بود، فرصت بزرگ حماسه ۴۰ میلیونی مردم را به تهدید علیه نظام تبدیل کردند.

امام جمعه بندر دیر گفت: بعد از گذشته ۳ دهه از پیروزی انقلاب ملت به صحنه آمدند و در انتخاباتی با شور و شوق شرکت کردند. ۴۰ میلیون آدم پای صندوق رأی آمدند که این می‌توانست برای نظام اسلامی پشتوانه‌ای بسیار بزرگ باشد و مسئولین را در رویارویی با بیگانگان و استکبار قوی کند.

فتنه گران فرصت را تبدیل به تهدید کردند

وی بیان کرد: اینها آمدند انتخاباتی را که برای نظام اسلامی فرصت بود به تهدید تبدیل کردند و نظام را به چالش کشیدند و دشمنانی که قبل از انتخابات به مقام معظم رهبری نامه نوشتند که ما حاضریم شرایط شما را بپذیریم و غنی سازی اورانیوم را به رسمیت بشناسیم وقتی که دیدند در داخل کشور فتنه گران برپا کردند آنها هم چنگ و دندان نشان دادند.

وی با بیان اینکه گناه دیگر فتنه گران قانون گریزی بود، افزود: گناه دیگر اینها این بود که آمدند گفتند ما می‌خواهیم به خط امام برگردیم، خط امام در جامعه کم رنگ شده است و ما می‌خواهیم آن را برجسته کنیم که بعد آمدند در مقابل خط واضح امام که پشتیبانی از ولایت بود قرار گرفتند؛ امام نفرموده باید پشتیبان ولایت باشید و باید از مظلوم حمایت کرد ولی اینها شعار نه غزه نه لبنان سر دادند و خروج بر ولایت کردند.

حسینی یادآور شد: اینها چند ماه به پایان ۸۷ بحث تقلب در انتخاباتی که قرار است در خرداد ۸۸ برگزار شود را مطرح کردند که مقام معظم رهبری در اولین روز فروردین به اینها نهیب زد که این حرف‌ها را نزنید و با دشمن هم صدا نشوید؛ نه تنها گوش نکردند بلکه کمیته صیانت از آرا مردم تشکیل دادند و مقابل ولی امر مسلمین ایستادند.

وی تهمت تجاوز به نوامیس مردم و بردن آبروی نظام در جهان را دیگر گناه فتنه گران برشمرد و اضافه کرد: هر کدام از این گناهان اینها باید پاسخگو باشند؛ حرمت‌شکنی‌ها و ساختارشکنی‌های زیادی کردند؛ در روز قدس به جای حمایت از مظلوم شعار نه غزه نه لبنان سر دادند و بر اسلام خط کشیدند و شعار استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی سر دادند و مرگ بر اصل ولایت فقیه سر دادند.

حماسه مردم نباید فراموش شود

حسینی گفت: در ۱۶ آذر به تمثال حضرت امام (ره) اهانت کردند و در روز عاشورای حسینی عده‌ای به خیابان آمدند پایکوبی و سوت و کف و به عاشورای حسینی اهانت کردند که آقای موسوی بیانیه داد که مردان خداجوی به صحنه آمدند و مورد هجوم مزدوران رژیم قرار گرفتند؛ ضد انقلاب را زنده کردند، تمام گروهک‌هایی که بعد از انقلاب به حاشیه رفته بودند دوباره جان گرفتند؛ امیدوار کردن دشمن بیرونی به براندازی نظام و سو استفاده از نام امام.

امام جمعه بندر دیر تأکید کرد: همان طوری که ما ظلم و جنایاتی که در عاشورا بر اهل‌بیت روا داشته شد را نباید فراموش کنیم و هر سال عاشورا برگزار کنیم و بگوییم که لشکر عمر سعد چه کردند باید این جنایات را گفت. باید گناهانی را که سران فتنه مرتکب شدند بازگو کرد. اینها نباید فراموش نشود و از آن طرف هم حماسه مردم نباید فراموش شود.

وی با بیان اینکه مسئله دفاع مقدس با فتنه ۸۸ از یک جهت اصلاً قابل مقایسه نیست، بیان کرد: در جریان جنگ تحمیلی همه می‌فهمیدند که دشمن بیرونی حمله کرده است، حتی پیرزن روستایی ما هم احساس وظیفه کرد و گفت من دوتا تخم مرغ بیشتر ندارم همین را هم می‌دهم تا رزمنده ای بخورد جان بگیرد در مقابل دشمن بایستد و مسئله روشن بود اما فتنه ۸۸ به تعبیر رهبر معظم انقلاب هنر هر کسی نبود که فتنه را بشناسد عده‌ای ظاهر را می‌دیدند.

کد خبر 5108162

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری حماسه نهم دی ماه حجت الاسلام سید علی حسینی بوشهر شهرستان دیر قاسم سلیمانی ویروس کرونا 9 دی شیراز آمار کرونا بارش برف کرمانشاه گرگان بوشهر ایام فاطمیه شهرستان کرج شیوع کرونا بصیرت خطبه های نماز جمعه نباید فراموش فتنه گران سر دادند فتنه ۸۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۳۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، ایوب فصاحت در نخستین نشست منطقه‌ای روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، تقویت همگرایی و مشارکت در سرعت‌بخشی به استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی را ضروری دانست و افزود: موضوع نظام صنفی کشاورزی مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی است.

وی ساماندهی، توانمندسازی و حمایت از تشکل‌های صنفی تخصصی و محصولی را یکی از برنامه‌های راهبردی سازمان مرکزی طی سال جاری برشمرد و اظهارداشت: در این خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی باید با اهتمام جمعی و پیگیری بیشتر صورت گیرد تا این راهبرد به نتیجه منتهی شود.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، تقویت همگرایی، تعامل و مشارکت امور، وفق قوانین و مقررات میان تمامی ارکان مرتبط در خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح مجموعه وزارتخانه و پرهیز از پرداختن به مسایل واگرا کننده را خواستار شد.

فصاحت بیان کرد: دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران مستقر در سازمان مرکزی تعاون روستایی، نهایت تلاش خود را معطوف به سرعت بخشیدن به موضوع استقرار ساختار جدید خواهد کرد و مجموعه سازمان مرکزی نیز پشتیبانی‌های لازم را در این راستا خواهد داشت و از خرداد ماه امسال نیز این موضوع یکی از موارد مورد پیگیری سازمان در سفر‌های استانی است.

نظام صنفی مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی است

جانعلی بهزادنسب مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی در این نشست گفت: پروژه نظام صنفی کشاورزی از منظر وزارتخانه و شخص وزیر جهادکشاورزی به عنوان مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی تلقی می‌شود.

وی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی؛ اهتمام در استقرار این ساختار جدید و تسریع در نهایی شدن روند انتخابات اتحادیه‌های صنفی کشاورزی و اتاق‌های اصناف در شهرستان‌ها، انتخابات اتاق‌های شهرستان و انتخاب هیات مدیره اتاق اصناف کشاورزی ایران را ضروری دانست.

وفق قوانین و مقررات مسئولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی است

مسعود عدل‌طلب دبیر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و مدیرکل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد به تشریح و تبیین فرآیند اجرای آیین‌نامه و استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی پرداخت و گفت: وفق قوانین و مقررات، مسوولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح استان با شخص رئیس سازمان جهادکشاورزی استان به عنوان رئیس کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان است و مدیران تعاون روستایی استان‌ها به عنوان دبیر کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان در روند استقرار وظیفه‌مندی دارند.

بنابر این گزارش، در این نشست پس از بررسی موردی عملکرد و تعهد استان‌ها، روسای سازمان جهادکشاورزی و نمایندگان اتاق‌های اصناف و نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های حاضر، به طرح چالش‌های اجرایی در روند تشکیل اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف و مسایل حد نصاب‌ها در برگزاری انتخابات اتحادیه‌ها و صدور پروانه‌های کسب کشاورزی پرداختند و در ادامه پیشنهاد‌های بهبود امور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد، براساس برنامه‌ریزی انجام شده جلسات هماهنگی منطقه‌ای به منظور تسریع و تسهیل در روند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی با روسای سازمان جهادکشاورزی سایر استان‌های کشور طی ماه جاری برگزار شود.

نخستین جلسه وبیناری منطقه‌ای تسریع در فرآیند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی بنا به دعوت و هماهنگی دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با حضور سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی، نماینده حوزه وزارتی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران، دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران، روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، مدیران سازمان تعاون روستایی و نمایندگان نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های تهران، مازندران، گلستان، سمنان، قم، البرز و گیلان و همچنین روسا و کارشناسان ادارات دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • عاقبت رؤیافروشی؛ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • آیا می شناسیدش؟
  • تابستان داغ بارسلونا؛ به این 5 وینگر چپ علاقه داریم
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز